Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
Ramona80 spune:
Buna dimineata,
Discordia imi pare rau ca treci prin asa ceva. Sper ca totul sa fie bine. Te admir pentru taria de a nu spune familiei toate detaliile. Eu nu cred ca as putea. Spune-mi te rog care au fost etapele prin care ai trecut pana acum, pentru ca si eu am un nodul in urma unei mastite si as vrea sa cercetez ce e cu el. Cred ca mai intai ar trebui sa incep cu o mamografie, nu?
Roxanici nu sta stresata ca mai rau faci. Fii cat se poate de linistita si nu vei avea probleme cu lapticul.
Nicoleta, da exista milumil 1. Si noi tot pe asta il avem pentru completare.
Legat de vaccin gratuit, din ce am mai citit s-au schimbat cele gratuite. La Victor am cumparat pentaximul iar acum este gratuit. Dar am intrebat dr si mi-a spus ca nu le-au primit . In orice caz, orice vaccin poate avea efecte secundare, si riscuri, nu doar cele gratuite
corinasmile spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Corina, super ca ati dat un semn de bine Deci luati carut? Super. Al nostru e de f mare folos la carat bagajele ; mandra nu e incantata de el deloc; tot mai bine agatata de mami. Am trimis parola cui a solicitat-o; daca am omis pe cineva sau nu a ajuns porumbelu' cu ea trageti-ma de maneca Ioana & PYS |
Ufff, luam (de fapt il schimbam, ca avem unul f mare si greu, care nu incape nici in lift, nici in portbagaj ca lumea). Mariuta inca nu sta f mult timp in sling. Prin casa e ok cu ea 1-2 ore, imi vad de treaba, dar cand iesim afara - ma trezesc ca nu-i mai convine dupa o ora, si de cateva ori m-am intors cu ea in brate din parc (30 de min pana acasa ). In carut mai doarme.. In plus acum in august plecam in moldova, la ai mei, si nu cred ca ei au putere sa o care atat cat o car eu toata ziua .
In concluzie, acum caut un carucior 3in1 sau 2in1, dar foarte usor si pliabil (totusi suficient de stabil). Sunt suparata ca nu gasesc nimic bun prin magazine - am fost deja in 2 mall-uri si abia de-am vazut cateva modele, dar nici unul pe placul meu. De pe net mi-e frica sa iau fara sa-l vad/probez, ca asa am dat-o in bara cu primul - un Graco f bun de altfel, stabil, sanatos - numai ca ma nenoroceste de greu ce e, in momentul in care iesim sau intram in bloc/apartament.
Asa ca daca cineva stie sa-mi recomande un magazin cu mai multe modele de carucioare in Bucuresti, va rog frumos sa imi spuneti
In alta ordine de idei, inca nu am primit parola de la webshots, de la nimeni...
Poate ar fi o idee buna sa dea cineva un mesaj pe mailul comun cu parola, de unde sa o putem lua cand avem nevoie (asta daca nu s-a schimbat inter timp si cea de la mail )
fetele!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
aleesicoo spune:
buna fetele
raportam o noapte mai linistita, cu dormit de la 00.30 pana la 05.00 cu papat si dormit la loc, iar acum doarme de la 11
fetelor care dati lapte praf spuneti mi si mie cat pot tine laptele in biberon?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
arturicii spune:
Discordia, si Sabina mai face verde insa stiu ca nu e nici un bai
Cris, spor la pregatiri!
Corina, ti-am dat eu ieri pm cu parola; ti-o mai dau si acum; pe mail e ok sa fie doar dupa ce se schimba si acolo parola
Ioana & PYS
flory_blanca spune:
Tatyana, Sabina, Laura multumesc de raspunsuri. Eu am inceput sa ii dau Humana si sper sa ii placa sa nu mai fiu nevoita sa fac inca o schimbare. Deocamdata il papa bine
Ale eu stiu ca nu ai voie mai mult de o ora sa ti laptele praf de la preparare, dar eu niciodata nu l-am tinut atat. Il prepar cu maxim 15 minute inainte sa i-l dau.
Voi ati vorbit cu medicii vostri despre diversificare sau inca nu? Noi am vrea sa plecam in septembrie in condesiu dar dr zicea ca la 4 luni sa incepem incet incet diversificarea si exact perioada aceea o prindem asa ca nu stiu daca o sa mai putem pleca ca imi va fi groaza sa plec cu ea pana nu ma lamuresc ce si cum cu mancatul. (diversificare in sensul supelor si sucurilor din cate am inteles eu)
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
corinasmile spune:
Ha, am facut scandal si am primit 4 mesaje cu parole
Multumesc Anca, Ioana si Theodora
Am adaugat poze noi in album de ma mir si eu cum s-a schimbat buburuza in ultimele saptamani si cat a crescut fata mamii
Ma duc sa admir restul bebeilor
aleesicoo spune:
exact la asta ma gandeam eu acum flory la diversificare
eu chiar azi am sa discut cu dr .
cumnata mea a inceput de la 3 luni(l a alaptat doar 3 sapt)
si a inceput azi cu o ling de mar, a doua zi altceva....si tot asa pana a marit cantitatea si a vaz k ii place , si pe urma ii combina mar cu piersica.....
corinasmile spune:
Mi-am mai amintit ceva:
Fetelor care inca nu ati facut vaccinul de 2 luni si vreti sa faceti Infanrix, mi-a recomandat un prieten - Farmacia Tei, unde se gaseste vaccinul la 240 ron (fata de 300, cat e in alte locuri).
Si restul medicamentelor sunt mult mai ieftine, asa ca daca aveti nevoie de mai multe, merita drumul pana acolo (totusi sper sa nu trebuiasca nimanui medicamente multe )
arturicii spune:
Flory,
Eu, pt prematuri, am parerea ferma ca trebuie sa le respectam varsta si ce le propunem sa fie adaptat varstei recalculate.
Ref la diversificare, gandeste-te ca ea are stomacelul cu 6 sapt mai prematur; tu incepand diversificarea Nadiei la 4 luni e ca si cum, daca ar fi fost nou nascut la termen ai incepe la 2 luni si jumatate....
edit: pe Sabina, pt ca o alaptez, as fi inceput in mod normal la 6 luni insa pt ca s-a nascut cu 4 sapt mai devreme o sa incepem cu 4 sapt mai tarziu, deci dupa ce papam tortul de la 7 luni
Ioana & PYS
aleesicoo spune:
artu pai si eu dak am nascut o la 39 sapt la cat sa incep?