Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 11
discordia spune:
Buna, fetelor!
Vero, ii doresc sanatate multa lui Mateiut si ai incredere ca totul va fi bine.
De Nana nu mai stie nimeni nimic?
Theo, parca tu ma intrebai daca sunt din Giurgiu, da sunt. Ar fi super tare sa imi spui ca si tu esti tot din Giurgiu.
Baietelul meu cantarea la 8 saptamani 5,5 kg si are 61 de cm, este vioi, papam in continuare titi.
Eu incerc sa stimulez cat mai mult lactatia caci vreau sa ii las laptic pe perioada spitalizarii care va dura cam 5 zile.
Sapt trecuta am fost la chirurg pt a ma programa la operatie, eu i-am spus doar ca am un nodul, acesta m-a consultat si mi-a spus din start ca este malign, cand i-am mai aratat si rezultatul de la punctie... Asta e, m-am obisnuit deja cu ideea, ma consolez cu ceea ce am mai citit ca acest tip de cancer, respectiv tiroidian, este singurul care se vindeca, dar nu pot sa nu fiu deprimata.
Sotului si familiei nu le-am spus ca am nodul cancerigen, le-am zis ca tb operat cat mai repede sa nu degenereze, oricum vor afla, dar pana la operatie nu as vrea sa ii vad tristi. Operatia va fi undeva la mijlocul lunii septembrie.
Am stabilit si noi data botezului, respectiv pe 4 septembrie.
Mamica de doua comori: Claudia Andrada (09.04.2008) si Dragos Ovidiu (28.05.2010)
veronicach spune:
discordiascumpa totul va fi bine...imi pare rau ca trebuie sa treci prin aceasta experienta
si la noi e secret total ce se intampla cu Mateiut...nu ne poate ajuta nimeni asa ca ce sens are sa-i stresam?!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
flory_blanca spune:
Discordia imi pare foarte rau. Multa sanatate iti doresc si putere sa treci peste asta.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
Reallaura spune:
Discordia ooof draga de tine! Sper ca totul sa decurga ok cu operatia!
Veronicach sanatate multa!
Si Ilincuta face miscari de rasucire, voinicuta mamii!E mereu vesela, se bucura tare cand vorbim cu ea, rade in hohote, ba chiar incearca sa ridice capul de joscadn sta pe spate. Papa f bine si doarme in prima parte a noptii. Spre dimineata se trezeste mai des, dar e ok. Ma deranjeaza ca uneori mai ii curge laptic din nasuc, probabil tot mai are refluxul ala si o parte din laptic ajunge in nasuc.
corinasmile spune:
Hello, fetele!
Dam si noi un semn, ca suntem bine.
Vero, suntem cu gandul la voi si tinem punii sa treaca repede ganglionul uracios!
Discordia -
Mult curaj, ne vom ruga si pentru tine si vei vedea ca va fi totul in regula pana la urma!
Am ramas datoare cu muuulti pupici de multumire pentru toti cei care mi-au urat lucruri frumoase de ziua mea: va imbratisez cu drag!
Cine imi trimite si mie parola de la webshots?
Merci anticipat.
Ma duc sa ma intind, ca sunt up&running de la 6 dim si am o durere de cap..
Pup mamicile si bebicii!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
roxanici spune:
Discordia, capul sus, totul va fi bine .
Vero sanatate multa in continuare puiului mic.
nu stiu daca am zis pe-aici, Horica a facut si el o luna si a crescut 950g si 4 cm in luna asta. Tare bucuroasa sunt pt ca il alaptez exclusiv si frate-su mai mare a crescut doar 500g in prima luna si eram f stresata. Acu is mai relaxata si sper sa fie totul bine.
Am ceva emotii sapt astea pt ca la frate-su cam pe vremea asta am inceput sa pierd laptele, nush de ce.
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
ancutzicab spune:
Buna, pe fuga, pana se intoarce Luca din plimbari
Imi pare nespus de rau sa aud atatea vesti triste: Vero cu problema lui Matei, Discordia cu nodulul, Mary cu problemele cu alaptatul, Artu cu casa mamei... Ma rog la Dumnezeu pentru toate, sa fiti sanatoase, sa gasiti puterea sa zambiti si sa treceti cu bine peste toate aceste probleme si cat mai curand ele sa devina doar o amintire neplacuta.
Noroc cu Sorana, care pleaca in concediu... uite si o veste buna. Sa va priasca din plin, sa va relaxati, sa aveti vreme buna si sa va simtiti minunat.
Sabina, vacanta placuta si voua, chiar daca e in formula restransa. Un fel de avanpremiera la vacanta pe care o planuiti in formula completa, nu?. Sa va simtiti bine si sa va bucurati de clipe relaxante in trei. Un pentru Iustina cu micile problemute - las ca se face ea mare
Felicitari tuturor bebeilor care au crescut frumos, nu nominalizez, ca sa nu uit pe cineva ! Si Maya e fericita (zic eu ), la o luna avea 4300 gr, acum nu stiu ca nu am cantar la Sibiu. Doar am masurat-o (rusinica mie) - in jur de 56 - 57 cm. Incerc sa nu fac comparatii intre ea si Luca, doar sunt perfect constienta ca fiecare bebel creste in ritmul lui.
Si acum, ca v-am plictisit cu mesajul meu cam lung, va pup cu drag si sper ca data viitoare cand scot laptopul de sub pat sa citesc numai vesti bune! si cate o pentru toate mamicile! Aaaa, si sa nu uit - sa se indure si de mine careva cu noua parola de la contul de webshots, poate mai pun poze noi!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
Ioana5255 spune:
Vero o sa fie bine Mateut. In ceea ce o priveste pe Iustina saptamana viitoare m-am programat la orl si neurolog.
Discordia ne rugam sa fie bine pentru tine, sa treci usor prin ceea ce va urma.
Fetele mele sunt mici rau, la 4 luni avem aproape 5 kg Ekaterina si 4.500 kg Iustina.
Va multumesc fetelor pentru gandurile bune.
aleesicoo spune:
am venit de la spital.....
la orl ni s a spus ca ii vor trece si mucii dar mai tarziu si ca este posibil mai tarziu dar nu este o certitudine sa o operez de polipi
in simb la neurolog dr. mi a zis k eu sunt nebuna ca, fata nu are nimic ca dak avea ceva plangea si ziua nu numai noaptea si nu dormea nici ziua, dak medicul pediatru constata ca ar avea nevoie de un consult neurologic abia atunci am putea incepe investigatiile specifice ....
este un copil energic...
mi a zis k dak era bolnava nu gangurea la nici 2 luni nu avea atata energie, nu radea cand vb cu ea....nu ridica picioarele pana in tavan...si multe altele....
Ioanatu d c mergi la neurolog?
Discordia multa sanatate si putere!!!!
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Ioana5255 spune:
Ai vazut Ale . O sa ai un copil super energic. Pregateste-te. Important e sa fie ea sanatoasa, restul vind e la sine. Eu merg la neurolog ptr ca sunt mama denaturata si vreau sa fiu sigura, ca copilul meu este ok, iar la orl-ist merg ptr ca are o ureche dezvoltata normal si una nu, iar in aia nedezvoltata colecteaza mizerie pe care nu o pot scoate si parca mi se pare mie ca nu aude bine si vreau sa ii fac niste teste de audiometrie.
E prea devreme sa te gandesti la polipi. Polipii se opereaza abia dupa 3-4 ani, ptr ca pana atunci se refac. Si ale mele au muci si pediatra mi-a zis ca sunt secretii de lapte, care au nu stiu ce rol si dupa varsta de 6 luni vor disparea. Si cu asta sunt cam sceptica.