Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

astero imi placi din ce in ce mai mult, asteropi nu ia in greutate foarte foarte mult, dar nu te grabesti cu diversificarea

rebiana, gaby, nafi multumesc mult

rebiana si eu ma gandeam la ceva bej, kaki, dar fara toc, pt ca nu am cracii tai ai mei sunt scurti

gaby merci , intr.adevar nu.s obisnuita cu tocuri si as arata nasol in mers, ma gandeam la ceva ce spui tu balerini sau decupati cumva
rochia nu e cu negru e rozul ala pal, ou de rata sau ce.o fi si modelul e un gri spre kaki habar n.am, ce s.ar asorta cu ceva ce spune rebiana

nafi nu dau eu banii pe clarks pt ai purta o data, in toata viata mea am fost la o singura nunta si un singur botez al lui ivan, in blugi ar fi bani aruncati, eu mi.ami luat de la clarks sau alte firme ceva ce port zilnic, comod, sport, pt asa ceva imi iau dupa taraba :)))
sandalele sunt de la casual sandals modelul un shock pe negru

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

rebiana - dupa bebeshop

fug la baitza

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

ANCA, Codrin papa tot ce-i pui in castronel? Mie-mi pare multutz, de aia intreb. Imi place de el ca e foarte relaxat si scumpel foc!

Rebi,cam tot papa..aprox 70 gr.Dar nu-i mai dau lapte imediat. Cere el dupa aprox. 1h si jumate.

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Intru pe fuga ca azi am avut o zi siecsi rau.Cred ca l-am deocheat de cuminte ce a fost in we. Nu a vurt si pace sa doarma, cum plecam de langa el, cum il auzeam gangurind. Offf, sunt franta.

Denisa nu m-am uitat cat costa, dar ma uit vineri.

Aaa, de gatit azi am facut parjoale moldovenesti cu cus-cus.

Anka78 tu alaptezi? Daca da, pune-i un pic de lapte de la tine in piure sa recunoasca gustul, daca nu pune o masura de lapte praf sau cereale. La noi asta a fost succesul.

Yaia si la noi are mare succes dovlecelul si nici mie nu imi placea pana acum cativa ani, de fapt, pana m-am mutat aici. Maine suntem la cartof dulce. Eu nu am lasat asa multe zile intre, doar 2-3.
Cum faci cu degetarul ala? Ii maseji gingiuta? ca am vazut si eu in farmacii.

Roxi si pui alea la congelator asa preparate? Cum le inclzesti? Deasupra oalei cu aburi?Tre sa imi cumpar si eu recipientr. Eu pun crude acum, cat pt o masa. Ca nu vreau sa stric cate un dovlecel, sau cartof dulce, ca coasta.

Anca faine recipiente ai. Si mama mama ce scumpic e Codrin la masa. Dar se poate "concentra" cu atatea jucarii in jur. Eu am citit ca nu e bine sa ii lasam sa se joace la masa, ca nu mai papa.Eu lui Eric ii dau doar alta lingurita ca altfel o ia pe a mea si se unge tot. Iar lapte papa ca cere. Inca nu constientizeaza ca ce ii dau eu tine de foame, asa ca tot laptele e de baza.

Roxi tare frumusica poza de botez. Ce rau imi pare ca nu sunt in Buc. Mi-ar fi placut sa ne cunoastem. De fapt cu mai multe fete as vrea.

Alina bravo pentru intoarcerile mandrutei tale.
SI asa sa nu uit sa ii multumesc Irineibobe pentru exercitii, ca ne intoarcem si noi.

Mno, v-am tzucat. Noapte buba. Fug la baita.

P.S. Elllaaaaa miss you.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Multumesc fetele pentru raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

AM pus bebeluniciul la nani si stau pe forum pana adoarme mai bine sa pot da cu mopul fara s-o trezesc.

Roxi - tare rochita. E fara beretele ??
Am si eu una care nici nu am apucat so-o port .trebuie s-o probez sa vad daca ma incape. poate scap de alergat dupa rochie, nu de alta dar mi-e greu cu Maya dupa mine

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Scuze ca dau asa buzna peste voi dar poate ma ajutati.
Sunt si eu o mamica de aprilie. Fetita mea nu mai papa de vreo luna laptele praf bine. I-am dat san la inceput apoi combinat cu Nan1, iar de vreo luna doar Nan1. Acum mananca cam 80ml la o masa (5 mese pe zi) iar apoi racneste cu biberonul in gura si nu mai vrea sa manace. Am crezut ca sunt colicii dar nu zbiara decat in mijlocul mesei iar cand ii scot biberonul se linisteste. Poate ma puteti ajuta daca ati avut si voi aceasta problema.
As incerca sa ii schimb laptele cu Humana dar mi-e frica ca va face la fel si de la acest lapte. Nu stiu ce sa mai fac, tetinele i le-am schimbat, la fel si biberoanele si pozitia de mancat si temperatura laptelui, altceva nu mai stiu ce sa fac.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Elba, multumesc, o sa incerc si eu zilele astea. Cum il cheama pe baietelul tau? Nu stiu daca ai scris, nu am retinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Scuze ca dau asa buzna peste voi dar poate ma ajutati.
Sunt si eu o mamica de aprilie. Fetita mea nu mai papa de vreo luna laptele praf bine. I-am dat san la inceput apoi combinat cu Nan1, iar de vreo luna doar Nan1. Acum mananca cam 80ml la o masa (5 mese pe zi) iar apoi racneste cu biberonul in gura si nu mai vrea sa manace. Am crezut ca sunt colicii dar nu zbiara decat in mijlocul mesei iar cand ii scot biberonul se linisteste. Poate ma puteti ajuta daca ati avut si voi aceasta problema.
As incerca sa ii schimb laptele cu Humana dar mi-e frica ca va face la fel si de la acest lapte. Nu stiu ce sa mai fac, tetinele i le-am schimbat, la fel si biberoanele si pozitia de mancat si temperatura laptelui, altceva nu mai stiu ce sa fac.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Flory, bebeii nu mananca tot timpul la fel si poate a avut si el o perioada fara pofta..nu vad de ce l-ai obliga sa manance mai mult decat doreste. Eu zic sa-l lasi in pace, mai ales daca se linisteste si daca se tine satul cu 80 ml.Eu si acum , la 4 luni si o sapt am mese cand papa doar 60 ml!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana da, fac piure pt 7-8 zile il congelez apoi inainte de ora mesei, cu cateva ore, il scot si.l las afara cat sa poata fi desprins dupa castron, apoi pun bolul ala de plastic deasupra unuia de sticla, ceramica ma rog, il rastorn acolo si.l incalzesc la microunde, pun ulei de masline peste si asa il dau
la inceput faceam pt 2 zile, apoi 3 si tot asa
si mie mi.ar fi placut sa va cunosc

denisa are bretele subtiri, chestia e ca e fixa...si cum eu continui sa ma indop nu stiu daca o sa ma mai incapa, dar cu forta si tot mi.o trag pe mine

blanca, babyangel are dreptate, nu ai ce face daca nu vrea mai mult, nici cu palnia nu.i vei putea turna, atata timp cat se multumeste cu 80...din pacate au toane din astea majoritatea, putini sunt aia de mananca mereu ca la carte

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput