Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
tomaca spune:
As vrea si eu parola noua. Am citit despre povestile acestea cu vizionari neavenite si vreau sa vad ce schimbari sunt si sa ma conformez.
Merci
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
cristies spune:
Felicitari fetelor cu dietele! Eu n-am mai urcat ... dar nici nu cobor! Dar asta de nesimtita nu ca daca as urma dieta cum trebuie n-ar da roade... Oricum mi-am atins un obiectiv... eu n-am obiective in kg ci in haine... Si am cu ce sa ma imbrac! Nu sunt cele mai frumoase, dar... nu sunt de gravida!
mariucasara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 intrebarea zilei: sunt OK gelurile astea ptr dentitie ptr bebelusi? eu sunt aia cu oroare de medicamente care nici picaturi ptr colici nu am luat ca mi se parea mie ca nu au nici un rezultat favorabil . so cele care va pricepeti la "substante", ce credeti? oani - timpul le rezolva pe toate Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010) |
La noi a functionat doar Calgel (pe care nu l-am mai gasit in farmaciile de la noi din oras). Restul apa de ploaie. Au efect 5 minute. Cat de ok sunt dpdv al compozitie cred ca un farmacist bun te poate lamuri.
ioana_fota spune:
fetele am lasat si eu ceva pe mailul comnu .BW felicitari .Cele cu experienta cum procedati cu bebeii in scoica?eu nu am nici carnet nici masina dar i-am cumparat scoica deoarece banii de somaj am fost nevoita sa merg sa-i iau de la c-ta si mereu am luat pe cineva cu masina si am pus si scoica insa de cand cu ,caldurile astea nu mai sta si pace si desi o tin doar intr-un body e leoarca,am incercat sa pun si un scutec de finet sub ea dar degeaba.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
cristies spune:
citat din mesajul lui ioana_fota fetele am lasat si eu ceva pe mailul comnu .BW felicitari .Cele cu experienta cum procedati cu bebeii in scoica?eu nu am nici carnet nici masina dar i-am cumparat scoica deoarece banii de somaj am fost nevoita sa merg sa-i iau de la c-ta si mereu am luat pe cineva cu masina si am pus si scoica insa de cand cu ,caldurile astea nu mai sta si pace si desi o tin doar intr-un body e leoarca,am incercat sa pun si un scutec de finet sub ea dar degeaba. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Nu am inteles ce intrebi...
mariucasara spune:
Cred ca Ioana intreba cum ii convingem sa stea in scoica fara urlete...
Scuze daca nu am inteles bine. Eu nu urc in masina pana nu sunt amandoi prinsi in scaunele si scaunelele in centuri asa ca s-au obisnuit. Nu pun nimic in scoica, nici scutecele, nici paturici, nici prosopele. Nu protesteaza decat cand e oprita masina, cand merge motorul sta f. cuminte.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui cristies Felicitari fetelor cu dietele! Eu n-am mai urcat ... dar nici nu cobor! Dar asta de nesimtita nu ca daca as urma dieta cum trebuie n-ar da roade... Oricum mi-am atins un obiectiv... eu n-am obiective in kg ci in haine... Si am cu ce sa ma imbrac! Nu sunt cele mai frumoase, dar... nu sunt de gravida! _ Povestea unei . Cresc |
Doamne, ca sa ajung eu la ce blugi vreau sa port, ar trebui sa mai slabesc inca vreo 10kg si poate mai mult.
La mine singura dieta care functioneaza e disociata. Eu nu pot sa nu mananc ca lesin de foame. Dulciurile nu imi plac, nu poftesc. Singurele chestii la care poftesc sunt alea grele gen...sandvici cu paine si cascaval, paine cu unt si branza, branza mucegaita care are milioane de calorii...etc,etc. Azi de ex. am mancat cartofi natur cu salata de varza. Daca am stomacul plin e ok, ma declar multumita, dar nici de frigider nu ma ating si aproape nu intru in bucatarie.
Pe barbat il hraneste maica-sa , eu seara mananc ce mananc si la pranz, asa ca diseara cartofi natur again.
mariucasara, daca as putea si eu asa usor sa dau jos 10kile as zbura de fericire. La mine se duc greu. Bine ca mi-am luat banda de alergat, macar mai fac nitel sport din cand in cand.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm
ioana_fota spune:
A mea nici nu este obisnuita cred pt ca sta in ea din an in paste.Se incinge de materialul din care e husa confectionata cred.Scoica este f faina am luat-o de pe okazii si e aproape noua dar nu stiu cum sa o fac sa stea in ea .Va multumesc pt raspunsuri.
ioana_fota spune:
Tomaca ai PM.
cristies spune:
Oani, !
Xela, si mie de la farmacie mi-a zis tot calgel. Jucariile reci nu fac cat o ceapa degerata din pacate. Ca efect la calgel dupa ce i-am dat a adomit, dupa o noapte de plans si gemut... Ce contine... poate intra Yasmine si ne spune daca e ok, mie mi-a zis ca e un amestec de compusi ce se folosesc in anestezie dozat pentru cei mici. Eu las prospectul www.efarma.ro/products.php?id=1377" target="_blank">aicisi multumesc in avans Yasmine!
Referitor la jucarii, si eu am cam umplut casa cu ele dar nu-mi pare rau. Cica nu se pot concentra mai mult de 5-10 minute pe o activitate/jucarie, asa ca e util sa ai mai multe, evident nu toate sa coste cat cele de la fp sau lamaze dar... eu am observat ca se joaca ce se joaca si de-odata lasa jucaria si ia alta daca are prin preajma sau incepe sa planga...
Plus ca in ultimul timp a invatat sa le arunce si are o forta...