Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 15
ami_84 spune:
Am revenit dupa o mica plimbare pana la piata, de unde am luat un peste pe care il voi gati pe diseara. Irina a adormit dupa ce a papat un pic.. are cam doua saptamani de cand la amiaza ii doarme 2 ore .. timp in care de obicei il aloc treburilor casnice.
Elba apetisant ce mancati voi azi, insa, sotul meu a spus NU hotarat mancarurilor ce contin lactate (iaurt, smantana, cascaval...) si deobicei, pt masa de seara, gatesc dupa gustul lui.
Rebiana multam de idee.. pe maine de acum.
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara ...de la chicco un rahat de gatit la aburi o porcarie, am dus.o inapoi dupa ce.am folosit.o 3 zile, iesea putin si cu gust nasol roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Putina reclama nu strica niciodata!!
Fug ca am de spalat un geam (Roxana ) de la birou si e mareee!!
Poate va mai citesc mai pe seara..
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
sanzi spune:
Referitor la diversificare, eu am intrebat cu diferite ocazii 3 medici si toti au spus sa nu imi pun problema pana la 6 luni. Eu asa am de gand sa fac, mai ales ca alaptatul mi se pare cel mai comod, iar Mara a luat in 5 luni 4.5 kg, deci sigur ii e suficient laptele. e drept ca nu pot pleca in plimbari prea lungi, pt ca ora de masa trebuie sa ne gaseasca acasa. E foarte mofturoasa, nu suge daca e galagie sau agitatie in jur, si televizorul treb sa il dau incet ca ii distrage atentia si uita de ce e la san, asa ca alaptat in alta parte nu am incercat.
Sanzi, mami de Mara (21.02.2010)
ami_84 spune:
citat din mesajul lui honeybaby Ami - noi in weekend am gatit supa de vara cu dovlecei , rosii, ardei etc... multe legume care sa mearga mancata rece de la frigider. am mai gatit spanac, un gratar pe care am pus si cartofi la copt in folie, ieri am facut pastrav dat prin malai si prajit alaturi de sos de avocado si usturoi. Cam atat. Am vazut ca bucataresti foarte mult. Mai mereu te vad "la Bucatarie" Azi nu gatesc ca sunt singura si ma descurc cu ce mai e in frigider Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Gatesc zilnic, insa ff putin.. cat pentru o cina. Rar gatesc pt un we intreg. La noi, sotul mananca doar seara acasa si sincer nu imi place sa-i servesc vreo doua zile acelasi fel, si nici eu nu mananc de doua ori la rand din aceeasi mancare. Bine exceptand supa/ciorba care o am tot timpul in frigider pt la amiaza pt doua-trei zile.. Si nu fac de moft. Dar nu merge... mai ales acum cu caldurile astea.
Am fugggiiitt!!
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010), mami te iubeste!
My age
sanzi spune:
Elba, eu acum am vazut mesajul tau cu ciupercile cu usturoi si mamaliga. M-ai omorat!! Vreau si eu! Intrebare: pui ciuperci proaspete sau la conserva? Poate imi dai si mie reteta, eu nu prea ma pricep...
Delia13 spune:
Multumesc pt rasp.ANDRA,DAYANARA,IOANACT,BABYANGEL.
OFFF, tare complicat mi se pare cu diversificarea asta. Acum am vazut ca multe nu dati suc, ci direct fructul pasat. Sunt in ceata de tot. Pai de la lapte stiam ca se trece mai intai la ceva lichid, nu direct mancare solida. Hai ca la fructe ceva, ceva m-am lamurit, dar la legume mi se pare si mai complicat. CUM SA-I DAU SUPA SAU CREMA cu toate legumele? Pai mai intai nu tre sa iau cate o leguma in parte ca sa vad sa nu fie alergic la ceva? Si dk incep sa-i dau cate o leguma asta inseamna sa ii fierb de ex. un morcov , il pasez si o zi ii dau morcov, in alta pastranac fiert si tot asa? Mi se pare ciudat. SA nu radeti de mine, da chiar nu ma pricep
Delia13 mamica fericita -David Andrei 04.03.2010
anka78 spune:
La diversificare m-am impiedicat si eu. Dupa ce la sucul de morcov nu a facut figuri deloc, la morcovul si pastarnacul pasat a facut mari figuri. L-a scuipat atat de hotarata ca mi-e si groaza sa ma gandesc ca maine trebuie sa incercam din nou. Trebuie sa se invete pana la urma ca doar nu o sa bea numai lapte pana la 18 ani.
dayanara spune:
silvia v.am admirat pozele
ami poate nu e porcarie, dar asa a fost pt mine, acum nu e musai :)
delia eu zic supa piure, de fapt e crema foarte groasa, o sa pun poze sa vedeti cam ce si cat manca ivan la 6-8 luni
rebiana, denisa eu nu,s in stare sa.mi fac o amarata de coada in conditii , daramite coc cu bete in el! nu.s buna de nimic
si betele o sa mi le bag in alta parte ca par nu mai am
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara si betele o sa mi le bag in alta parte ca par nu mai am |
faci ce faci si ma binedispui mereu!
Mie-mi pare, din poze, ca ai f mult par! Aaaaa, si nu mai spune ca esti urata! Ai o frumusete exotica! Daca ti-as da rochia din poza de la petrecere oricine ar jura ca esti asiatica!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!
nafi spune:
Oanaiacovita
Intr-adevar , citind mesajele fetelor care au trecut la diversificare vad ca e mare complicatura si cu diversificarea asta. asa ca mai bine astept pana la 6 luni , poate pana atunci ma dumiresc si eu pe langa voi cum e cu diversificarea.
Mami de veveritz (19.04.2010)
briza_marii spune:
Eu de ieri sunt..cred ca se pregateste sa apara primul dintisor..nu stiu..bebitu e deranjat la burtica, plange intruna, baloseste la greu, si tot ce prinde baga in gura asa cu furie, nu stiu cum sa zic. Nu mai spun, ca papatul a devenit un chin ca in loc sa suga din biberon il ia si il freaca de gingie.. Ce as putea sa ii dau sa il mai calmez un pic? Ii pot da cu gel pe gingie, chiar dc nu sunt sigura ca o sa iasa dintisorul?
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)