Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ale, ce specialitate are? Parca am auzit de ea insa nu-s sigura.

Pediatrul nostru e din Budimex, dr Stanciu il cheama.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ale n-am auzit de ea. Noi avem o dr. tot la Budimex la care mergem in caz de urgenta, Butnar Angela o cheama.
Arturicii (Ioana) multumesc mult . ma mobilizez sa pun cateva poze.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Neata, dragele mele!
Am si eu o intrebare pt mamicile care alapteaza exclusiv: copilasii vostri mai fac din cand in cand caca verde?
Al meu este tare constipat si daca nu il ajut eu sa faca isi strange piciorusele si plange de mi se rupe sufletul, iar cateodata face caca verde si nu stiu de ce.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata fetelor!
sabina- sper sa treaca ganglionul de la sine! Oricum maine mai mergem la un alt pediatru!
Si noi trebuie sa schimbam laptele, nu se mai importa Similac, am golit stocurile din Bucuresti de la Sensi Blu si vroiam sa trec pe Nan, acu am citit de la voi de Milumil si nu stiu pe care sa-l aleg.

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Exista Milumil 1?
caci la ei pe site nu e prezentat, incep direct cu 2

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Neataaaaaa!
Cafeluta e servita!!!!!
Va pup fetele,mi-e dor de voi,dar sunt cam ocupata,samabata avem botezul,vom face acasa,pentru ca stam la curte si suntem prinsi cu pregatirile;plus ca trebuie sa termin si proiectul pt facultate pana vineri
Piciorul inca ma mai supara dar nu zilnic,ca pana acum,sa speram ca ma va lasa de tot.
Cumnatul s-a operat si sta la noi,deci trebuie sa avem grija si de el...si tot asa
Sper totusi sa ma asez sa recuperez tot saptamana viitoare.
Am mai aruncat cate un ochi si am vazut ca Vero e suparata.Nu am gasit mesajul in care spui ce se intampla cu Mateias,dar ma rog pentru voi,sa fie totul bine si cu el si cu toate floricelele noastre frumoase si binecuvantate.
Teo multumim ca ai intrebat de noi

Va pup pe toate

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Neata, dragele mele!
Am si eu o intrebare pt mamicile care alapteaza exclusiv: copilasii vostri mai fac din cand in cand caca verde?
Al meu este tare constipat si daca nu il ajut eu sa faca isi strange piciorusele si plange de mi se rupe sufletul, iar cateodata face caca verde si nu stiu de ce.

Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)

Discordia si a mea mai face caca verde, tot alaptata exclusiv.
Doctorita mi-a indicat sa-i dau jumatate de pliculetz de biotics/zi iar eventual sa-i iau si un coproparazitologic. In zilele in care i-am dat Biotics a fost mai bine, saptamana asta nu i-am mai dat si aseara iar a facut, spre finalul scaunului era chiar un verde inchis.
Nu ma panichez ca imi ia foarte bine in greutate, cam 400 g/saptamana.
Probabil scaunele sunt asa pentru ca e lacoma si mananca mult.

Sanatate multa,

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

discordia Ilinca mea mai face kk verde. tot alaptata exclusiv. Eu nu prea imi fac probleme de aspectul kkutului. Ea ia f bine in greutate, arata bine, e vesela. Mai e uneori constipata, dar o las chiar daca nu face 4-5 zile.
Sabina sper sa nu fie nimic cu Iustina, sa te fi ingrijorat degeaba.
flory_blanca da, Ilinca mi-a tot regurgitat, uneori nici nu o mai ridicam la ragait pentru ca imediat varsa...I-am spus dritei si intr-adevar, se pare ca are un reflux. Mai ales ca da lapticul pe nas...f neplacut imi e sa vad...Nu am investigat mai mult ca papa bine si ia bine in greutate.
Cris spor la pregatiri si distractie frumoasa sambata!
Gata fugim afara. pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui discordia

Neata, dragele mele!

Discordia, si Maria face uneori kk verde (tot alaptata exclusiv). Tocmai ce a plecat pediatra de la noi si i-am nentionat treaba asta, a zis ca e normal sa mai fie asa uneori, nu e nicio problema. Daca arata bine copilul si ia bine in greutate, nu exista niciun motiv de ingrijorare.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Eu pe Ale am crescut-o cu NAn1 si nu a fost nici o problema. Da pute cam naspa si la gust nu stiu, ca nu sunt fan lapte. cand am vazut ca fetele nu accepta NAn, m-am gandit la Milumil, ptr ca am vazut ca este recomandat de Asociatia Nationala de Pediatrie si de IOMC. Ca bani mi se pare ma ok decat NAN1 si se dizolva mult mai usor in apa. Fetele il digera f usor.

Aniska si Ekaterina este constipata, cand nu se mai poate ii dau 2 lingurite de bonisan si se rezolva imediat, apoi se regleaza singura, si apoi iar se constipa, iar bonisan si tot asa.

Atentie cu vaccinurile gratuite de la stat, am o cunostinta a carei fetita a patit-o nasol in urma vaccinului gratuit de la stat.

Crissy sper sa treaca si la voi.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Sabina, multumesc. Sa dea Dumnezeu sa ne ingrijoram noi degeaba pt puiutele noastre si sa nu fie nimic Cum adica a patit-o nasol fetita respectiva de la vaccin? Ca si noi urmeaza sa il facem si chiar ma gandeam dc merita luat infanrixul....

Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010

Mergi la inceput