Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 14
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anka78 Buna dimineata, Eu inca duc dorul cafelei. Am renuntat la cafea si la fumat acum un an si mi-am promis ca pana nu termin cu alaptatul nu cedez tentatiei.(mi-e teama ca fara tigara s-ar putea sa nu fie la fel de buna cafeaua asa ca mai bine ma abtin). Pun si cateva poze cu puiuta mea. http://picasaweb.google.com/111735349101838188674/Daria# Mami de puiuta Daria 28.02.2010 |
Ce dulceata!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui GabyHila Rebiana tu esti mai aproape de Targoviste? |
Da Gaby, sunt aproximativ 30 de km.
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui babyangel Rebiam vazut si eu pozele si subscriu la tot ce au zis fetele |
anka78 spune:
Multumim frumos!
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Ce dulceata!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea! Mami de doua minuni: Luca si Mara Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare... I can't fake with dignity so i'll not try!! |
greenfrog spune:
am pus si eu cateva poze pe contul comun.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
oanaiacovita spune:
Am vazut schema de diversificare a Mirunei. Eu am zis pas ca nu vad rostul sucurilor, poate doar sa prelungesc momentul in care ajunge si el sa pape macar o masa sanatoasa.
Rebiana nu stiu daca ti-am spus ce familie frumoasa sunteti. Esti o mamica tare frumusica.
Silvia bine ati revenit.Astept pozele.
Andra aia era prima masa. Si Eric se face ca un porcusor acum.
Gaby noi inca nu am ajuns la fructe, iar de la legume nu miroase acid kk, dar miroase ingrozitor de urat.
Si nu ii dau nectarine ca nu ii plac, pe cad piersica e yami rau.
Ami cu greselile mai aduc si fac o lista. Iti trimit un PM cand ai timp sa ma ajuti cu ceva. Mersi.
Andira ai niste fete extraordinar de frumoase.
Bumbitza ma bucur ca te-ai mai linistit. Au si ei zile, ca si noi de altfel.
Si la san cred ca e cauza hormonala. Nu ar fi rau sa o vada un chirurg.
Gaby unde e Biertanul ala ca mi-e lene sa caut.
Child sa gatiti sanatos la steamer.
Eu fierb legumele. La cat de putine sunt as murdari steamerul degeaba.
Andira eu am vazut carusel cu jucarele de plus in Selgros aici la noi.
Child si eu am auzit de feederul ala, dar sincer nu ma incanta. Poate imi aduce aminte de povestile bunicii cum punea zahar intr-un material ceva si dadea sa suga la bebe.
Denisa de unde ai luat razatoarea? Am vazut si eu in Auchan, dar inca nu am luat.
Eu prefer sa ii fac cu mixerul vertical, ca si piureul de legume.
Nafi stiu de la cumnata mea cain Italia sunt fff stricti cu diversificarea pana la 6 luni, asa ca ma bine te conformezi. Aaa si sa nu astepti sa isi inlocuiasca o masa asa repede. Noi si dupa o saptamana aproape de piure, tot radem 150 de lapte dupa.
Ina cred ca mai ok e sa pui pe contul comun. Asteptam cu nerabdare poze cu Robin crestin.
Anka am vazut si eu poze cu mica ochlarista. Tare scumpica e.
Fug sa ne diversificam si azi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
sanzi spune:
Am citit mesajele voastre referitoare la cafea. Eu cred ca sunt cea mai denaturata mama de pe aici, cafea nu imi place, in schimb am baut cola, ceea ce cred ca e si mai rau. Mara nu a avut nimic, doarme la fel, nu are probleme cu burtica, dar credeti ca o poate afecta altfel? Nu stiu de ce nu ma pot lasa deloc, tot trebuie sa mai scap eu cate un pahar..., si in timpul sarcinii faceam la fel
Sanziana, mami de Mara (21.02.2010)
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui honeybaby Eu betele de par le folosc asa . prin parul cu un clesti sau agrafe bine ascunse dupa care pun de forma betele Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Me too! Data trecuta le-am "camuflat" cu un fel de coc...
Rebiana27 spune:
ELBA incearca masajul pt picioare; poti folosi crema cu arnica.
ANDIRA ce frumuseti ai tu acasa! Sunt scumpele de mori! Nati si Irina seamana intre ele dar, parca, iubitica mica, Iris, nu. Pupaciuni pe obrajorii vostri!
DENISA f faina ideea cu sita de la Ikea dar si strecuratoarea!
Steamer am si eu dar e nefolosit inca. Poate-mi da CHILD o idee de preparate buuuune.
AMI sugestii de papica, zici?... Supa de legume acrita cu bors (din aia cu zdrente de ou) ca merge pe caldura, cartofi frantuzesti sau pilaf de orez, ceva carne la gratar si gata masa! Zise Elba o reteta dar doar am salivat pe tastatura ca eu n-am voieeee : ((
BUMBITZA
OANA esti o dulce, ca de obicei!
honeybaby spune:
Oana - am luat-o de la bazar. De curiozitate cat costa in Auchan ?
Ami - noi in weekend am gatit supa de vara cu dovlecei , rosii, ardei etc... multe legume care sa mearga mancata rece de la frigider. am mai gatit spanac, un gratar pe care am pus si cartofi la copt in folie, ieri am facut pastrav dat prin malai si prajit alaturi de sos de avocado si usturoi.
Cam atat.
Am vazut ca bucataresti foarte mult. Mai mereu te vad "la Bucatarie"
Azi nu gatesc ca sunt singura si ma descurc cu ce mai e in frigider
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna