Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 12
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota A mea nici nu este obisnuita cred pt ca sta in ea din an in paste.Se incinge de materialul din care e husa confectionata cred.Scoica este f faina am luat-o de pe okazii si e aproape noua dar nu stiu cum sa o fac sa stea in ea .Va multumesc pt raspunsuri. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Scuze Ioana, sunt cam ametita. Noi ne luam un arsenal de jucarii cand plecam zornaitoare, fosnitoare, tipatoare, punem muzica de copii sau itsy-bitsy radio si nu pun scutece, prosoape etc...Plange tot asa la semafoare sau la drumuri lungi daca e plictisit...
decenuela spune:
trecand peste faptul ca am plecat la dr fara vaccin..intors din drum..bla bloa....ajuns la stanciu...asteptat f putin facut vaccin fara nici un carrrr....
cred ca e genul de om bland care nu sperie copiii...
l-a erificat e ok
la intrebarea mea ca daca e normal sa se trezeasca noapte din cauza ca adoarme la san...mi-a zis ca e f normal...ca e barbat si stie ce e bun..
cuy decalotatul mi-a zis ca dupa un an...i-am zois ca io tot incerc fara succes....a zis ca e mai grav daca se sparg acele vase de sange ....etc
na..cam atat..poate scriu si io ceva pe mailul comun..
tocmai a mancaty pranzul ( facut mai mult si bagat la congelator) ...morcov..pastarnac..patrunjel..ardei...gulie..+ piept de pui....tare i-a mai placut
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
elena_iulia spune:
ne mai primiti?
Noi suntem ok, creste printul si e din ce in ce mai lipicios si mai dragalas . V-am mai citit dar nu sunt tocmai la zi ma lupt din rasputeri cu egrasia , spalat toate hainele din dulapuri pereti tratati si revaruiti
Daca merit as vrea si eu parolele
Elena de Iustin Gabriel
mamidepuiuti spune:
seara buna,fetele mele...
daca ati sti voi ce nora are je si ce cuscrii de aia sunt nerecuperata,ca azi am fost tot prin intalniri cu cine sa incep?
ema este o dulce,plina de personalitate,frumusica si bronzata de numa'-numa'
nora [mamaaaaaaaaa ce noroc pe capu' lui fimiu ] frumoasa ca si surioara mai mica,eleganta,bronzata,vorbareata...m-a cucerit
cuscra e pe jumate cat mine mai zic? o tzara m-am razbunat le-am dat tiramisu ,ca eu nu-l cunosc pe monti ; cuscru se pricepe tare bine la copii/bebelushi cu atata dragoste se ocupa de ema si ana
pe scurt,sunt o familie extraordinara,din toate punctele de vedere! imi place tare mult de ei! am zis!
posibil sa repetam peste o sapt intalnirea
o sa pun si poze ,incerc maine dimi,dar cris d are mai multe in aparatul lor...dupa vacanta le vom vedea
sa stiti ca ne-am gandit la voi azi
LML ariana albinutza,alexandra uca,amaris si tudor
multumim mamicilor de tratatie!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
decenuela spune:
trecand peste faptul ca am plecat la dr fara vaccin..intors din drum..bla bloa....ajuns la stanciu...asteptat f putin facut vaccin fara nici un carrrr....
cred ca e genul de om bland care nu sperie copiii...
l-a erificat e ok
la intrebarea mea ca daca e normal sa se trezeasca noapte din cauza ca adoarme la san...mi-a zis ca e f normal...ca e barbat si stie ce e bun..
cuy decalotatul mi-a zis ca dupa un an...i-am zois ca io tot incerc fara succes....a zis ca e mai grav daca se sparg acele vase de sange ....etc
na..cam atat..poate scriu si io ceva pe mailul comun..
tocmai a mancaty pranzul ( facut mai mult si bagat la congelator) ...morcov..pastarnac..patrunjel..ardei...gulie..+ piept de pui....tare i-a mai placut
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR...stationare la mal sau....mall?...
mamidepuiuti spune:
oani emailul nesemnat e de la mine
pupici portughezilor blonduti!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Beatrice1982 spune:
seara buna.............
filmele ok.................
deci no problem..............slava domnului............
mersi mult mult de tot pt grijile voastre............
el are pleurezie tuberculoasa...........dar a zis doamna dr ca daca o asculta il vindeca de nu ramane nici macar cu urme...............
doamne da!!!!!!!!!!
cand s-a uitat la filmulm meu a zis ca fumez????????????????????
eu ma uit la ea........noppppppppppppp
mno
daa.................m-au mai intrebat cand am fc film.............
ma bag la somn
v-am pupacit!!!!!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
simplicity spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 seara buna............. filmele ok................. deci no problem..............slava domnului............ mersi mult mult de tot pt grijile voastre............ el are pleurezie tuberculoasa...........dar a zis doamna dr ca daca o asculta il vindeca de nu ramane nici macar cu urme............... doamne da!!!!!!!!!! cand s-a uitat la filmulm meu a zis ca fumez???????????????????? eu ma uit la ea........noppppppppppppp mno daa.................m-au mai intrebat cand am fc film............. ma bag la somn v-am pupacit!!!!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!
cristies spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 seara buna............. filmele ok................. deci no problem..............slava domnului............ mersi mult mult de tot pt grijile voastre............ el are pleurezie tuberculoasa...........dar a zis doamna dr ca daca o asculta il vindeca de nu ramane nici macar cu urme............... doamne da!!!!!!!!!! cand s-a uitat la filmulm meu a zis ca fumez???????????????????? eu ma uit la ea........noppppppppppppp mno daa.................m-au mai intrebat cand am fc film............. ma bag la somn v-am pupacit!!!!!!!!!!!!!!!! Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Multa sanatate! Ma bucur ca au iesit filmele bine! O sa fie bine!