Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Neata Ale, fetita ta a avut program ca si mine; nu am putut sa dorm decat greu de tot si agitat. Toata casa dormea numai eu ma invarteam in pat. Sabina, eu sper sa fie doar grija ta si micuta sa nu aiba nimic. Sa aveti un we asa cum va doriti. Veronica, Of, Discordia, ne rugam sa fii bine si sa treceti cat s-o putea de usor peste aceasta incercare Corina, super ca ati dat un semn de bine Deci luati carut? Super. Al nostru e de f mare folos la carat bagajele ; mandra nu e incantata de el deloc; tot mai bine agatata de mami. Am trimis parola cui a solicitat-o; daca am omis pe cineva sau nu a ajuns porumbelu' cu ea trageti-ma de maneca Ioana & PYS |
Artu si eu sper sa fie doar tacanelile mele si sa nu aibe nimic grav copilul.
Aniska80 spune:
Salutare dragele mele!
Ati facut vaccinul de 2 luni?Noi am optat pt varianta din dispensar gratuita,cu 2 intepaturi in picioruse...datorita finantelor!Vad ca se simte bine,i l-am facut de o saptamana.In schimb avem pb cu constipatia...ceea ce inainte nu exista,acum ajungem si pana la 4 zile fara sa iasa afara!Rdem,gangurim...si pe 1 aug facem 3 luni!Pfiu ce repede a mai trecut!I-i dau ceai de musetel amestecat cu fructe de anason,chiar daca o alaptez si chiar si apa fiarta si racita...pe caldurile astea se deshidreateaza saracuta!In rest suntem bine,ne place deja pozitia,,in sus'',se vede altfel lumea asa...
Va pupam si va dorim toate cele bune!
R.Cata spune:
citat din mesajul lui corinasmile Fetelor, cine a cumparat carucior Espiro Vector 4? Sunteti multumite de el? Ziceti-mi si mie 2 vorbe, daca e bun, ce va place/deranjeaza la el, etc. |
Eu am carucior Espiro Vector 4. Pana in mom de fata nu am folosit decat landoul. Este destul de micut. Nu-mi place ca in partea de jos nu-ti prea poti pune nimic. Sunt multe bare intortocheate si plasa este micuta. Eu tin acolo doar husa pt ploaie si protectia pt partea de deasupra a landoului (ce explicatii!!!)
Caruciorul nu-mi incape in lift...de aceea tin si cadru si landoul in masina. Nu am folosit nici scaunelul de masina pt ca am vrut sa-si tina intai capul bine si apoi s-o pun in el.
Este usor de manevrat si rapid de strans.
Daca vrei sa ma intrebi ceva, iti raspund cu cea mai mare placere.
www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca 28.04.2010
taty_ana spune:
citat din mesajul lui flory_blanca Tatyana cum de ii schimbi laptele? Si de ce Milumil? Sabina ziceai ca ai schimbat si tu laptele la fete. Tu ce le dai? Si cum reactionau de nu il mai vroiau ca si eu ii schimb Nadiei laptele din cauza ca mi se pare ca nu il mai accepta. Laura voi aveti reflux? Si daca da cum se manifesta. Daca nu scuze de intrebare dar asa am inteles. Noi am inceput sa facem analize poate descoperim cauza nemancatului pana trecem exclusiv pe Humana si vedem cum reactioneaza atunci. Inca papam combinat Nan cu Humana. Mami de fetita frumusica foc! Nadia 29.04.2010 |
de mult vroiam sa-i schimb laptele pt ca vad clar ca nu-i place,il mananca doar atunci cand nu mai poate de foame...de ce milumil?pt ca m-am informat si cica ar fi cel mai agreat de bebei...intradevar l-am gustat si e buuun tare la gust...nanul e infect la gust si pute ingrozitor...mi-e ciuda ca nu i l-am schimbat mai devreme
Crissy_C spune:
Buna dragelor!
Discordia, suntem alaturi de tine! Offf, cred ca e tare greu sa tii in tine, sa nu iti impartasesti temerile cu nimeni din cei apropiati, lasa se va rezolva dupa operatie, ai sa vezi!
Vero, sper sa se rezolve cu antibiotic si sa se dezumfle ganglionul... Sanatate multa lui Mateiut!
Cu criza genitala si noi se pare ca avem problemute.... Patricia are ca niste mici noduli sub sfarculete, medicul pediatru si ecografistiul ne-au zis ca cel mai probabil sunt de la criza genitala dar eu nu-s asa convinsa... Ca le-am descoperit la 6 sapt iar criza asta stiu ca apare imediat dupa nastere... Offf, o sa reevaluam dua o luna si daca nu se resorb mergem si la un chirurg pediatru sa vedem ce parere are... Sper sa scapam de ei pana atunci.
Artu, merci de parola
fetele
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
Ioana5255 spune:
Eu pe Ale am crescut-o cu NAn1 si nu a fost nici o problema. Da pute cam naspa si la gust nu stiu, ca nu sunt fan lapte. cand am vazut ca fetele nu accepta NAn, m-am gandit la Milumil, ptr ca am vazut ca este recomandat de Asociatia Nationala de Pediatrie si de IOMC. Ca bani mi se pare ma ok decat NAN1 si se dizolva mult mai usor in apa. Fetele il digera f usor.
Aniska si Ekaterina este constipata, cand nu se mai poate ii dau 2 lingurite de bonisan si se rezolva imediat, apoi se regleaza singura, si apoi iar se constipa, iar bonisan si tot asa.
Atentie cu vaccinurile gratuite de la stat, am o cunostinta a carei fetita a patit-o nasol in urma vaccinului gratuit de la stat.
Crissy sper sa treaca si la voi.
Virgi17 spune:
Revenim si noi...
Sabina, eu am terminat Jean Monet in 94.Se poate sa avem cunostinte comune,cine stie...
Noi suntem la munte iar, la Busteni.De 3 zile ne tot ploua, e frig, parca e noiembrie.Fata doarme bine insa mi se pare ca mananca mai putin decat in Bucuresti.Daca seara radea si 160 de ml,acum, de 2-3 zile mananca seara doar 100-110ml. NU am cantar la mine insa o urmaresc, pare ok.E vioaie, ieri a facut primul concert de chicoteli si gangureli cand i-a impreunat manutele si am facut-o sa aplaude.II place tare miscarea asta, vad ca si azi a repetat rasetele in hohote la aceeasi faza.
Mai are si ea faze de agitatie la masa insa nu constante.Doarme insa dusa,chiar daca se trezeste peste noapte.Azi noapte de exemplu a mancat la 12.30 apoi la 4.30 apoi la 8.30.De fiecare fata cand o pun sa o schimb inainte de masa rade la mine si de bucura in miez de noapte ca ma regaseste,iar eu sunt chiauna cu ochii in gura,ciufulita si abia ma tin pe picioare.
Am vazut-o ca e tare confuza cand am parul lasat si ma recunoaste imediat cand il strang in coada.Plus ca ma apuca cu manutele de par cand o pun sa scoata aerul si trage de ramane cu firele in maini. Asa ca am ales sa il prind mai tot timpul.Pana m-oi mai tunde.
Ne bate si pe noi gandul sa mergem in septembrie vroe 3-4 zile la mare, la Mamaia, sa scoatem puiul la aer si de mare si sa mancam si noi niste midii,rapane, calcan, in general cam ce e bun prin 2 Mai si Vama.Insa se gasesc si prin Mamaia.Speram sa ne si tinem de gand si sa mergem.
Intrebare: unde gasesc si eu termos pt apa ca sa ii fac bibe cand suntem mai multe ore plecati? ca eu mi-am luat gentuta termoizolanta insa se raceste apa super urgent, nu tine nimic. Si ma gandeam sa iau termos,dar sa fie unul bun, sa tina cald.De unde sa iau?
Sanatate multa Veronica puiutului tau! Doamne Doamne e sus si vegheaza.Ma rog pentru voi!
Virginia si Ioana(19.05.2010)
aleesicoo spune:
fetelor ati auzit vreuna dintre voi de dr. caruceriu de la budimex?
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!