Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 (32)
Raspunsuri - Pagina 13
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nafi Salutare mamicilor! Multumim de aprecierile la adresa lui Ricky! El e cam serios in toate pozele. de asta ii si spunem "mister Riccardo"! dar in realitate cand ii vorbeste cineva si ii zambeste ,raspunde cu un suras de te topeste. Doar ce ne-am intors de la pediatra asa ca raportul la 3 luni si 7 zile este : 7.5 kg , 67 cm si 41.5 circumferinta capului. [/i] Deci si-a dublat greutatea in 3 luni de la ieserea din spital!nu e demirare ca trebuie sa-i iau haine de 6 luni! da eu nu stiu cum face! ca asa mult nici n-a mancat in ultimele saptamani! eu cred ca noaptea da iama in frigider si mananca ce apuca de pe'acolo! Referitor la diversificare m-am dus cu lista de intrebari la mine, sigura ca de la 4 luni incep si eu sa bag o leguma o fructa ceva...Da de unde! abia am pronuntat cuvantul diversificare ca pediatra a si zis: de la 6 luni! sunt mamici inconstiente care incep de la 4 sa le dea tot felul dar riscul de alergii e f mare si stomacelul e inca nematurizat suficient. de aceea se numesc "lattanti" pana la 6 luni , ptr ca papa doar lapte si nimic altceva! Acuma...ziceti si voi...eu ce sa fac?! ca daca ma apuc sa-i dau ceva si-mi face vreo alergie de ajung cu el la pediatra , imi da asta cu ceva in cap! Ma duc sa pap si eu ceva cat doarme el. va pupacesc! Mami de veveritz (19.04.2010) |
Nafi legat de diversificare, parerea me e ca daca ai incredere in Dr-ta ta, trebuie sa mergi pe mana ei..degeaba auzi tu pe aici 1000 de pareri, ca vorba ta..in caz de ceva nu noi il tratam
Eu una , asa gandesc...Eu am incredere in Dr-ta mea si am facut cam cum m-a sfatuit ea...in mare.Dar este normal sa itit spuna artea rea a problemei, DAR asta nu inseamna neaparat sa ai probleme daca te apuci sa-i dai fructe si legume . Eu peste tot am citit ca la copilasii alimentati cu formula, nu se asteapta cu diversificarea pana la 6 luni, si la fel mi-a zis si dr-ta!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
nafi spune:
Dayanara - poate o sa ziceti ca-mi lipseste mie o doaga...dar eu m-am cam saturat de alaptatul asta toata ziua buna ziua! asa ca speram cu diversificarea sa fi mai redus nr de alaptari pe zi.mai ales ca musiu ricky nu e linistit cand papa si asta face imposibil sa-l alaptez cand iesim pe undeva ptr ca as risca sa ma vada toti cei din jur cu sanii pe'afara si mie chestia asta nu-mi convine.
Dar acum...ce sa fac...merg inainte asa, ca n-a mai ramas asa mult pana la urma.
Mami de veveritz (19.04.2010)
nafi spune:
BABYANGEL ai dreptate, trebuie sa merg pe mana pediatrei. pana la urma ce este in interesul copilului este si in interesul meu. asa ca daca am lapte bun de-l face sa creasca asa bine, ar fi pacat sa-l privez de el .
Mami de veveritz (19.04.2010)
nibi_niki spune:
Neata.
Ami,cred ca nu e necesar sa spun ca a fost o gluma..
Unde sunt pozele Andirei ca eu nu le gasesc...
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
honeybaby spune:
Nafi - te legi la cap fara sa te doara. Nici cu mancare nu o sa fie simplu. Trebuie sa vazi cum faci s-o iei cu tine dar fara sa se strice, s-o incarzesti. majoritatea dupa 5 linguri pe care le pun mai mult pe ei vor san, deci tot nu scapi de tzatzosit in public.
Te inteleg si pe tine si Maya era la fel. Asa si mie imi vine cateodata sa zic stop, mai ales ca nu pot sa bag pompa in public oricat de open mind as fi eu sau cei din jur.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
greenfrog spune:
andira ce mare a crescut Iris! Ai trei printese tare frumusele!
mergem si noi azi la controlul de 5 luni. noi o sa asteptam cu diversificarea pana la 6 luni. nasol este ca trebuie sa schimbam pediatrul, pana acum mergeam la centrul medical unirea unde avea sotul meu asigurare, insa au schimbat pentru medicover. aveti cumva vreo recomandare de pediatru de la medicover? folositi serviciile lor?
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
andira spune:
citat din mesajul lui greenfrog andira ce mare a crescut Iris! Ai trei printese tare frumusele! mergem si noi azi la controlul de 5 luni. noi o sa asteptam cu diversificarea pana la 6 luni. nasol este ca trebuie sa schimbam pediatrul, pana acum mergeam la centrul medical unirea unde avea sotul meu asigurare, insa au schimbat pentru medicover. aveti cumva vreo recomandare de pediatru de la medicover? folositi serviciile lor? mamica de Piscotel Petru Gabriel (24.02.2010) |
Am intrat repede doar sa-ti raspund, ca sunt la masa cu picii.
Eu la Medicover am pediatra copiilor, la care ma duc de cand avea Irina o luna. Se numeste dr. Cosmina Cristea, si e super ok, mie-mi place mult de ea.
Cred ca e martea si joia, in Plevnei. Suna la ei si-ti spun ce si cum.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi la pranz.
Aseara din cauza furtunii nu am avut lumina mai bine de 2 ore, asa ca am ramas tare in urma cu cititul. De azi dimineata tot fac cate ceva si abia acum am prins un moment de respiro...sa vedem si cat dureaza.
Merg sa recuperez si revin.
LML iepurasilor de azi!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui nibi_niki Rebiana, te-am admirat in poza de la petrecere.Mara e o frumusica la fel ca si mama. |
Multu'!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...
I can't fake with dignity so i'll not try!!