Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Sanziana eu reteta am luat-o de pe net-cea de la culinar.ro
Dar din mers eu mai improvizez si am adaugat si pipote pt ca asa ii place sotului. am facut si cu ciuperci proaspete si cu cele din conserva.mi-a iesit la fel de bun.ai grija ca cele proaspete sa le fierbi un pic mai mult pentru ca lasa mai multa apa.
pofta buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Oana am citit de Eric..cum rade el 150ml lapte dupa diversifcare si mi-am adus aminte sa iti arat din ce papa Codrin si cam cat:
Uite cum stam noi la papa: in vasul alb incape 70g piure iar in cel de sticla 50 ml suc.Restul pozelor...sunt de amuzament
http://good-times.webshots.com/photo/2953867020105533668eelTNz

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

asta e rochia mea pt botez, nu e asa larga, se strange in talie cu cordon legat la spate si sta asa ca un tul sau cum ii zice la aia de balet, nu stiu ce culoare de pantofi sa iau ca nu ma pricep
celelate sunt rochitele silvanei de ieri

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana foarte buna semnatura de pe dc! si adevarata

anca asa imi place si mie consistenta, la inceput asa pe urma mai groasa

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ANCA, Codrin papa tot ce-i pui in castronel? Mie-mi pare multutz, de aia intreb. Imi place de el ca e foarte relaxat si scumpel foc!
ROXI f faina rochia! Imi place mult! De-ale Silvanei nici nu vorbesc! Sunt superbe! La rochia ta merg asortate (gandesc eu!) niste sandale kaki, din piele intoarsa, musai sa fie cu toc.

Tot ma amuz de numa' citind subiectul "Mi-a fost rusineeeee" de a discutii generale (ce bine e sa doarma copiii neintorsi!)

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

salutare, fetelor!!!!!

tot incerc sa va prnd din urma cu cititul de azi dimineata. a-ti avut un chef nebun de scris

sa va spun drept....si eeu sunt putin cam in ceata cu diversificarea, dar inca stau bine daca nu am inceput sa ma stresez deja

abia astept sa facem controlul de 5 luni si sa vad ce zice dr....luna trecuta cand l-am intrebat mi-a spus ca vom vb pe indelete la controlul de la 5 luni si o sa-mi explice tot, inclusiv cum e mai bine sa le prepar...om vedea....abia astept sa o "diversific" pe fiimea sa o vad mozolita toata, pana la urechi

haide sa imi laud si eu printesa un pic
draga mea fetitza de ieri se intoarce singurica de pe burtica pe spate fara sa fi facut eu vreun exercitiu cu ea pt ca in ultimele luni cum o puneam pec burta cum incepea sa planga...habar nu am de ce, ca la inceput ii placea la nebunie si numai daca o puneam pe burtica se linistea.
cert este ca de cand am fost la turci si am pus-o acolo pe pat pe burtica, ii place iar si isi ridica caputul f bine.....iubirea mea mica, deja e fetita mare

ANDIRA sa iti traiasca fetele...frrumoase foc toate, de la cea mai mare la cea mai mica....asa ca tine ma visez...cu vreo 2-3 mandrutze langa mine

si ca sa o mai laud un pic bobocelul....ieri a stat asa cuminte cand i-am taiat unghiutele ea se uita la tv si mami tzac tzac taia unghiutele.
aaaaa si deja se impinge cu piciorele cand stau eu jos si o tin in brate, sa nu va zic ca nu ii convine sa o invelesc cu nimik(pt ca folosim a/c ii mai pun cateodata cand doarme ,o patrica subtire) sa vedeti ce da din craci pana o da jos de pe ea

acum e latita toata pe mine si nu are stare

gata, hai ca mi-am laudat destul odrasla mea draga.

va pupik.

incerc sa intru mai pe seara.
acum o pregatesc de plimbare.
paaaaaaaaaa

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

fetele vreau si eu parola de pe gmail

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

rebiana foarte buna semnatura de pe dc! si adevarata

anca asa imi place si mie consistenta, la inceput asa pe urma mai groasa

POZE

Superbe rochitele! nu aveau si marimi mai mari? un 40 sau cam asa ceva? ca mi-ar face si mie cu ochiul modelele acelea!

Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

asta e rochia mea pt botez, nu e asa larga, se strange in talie cu cordon legat la spate si sta asa ca un tul sau cum ii zice la aia de balet, nu stiu ce culoare de pantofi sa iau ca nu ma pricep
celelate sunt rochitele silvanei de ieri

POZE

Propunerea mea ptr rochita (care e f feminina)
CLARKS MODELUL BATON WAND - CULOAREA CHOCOLATE LEATHER DE LA SMART SHOES
Mami de veveritz (19.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Eu papucareasa fiind pot sa imi dau cu parerea??? e negru culoarea aia din rochie Roxana? eu zic sa nu te cocoti pe tocuri. mai ales ca nu mergi in tocuri in mod normal o sa arati si mergi f caraghios:)) poti sa incerci o pereche de balerini f rotunzi si deschisi in fata ori in una din culorile rochiei ori ceva contrastant. Eu, personal as pune albastru electric la combinatie de alb cu negru:)

o sa arati ca o papusica mica. o sa te asortezi cu fi`ta:)

Astero sa iti traiasca draga odorul!!! ptiuu ptiuu sa nu il deochi..

revin

Mergi la inceput