Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Botezul o sa il facem in octombrie. In principiu vrem sa facem si cununia religioasa atunci (daca s-or face nunti). Inca mai lucram la listele de invitati - adica nu ne-am apucat de ele inca

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

eladeea, ti-am dat pm dar iti scriu si aici in caz ca nu am stiut exact cum sa trimit :)
Buna,
Sotul meu face tratament pt dizolvare de calculi biliari.

Granule CH7 de la plantexreakt, scrie pe ele ca sunt pt calculi biliari.
de 3 ori pe saptamana(luni,miercuri,vineri) cate 5 granule dimineata inainte de masa. Pasta de dinti trebuie sa fie fara menta sau camfor, jumatate de ora minim pana mananci si doua ore pana bei cafea, cacao, mananci cioco sau alte excitante.
Tratamentul e de termen lung, 6 luni.
Doctorita cate i l-a prescris a zis ca are pacienti la care s-au dizolvat complet calculii. nu te panica, incearca alternative pt ca operatia inseamna ca iti scoate fierea cu totul si asta in timp da diverse complicatii. Poti controla frecventa/intensitatea crizelor prin regimul alimentar.
Bafta multa :) .
Felicitari tuturor mamicilor mai noi sau mai vechi...citesc cu mare interes cum abordati diversele probleme.
Eu pregatesc cuibusorul,fac draperi,perdele(nu aveam de cand ne-am mutat)curatenie...sper sa ma lase bubu sa termin. Incep sa am emotii mari, cum o sa nasc,cum o sa ne descurcam...si sper sa mai stea macar o saptamana ca sa ne organizam un pic.

37+ Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Multumesc la toate fetele care mi l-au felicitat pe bebe ca s-a intors!

Crissy, la multe lunite si multi ani sanatosi si fericiti Teodorei, sa dea DD sa iasa cat mai repede din spital! Imi inchipui cat de greu ti-a fost sa rezisti o luna fara sa o atingi macar! Eu sincer, nu prea inteleg "protectia" asta din partea personalului medical, mi se pare exagerata! Si parca e si un mijloc de a pretinde stimulente, ca sa aiba chipurile grija ca lumea de bebe!

Carmen, numai bine lui Leti, probabil ii trebuie timp sa se obisnuiasca numai cu lapte matern! Pastravul a fost delicios, intr-adevar. Si am avut siguranta ca e proaspat, iti dai seama, poate de asta l-am mancat cu mai mare placere..
Sa dea DD sa vina racoarea si la noi, ca nu se mai poate cu caldura asta!!!

Bumblebee, ce bine ca bebe e incantat de san si ca ai colostru deja! Felicitari!

offf...deja nu mai pot de cald cat am scris putin. Ma duc sa caut in congelator o inghetata, poate mai am!

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Fetelor multumesc inca o data pentru frumoasele urari adresate cu ocazia zilei mele de nastere. La fel va doresc si voua din tot sufletul.
Crissy doamne ajuta, micuta Teodora este intr-adevar o luptatoare, a dovedit-o deja de mai multe ori.
Puiutz, woow ce veste super cool, felicitari
La Hunedoara ploua incontinuu de aseara de pe la 6 si este asa de bine, racoare, am dormit toata noaptea, doar de doua ori m-am trezit pt.pisu. Cica o tine asa pana miercuri.

36 + cu o de
AMR 20 zile pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata mamicilor si delfinasilor.

Am schikmbat si noi semnatura, de maine intram in saptamana 37 , sincera sa fiu nu ma asteptam sa ajung pana aici. Au inceput emotiilr, il vad pe sot cum se agita pe langa bagajul bebeilor, a patutului, ma tot intreaba ce mai trebuie apoi zice "Mai e putin." Saracutu de el are emotii mari

Intrebare pentru gravidute: cum va descurcati noaptea cu somnu, eu ai am putin si o iau razna, nu pot dormi deloc M-am saturat, cand ma gandesc ca se apropie seara ma ia cu calduri, azi m-am trezit la 4
De caldura ce sa mai zic, aerul conditionat merge non-stop, soului ii e rece iar eu sunt transpirata toata , hormonii astia ma omoara.

Gata cu vaicareala ma duc sa facc o ciorba de perisoare

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 36+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

dragaica si la mine era teroare cu caldura.
cate grade ai in casa? eu cu Ac fac cam 27. dar tot transpir.
dar stai linistita, ca nu scapi nici dupa aceea, eu transpir de numa cd alaptez ;)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Aoleuu dormitul noaptea e un chin, pe langa faptul ca e foarte cald nici nu-mi gasesc locul, amortesc, ma trezesc la pisi si pe la 4-5 ii gata. Ma gandesc cat de greu imi este mie dar tie cu doi in burtica? Mai bine tac

36 + cu o de
AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

wow ce nume frumos! de ce origine e?

mycya, contractii dureroase au fost alea... succes!

bumblebee, continua sa gandesti pozitiv... lucrurile se vor rezolva!

crispro, cu ceva noroc, colicii trec pe la 3 luni...

ragadele... stiu si eu ca ooana, cu laptele de mama se trateaza cel mai bine.

noi avem azi 3 zile de cand suntem doar pe titi, prima zi am zis ca e exceptie, dar... in 15-20 min papam repede si bine, ca 3-4 ore nu ne mai trezim sa cerem (noaptea doar la 3 jumate si dimineata la 8). nu-mi vine sa cred ca lucrurile s-au rezolvat de la sine (nu stiu care parte din ce am incercat mi-a reusit )

problema care ramane e ca primele secunde cand prinde sanul si incepe sa traga imi vine sa ma urc pe pereti, parca scoate sufletul din mine cu pofta si forta care o are acum de a suge... dar apoi incepe sa curga laptele si e bineee...

azi am facut prima plimbare mai lunga cu masina (2 ore dus-intors) ca am fost la cumparaturi... i-am luat un leagan cu vibratii si muzica si e super incantata!!! si un aparat de facut iaurt cu fructe, ptr cand vom avea nevoie

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eu am venit tare suparata si deprimata de la cumparaturi au fost si pe fuga, dar nimic nu imi vine bine am burta, sunt asa mare in talie, parca sunt un butoi am si picioarele umflate si ma dor de nu mai pot...aproape imi fac rani balerinii ce i-am purtat si in sarcina si erau ok

mi-am luat o rochita...dar tot nu sunt multumita...sunt tare deformata

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

racusor, lasa ca o sa si aratam bine dupa o vreme, acum suntem si obosite si stresate, incercam sa ne alimentam bine etc...

eu am mai bifat un "aliment" in lista de ok: porumb fiert. n-am observat modificari de comportament la Isa

cat despre kk... farmacista mi-a zis ca abia a 3-a zi sa incep sa ma preocup daca nu a facut deloc. acum avem cate o zi fara nimic, alta zi cu cate 5 scunele si alta doar cu unul...

aelita, . ce documente iti trebuie ptr a solicita certificat de nastere romanesc? sau tu nu le-ai facut decat spaniol... nu am reusit sa-i prind la tel sa ma informeze si maine de dimineata o sa incerc sa rezolv problema... cumva...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput