Floricele de Liliac - mai iunie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanici spune:
buna ziulica
Veronica multa sanatate va uram si noi si insanatosire fara operatie. Dar oare de la ce o fi facut chestia aia? ti-a zis cineva sau nu stie nimeni.
5CH, 30CH sunt dilutii diferite ale aceluias remediu
cap'sorul dintr-o parte in alta cand e pe burta io credeam ca nu pot inca, dar am vazut la horia ca il muta. il lasasem pe o parte si l-am gasit pe partea ailalta
BCG nici horia nu are niciun semn. dr de fam era oarecum ingrijorata ca la f multi copii nici macar punctuletul de la ac nu se vedea.
as vrea si io parola de la albumele foto daca se poate, mersi
ma iertati ca io intru si raspund punctual pe-acolo pe unde mai stiu...va citesc mereu dar aveti viteza prea mare pt mine
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Virgi17 Fetelor, Cine ma ajuta si pe mine cu parola pentru albumul de poze si pentru emailul comun? ca eu nu le-am primit! help meeeee Artu, te inteleg perfect. Sabina, te inteleg si pe tine perfect. Aceleasi sentimente le traiesc si eu. Si eu am copilarit intre Televiziune si Arcul de Triumf, am facut scoala(cei 12 ani) la actualul Jean Monet, strazile ersau pline de parfum de tei,iernile erau extraordinare, masini putine, oameni putini, copii multi la joaca.Copilarie perfecta. Acum, si parintii mei se afla intgr-un proces cu fostii proprietari pt casuta in care am stat din 84 vis a vis de Casin. Inutil sa spun ca mama a ajuns la spital cand i-a venit citatia acasa prin posta si a facut un super soc....inutil sa spun cat am muncit si muncim psihic cu ei sa le spunem ca indiferent ce va fi sa fie, nu vor ramane in strada, caci si eu si soramea putem sa ii luam alaturi de noi.Insa drama unor oameni care sunt fortati sa fie dezradacinati e teribila. Culmea, e ca inteleg si cealalta tabara,caci bunicii sotului au fost nationalizati si ei si li s-a luat tot. Exista un unic vinovat si stim cu totii cine e. Dumnezeu e mare si ne intareste pe toti! Trebuie sa fim tari. Artu, Virginia si Ioana(19.05.2010) |
Virgi in ce an ai terminat la Jena MOnnet? Cu siguranta avem cunostinte comune. Sigur cred ca ne si cunoastem, macar din vedere. Desi nu am fost in acel liceu, dar majoritatea prietenilor mei acolo au invatat.
Ioana5255 spune:
vero sanatate lui Mateiut. Si eu sunt obsedata cu toate cele. Multa sanatate
Fetele mele dorm de seara de la 9 pana dimineata la 7.
Sorana ce bine suna. Mama ce te invidiez. Unde pleci in Bulgaria? Si noi plecam weekendula sta dar doar cu Alex la pachet. Apoi de pe 3 septembrie pana pe 18 sept plecam toata trupa la mare.
NicoletaB spune:
Hello si de la noi!
Vero, Dana- cum mai exact erau ganglionii la micuti? Se vedeau cu ochiul liber sau doar la pipait?
Noi ieri seara am descoperit in zona urechii drepte, dar pe cap sub par un ganglion care nu se simte decat la pipait. Nu se observa nimic cu ochiul liber. Doctora ne-a zis azi ca e din nastere si ca nu ar trebui sa ne alertam.
Sa cerem si o a doua opinie? Cred ca da dupa ce v-am citit pe voi.
Noi avem 5 kg la 6 saptamani. De 2 zile ne-a lovit foamea de pe lume. De la 60 ml am sarit la 120 ml la 2-3 ore.
Sanatate puiutilor vostri!
Mamica lui Mihai Rares
Onana spune:
Sabina, hihi, in Bulgaria mergem la unul din cele 3 hoteluri pe care mi le-ai recomandat intr-un mail mai demult, Lucian te-a contactat pe mail si cred ca si la tel si a luat cazarea de la voi, cand eram eu cu baietii la Breaza, dar probabil nu aveai cum sa-ti dai seama ca e sotul meu..Stam la Nisipuri. Chiar azi a primit voucherul pe mail de la Silviu Si multumim, o sa-ti zic impresii!
veronicach spune:
citat din mesajul lui NicoletaB Hello si de la noi! Vero, Dana- cum mai exact erau ganglionii la micuti? Se vedeau cu ochiul liber sau doar la pipait? Noi ieri seara am descoperit in zona urechii drepte, dar pe cap sub par un ganglion care nu se simte decat la pipait. Nu se observa nimic cu ochiul liber. Doctora ne-a zis azi ca e din nastere si ca nu ar trebui sa ne alertam. Sa cerem si o a doua opinie? Cred ca da dupa ce v-am citit pe voi. Noi avem 5 kg la 6 saptamani. De 2 zile ne-a lovit foamea de pe lume. De la 60 ml am sarit la 120 ml la 2-3 ore. Sanatate puiutilor vostri! Mamica lui Mihai Rares |
dupa cum am scris ganglionul era rosu, de fapt si acum este si a aparut asa dintr-o data, nu era acolo. de asemenea tare la pipait si mare(dr a scrsi ca ar fi avut diametru de 3 cm)
deci nu e ceva din nastere sau care sa fi fost de mult timp
e un ganglion inflamat cu un stafilococ
acum s-a mai micsorat dar a ramas rosu...ufff...sper sa scapam repede de el....
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
arturicii spune:
Ale, ce mare a crescut printesa!
p.s. ti-am facut eu albumul privat in loc de public; cred ca e ok sa tinem toate albumele asa
Veronica, sper asa de tare sa nu aveti complicatii
Sabina, cand vei mai avea timp mai zi-ne ce mai fac fetele
Ioana & PYS
Madamar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui r_ocsy
5 ch ... habar nu am ce inseamna. Am vazut doar diferenta intre firmele producatoare, cele de la Boiron sunt mai maricele si dupa parerea mea mult mai bune decat cele pe care le aveam inainte ( nu am retinut producatorul ), ca luasem 4 granule cate luam eu in mod obisnuit si cine se mulgea noaptea la ora 4 ??? Recunosc , mai beau si ceai pentru stimularea lactatiei de la Fares. La un litru pun 3 pliculete . In prima luna beam cam 2 litri de ceai in 24 de ore, acum beau 1 litru ca m-am plictisit de atat ceai . R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
este vb de concentratie daca nu ma insel
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo ceaiul de tei il pun in apa in care ii fac baitza? fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
noi facem fiertura de tei,aprox 10l si diluam putin, fct de cit de rece este. cam putin la cit de mare e cada insaaa,,,
Madamar spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arturicii
Sabinei i-a trecut albeata de pe limba, coincidenta sau nu, de cand fac si eu ca tine; mai putina rigurozitate cu spalatul inainte si dupa alaptat. Si eu am reinceput sa fol Nivea meu; Ioana & PYS |
eu la stick am revenit la vreo 2 sapt dupa nastere - cu toate astea imi simt propriul corp altfel,,,