Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor bebeii vostrii cand ii puneti pe burtica intorc capul dintr o parte pe cealalta?

imi dati si mie va rog parola dupa contul comun(cel vechi si cel nou) si mail?

si Miruna isi intoarce capul intr-o parte si in cealalta cand e pe burtica. si mai nou face exercitii de rasucire. o pun pe burtica iar ea se lupta sa se intoarca pe spate. nu-i iese intotdeauna dar persevereaza.

vreau si eu parole de la mail si poze. multumesc .

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

'Neata!

Va invit la o cafea!

Cristina, pe unde esti ca tu ne dadeai cafeaua in fiecare dimineata?!? Ce-ti mai face piciorul?

Veronicach, multa sanatate Mateiutului tau, am spus si eu www.fieni.3x.ro/O%20R%20T%20H%20O%20D%20O%20X/Acatiste/Acatistul%20Sf%20Stelian.php" target="_blank">rugaciunea Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor pentru ca sa se faca bine fara operatie.

Sorana, si mie mi-era dor de tine, dar e bine ca o tii din vacanta in vacanta. Multumesc de informatiile ref la Rotarix.

Ioana, imi dai si mie te rog noua parola? Multumesc.

Ale, bebele meu isi intoarce capul dintr-o parte in alta de la vreo saptamana (tinut in brate atunci). Acum doarme numai pe burta si ziua si noaptea (altfel nu doarme) si nu l-am gasit niciodata cu nasul in jos, insa e-adevarat ca il supraveghez strict.

Va pup si va doresc o zi buna!

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetelor bebeii vostrii cand ii puneti pe burtica intorc capul dintr o parte pe cealalta?

imi dati si mie va rog parola dupa contul comun(cel vechi si cel nou) si mail?

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

da, si la noi, demult!
Iar legat de BCG, nici la noi nu sunt reactii-eu am inteles ca nu e musai sa apara la asta, ci la ala din cl. I parca, de la 7 ani... O fi sau nu adevarat...?!

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona80 spune:

Laura, R_ocsy multumesc din suflet pentru raspunsuri. Voi incerca si asa.

Mary imi pare bine ca a functionat remediul cat de cat. Legat de mirosul ciudat de transpiratie, asa mi s-a parut si mie, dar totusi nu mi se pare a fi mai abundenta. Pentru sani mie mi-a mers cu garmastan iar inainte de alaptat nu necesar sa folosesti si sapun, doar apa. Stiu ca sapunul usuca rau pielea. Mi-a luat mama ceai de la Hipp, o groaza de bani , sa vad ce efect are.

Ale ce fetita grasuta. Eu cred ca e foarte bine pentru 2 luni.

Si Bogdan isi intoarce capul aproape de cand s-a nascut si tot de atunci reuseste sa-si tina capul sus si l-am stimulat si eu, adica l-am mai pus pe burta timp de aprox 1 min. Dar fiecare copil se dezvolta in felul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna mamici
deci asanu se mai poate ...........fata mea n a dormit de la 20.30 pana la 05.30 dim.
o astept pe mama si ma duc cu ea la neurolog si la orl sa vedem si cu muci ce mai e
deci nu mai pot simt ca ma sfarsesc...
i am facut si tei si ulei de lavanda zici k o spal in redbull asa energie ce are pe care culmea gaseste sa o consume noaptea, plus ca mananca fff agitata
fug k tipa

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Hello si de la noi!
Vero, Dana- cum mai exact erau ganglionii la micuti? Se vedeau cu ochiul liber sau doar la pipait?
Noi ieri seara am descoperit in zona urechii drepte, dar pe cap sub par un ganglion care nu se simte decat la pipait. Nu se observa nimic cu ochiul liber. Doctora ne-a zis azi ca e din nastere si ca nu ar trebui sa ne alertam.

Sa cerem si o a doua opinie? Cred ca da dupa ce v-am citit pe voi.

Noi avem 5 kg la 6 saptamani. De 2 zile ne-a lovit foamea de pe lume. De la 60 ml am sarit la 120 ml la 2-3 ore.

Sanatate puiutilor vostri!

Mamica lui Mihai Rares

asa a avut si alexandra si s-a resorbit singur pe la vreo 2-3 ani. nu mai tin minte. la fel are si ekaterina, iustina nu are.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Onana

Sabina, hihi, in Bulgaria mergem la unul din cele 3 hoteluri pe care mi le-ai recomandat intr-un mail mai demult, Lucian te-a contactat pe mail si cred ca si la tel si a luat cazarea de la voi, cand eram eu cu baietii la Breaza, dar probabil nu aveai cum sa-ti dai seama ca e sotul meu..Stam la Nisipuri. Chiar azi a primit voucherul pe mail de la Silviu Si multumim, o sa-ti zic impresii!

Sorana
Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010)

super tare. pai zi asa. sa vb la hotel sa va dea o camera frumoasa, poate o mai puneti de o fata . Chiar eu am vb cu sotul la tel si eu m-am ocupat de rezervare. Chiar ii invidiam in sinea mea pe cei doi ca se duc singuri ca porumbeii la mare. de unde sa stiu ca sunteti voi. si noi plecam vineri si ne intoarcem luni, dar plecam la Sf Constantin si Elena

Mergi la inceput

Ale nu pot decat sa te incurajez si sa iti spun ca ai un copil super normal dar va fi hiperactiv. asa este fetita prietenei mele, e super super desteapta, dar e dinamita, in 5 minute te-a terminat.

Artu fetele cucuietele sunt bine, peste weekend pe cele mici le las la mama, pe cea mare o iau la mare. Cele mici, mai ales Ekaterina incearca sa se intoarca pe burtica si nu poate, se enerveaza si plange, seara trebuie sa o culc pe o parte sa isi ia bibe si puiul de perna in brate, e asa de haioasa. Iustinica e si ea bine, are capul cam diform, ma cam stresez, dar pediatra mi-a zis ca isi va reveni. Acum am alt stres, cu urechea cea mica in care m-am uitat azi si am vazut ca a colectat mizerie care nu se curata si nu stiu cum sa procedez, tre sa vb cu pediatra, as vrea totusi sa mi-o vada si un ORL ist sa fiu eu sigura ca e ok copilul. Nu stiu de ce mereu am un of, ca nu e bine, ca are ceva acest copil si nimeni nu imi zice. Poate sunt eu paranoica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Buna mamici
am citit pe fuga, raspund legat de Mateiut desi sper sa nu aiba nimeni nevoie de aceste informatii
am fost la recontrol, ganglionul s-a diminuat dupa cum am observat si noi dar colecteaza
este clar un proces inflamator,nu va fi nevoie de ecografia ganglionului, dar este foarte probabil sa fie nevoie de incizie
joi revenim la recontrol....
Uitati ce dr minunat, Drta Vasile din Ginecologie1 care dupa ce m-a primit, neavand nici o obligatie, il evalueaza la 2 zile
tot ea imi va da trimitere la medicul primar din chirurgie daca va fi nevoie
de astazi ii dau si nurofen fiind antiinflamator
Matei este voio, fara febra, cu marepofta de mancare, nu a facut diaree de la antibiotic insa dupa fiecare administrare de antibiotic ii dau la 2 ore probiotic

Va imbratisez...o sa recitesc acest capitol momentan nu ma pot concentra
iti multumesc teo pentru rugaciune si vamultumesc tuturor

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Ale nu pot decat sa te incurajez si sa iti spun ca ai un copil super normal dar va fi hiperactiv. asa este fetita prietenei mele, e super super desteapta, dar e dinamita, in 5 minute te-a terminat.

Artu fetele cucuietele sunt bine, peste weekend pe cele mici le las la mama, pe cea mare o iau la mare. Cele mici, mai ales Ekaterina incearca sa se intoarca pe burtica si nu poate, se enerveaza si plange, seara trebuie sa o culc pe o parte sa isi ia bibe si puiul de perna in brate, e asa de haioasa. Iustinica e si ea bine, are capul cam diform, ma cam stresez, dar pediatra mi-a zis ca isi va reveni. Acum am alt stres, cu urechea cea mica in care m-am uitat azi si am vazut ca a colectat mizerie care nu se curata si nu stiu cum sa procedez, tre sa vb cu pediatra, as vrea totusi sa mi-o vada si un ORL ist sa fiu eu sigura ca e ok copilul. Nu stiu de ce mereu am un of, ca nu e bine, ca are ceva acest copil si nimeni nu imi zice. Poate sunt eu paranoica.

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

Ioana eu cred ca Iustina este bine. Nu sunt medicii asa de draguti ca sa ne scuteasca de durere sau adevar(nici nu e preferabil, de fapt)
Incearca sa te linistesti caci stresul continuu este foarte daunator
si in cazul unor probleme adevarate sa ai forta interioara sa nu clachezi.
eu duminica ii spuneam sotului ca eu nu rezist in timpul operatiei(si asa si simteam, ca nu as putea sa astept acele minute pana sa vina sa-mi spuna ca bebele meu e bine si traieste
)

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput