Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Ale uite eu am inventat o metoda, ptr ca si ale mele m-ar calari cat ar fi ziua de lunga, mai ales Iustina si iti dai seama cand sunt singura cu amandoua imi e f greu. Le pun la fiecare cate un pui mic de perna si bibe cu ceai in gurita si le legan cu carutul pana adorm. Faza nasoala e ca s-au invatat sa adoarma asa si nu mai vor deloc in patut. Dar o iau si eu treptat.

Mergi la inceput

si vreau sa ma mai duc la neurolog ptr ca Iustina prefera parte adreapta si are capul turtit. Am citit niste chestii pe net si vreau sa ma asigur, ca nu ajungem la lucruri mai complicate. Oricum azi m-am programat ptr 26 august la Dan Gheorghe, care e un ORL-ist f bun de la Budimex. Are ore chiar la un centru langa mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello mamici,

ne-am intors si noi de la mare,am prins un we minunat,am fost doar noi doi porumbei si a fost asa frumooos ca o luna de miere...revin dupa ce termin de citit din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

discordia sanatate muuulta!!

vero,uff mama lui de ganglion,sper sa-i treaca de la antibiotic sa n-ajungeti la chirurgie

ale eu aveam un bb exemplar da uite ca a inceput circul si la noi,ziua nu dormim deloc,seara e terminata plange de oboseala si nu poate adormi...poate e doar o faza

ioana si noi facem trecerea de la nan la milumil,sa speram ca-i va prii...in leg cu mizeria colectata in ureche...si la a mea zilnic colecteaza da o sterg cu betisoare pt copii si se ia...la voi cum de nu se poate curata?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

discordia sanatate muuulta!!

vero,uff mama lui de ganglion,sper sa-i treaca de la antibiotic sa n-ajungeti la chirurgie

ale eu aveam un bb exemplar da uite ca a inceput circul si la noi,ziua nu dormim deloc,seara e terminata plange de oboseala si nu poate adormi...poate e doar o faza

ioana si noi facem trecerea de la nan la milumil,sa speram ca-i va prii...in leg cu mizeria colectata in ureche...si la a mea zilnic colecteaza da o sterg cu betisoare pt copii si se ia...la voi cum de nu se poate curata?

mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010)

ptrca este gaura f mica si bat cu protectie nu intra, iar cel fara protectie intra dar imi e mie frica sa sterg cum trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, cine a cumparat carucior Espiro Vector 4?
Sunteti multumite de el?
Ziceti-mi si mie 2 vorbe, daca e bun, ce va place/deranjeaza la el, etc.

Mercik

P.S.: vreau si eu noua parola please

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Va rugam ne dati si noua un vot?

:)

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/liberrr-de-scutece-149

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata

Ale, fetita ta a avut program ca si mine; nu am putut sa dorm decat greu de tot si agitat. Toata casa dormea numai eu ma invarteam in pat.

Sabina, eu sper sa fie doar grija ta si micuta sa nu aiba nimic.
Sa aveti un we asa cum va doriti.

Veronica,

Of, Discordia, ne rugam sa fii bine si sa treceti cat s-o putea de usor peste aceasta incercare

Corina, super ca ati dat un semn de bine
Deci luati carut? Super. Al nostru e de f mare folos la carat bagajele ; mandra nu e incantata de el deloc; tot mai bine agatata de mami.

Am trimis parola cui a solicitat-o; daca am omis pe cineva sau nu a ajuns porumbelu' cu ea trageti-ma de maneca

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Tatyana cum de ii schimbi laptele? Si de ce Milumil?

Sabina ziceai ca ai schimbat si tu laptele la fete. Tu ce le dai? Si cum reactionau de nu il mai vroiau ca si eu ii schimb Nadiei laptele din cauza ca mi se pare ca nu il mai accepta.

Laura voi aveti reflux? Si daca da cum se manifesta. Daca nu scuze de intrebare dar asa am inteles.

Noi am inceput sa facem analize poate descoperim cauza nemancatului pana trecem exclusiv pe Humana si vedem cum reactioneaza atunci. Inca papam combinat Nan cu Humana.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Tatyana cum de ii schimbi laptele? Si de ce Milumil?

Sabina ziceai ca ai schimbat si tu laptele la fete. Tu ce le dai? Si cum reactionau de nu il mai vroiau ca si eu ii schimb Nadiei laptele din cauza ca mi se pare ca nu il mai accepta.

Laura voi aveti reflux? Si daca da cum se manifesta. Daca nu scuze de intrebare dar asa am inteles.

Noi am inceput sa facem analize poate descoperim cauza nemancatului pana trecem exclusiv pe Humana si vedem cum reactioneaza atunci. Inca papam combinat Nan cu Humana.

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

eu le-am trecut pe Milumil pentru ca nu tolerau NAN. Le durea burtica, regurgitau, faceau kk verde si i-am zis clar pediatrei sa mi-l schimbe si am incercat intai cu Milumil, daca nu mergea asta treceam pe Humana. De sapt viitoare cred ca suntem exclusiv pe Milumil. Mai avem un pic si terminam cutia de Prenan.

Mergi la inceput