Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Artu multumesc mult!
Inca o intrebare. Sabina ce facea la 3 luni? Ca noi acum le implinim. Stiu ca nu e bine sa faci comparatie si fiecare in ritmul lui dar as vrea tare mult sa stiu.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ioana, multumim de pm ! Momentan ii distrag atentia de la ridicatul in fundulet (de la supararea mare ca nu reuseste) cu un milion de pupici si gadilituri, insa nu stiu sincer cat o sa mai tina . Chestia cu ridicatul a inceput abia de sambata incoace.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

nana te rog mult daca se poate. raman datoare. e bine intotdeuna sa ceri mai multe pareri

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

ok, acuma ii scriu un mail, sper sa imi raspunda in una-doua zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Nana, welcome baaack
Ce ma bucur de vestile voastre bune, si ce-am mai ras cum povestesti de realizarile Adelinei!!

Uff, abia astept sa se trezeasca Maria si sa ne mai pupam

Iti mai dau PM cu intrebari despre carucior, daca imi vin, poate-mi raspunzi cand ai timp

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ale, daca as fi cunoscu-o pe prietena ta i-as fi spus aceleasi lucruri; oricum, fiecare parinte face cum crede el ca e mai bine pt propriul prunc.

Scuze dar schema e "secreta" pana vine Flory din concediu

Flory, daca iti spun ca nu stiu, ma crezi te rog? Nu am notat nimic nimic si nici cu memoria nu stau stralucit.

Iti spun ce face acum:
- rade, zambeste, rar rade in hohote
- intoarce capul dupa te miri ce, e f curioasa, afara adoarme f tarziu pt ca are de studiat
- se straduieste sa se ridica in fund
- chiuie, gangureste
- nu se intoarce de pe burta pe spate sau viceversa
- da din maini,, picioare, ridica in tavan pioiorusele

Si ma mai gandesc si iti zic; insa, cum ai zis, nu e ok sa comparam...

Nana, cu placere

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

nanace ma bucur sa aud ca sunteti bine
ganglionul lui Matei s-a diminuat mult dar inca are o parte tare si rosie
mie mi se pare ca roseata s-a mai temperat(de ieri primeste nurofen care e antinflamator), vai ce mult as vrea sa nu fie nevoie de incizie
nu ma asteptam ca bebeii sa doreasca deja sa stea in fundulet... asta ca Matei nu are vreo tentativa de acest gen
el se intoarce pe o parte,pe partea dreapta(patul e inclinat un pic) si apoi pe burta
daca ii tin mainile in fata vine cu manutele lui scumpe si le aseaza pe ale mele...
ma topeste copilul asta...insa sa dea Dumnezeu sa se insanatoseasca
sunt atat de speriata ca ar aparea si in alte zone
dra de familie e f stresata si imi tot spune "nu e normal, nu e normal sa apara asa ceva la un copil sanatos,alaptat la san, nascut la termen etc"
noroc cu dr neo, da mare noroc, si mai mare noroc cu voi, cu aceasta comunitate in care am invatat sa cer mereu a doua parere si sa pun la indoiala parerea medicului
nana vin cu drag sa ne intalnim insa nu ca intre clujence, ci ca intre o clujeanca si o munteanca :)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, da oare ce mai face Madutza? N-a mai dat semn demult..

Maribell, tu cred ca esti prinsa cu mutatul, nu? Sa ai spor!

Nati - ce faci?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Nana, welcome baaack
Ce ma bucur de vestile voastre bune, si ce-am mai ras cum povestesti de realizarile Adelinei!!

Uff, abia astept sa se trezeasca Maria si sa ne mai pupam

Iti mai dau PM cu intrebari despre carucior, daca imi vin, poate-mi raspunzi cand ai timp

Multumim !

Chiar ca nu-i nimic mai placut decat pupacela si dragaleala cu bebe mic care rade si gangureste !

Raspund cu placere la pm, daca-i cazul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

buna ziulicaaaa

Corinasmile caruciorul 3 in 1 de la chicco nu iti place? are landou, scoica, se strange gen umbrela, e rezistent si la pret io zic ca e ok avand in vedere ca e 3 in 1.

Nana ce bine ca e bine Adelina. sa nu mai treceti niciodata prin asa ceva; nici voi nici alte floricele.

- kk verde/verzui face si Horia; e normal.
- diversificarea noi/eu o sa incep de la 6 luni si sper si imi doresc f mult sa il alaptez pana atunci.

am pus poza cu horia la 1 luna in album

mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)

Mergi la inceput