Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)
Raspunsuri - Pagina 14
bumblebee spune:
Racusoru, vezi vezi!
Pai da tu ai un bb mic, ai timp sa arati suuuper, plus ca sunt sigura ca deja arati f bine. Acuma vrei sa ma faci sa ma uit la burta mea? Lasa ca e bine asa, este timp pt orice!

Puiutz, Rody 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
crispro spune:
Racusor, nu te stresa cu kg. Eu inca 15 kg mai am de dat, iti dai seama... A venit lumea in vizita, sa ne vada, si primul lucru pe care mi-l spun e "Inca mai ai burtica". Pai de abia am nascut, sambata trecuta, cum vreti sa arat? Ma enerveaza la culme.

Dragaica, in ultima luna ma trezeam din ora in ora la susu, mai ma trezeam pe la 3,4 noaptea si nu mai dormeam pana dimineata pe la 8. A fost horror. Acum e mai bine, dar asta pt ca am noroc de un bebe cuminte ce ma lasa sa dorm...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
Dragaica spune:
Deci n-are nimeni o rezolvare miracol pentru somn
si cand ma gandesc ca toti in jurul meu imi spun:" Dormi acum cat poti
dupa o sa vrei si nu ai sa mai poti". 

Pai vreau sa dorm da nu pot, eu zic ca asta e un antrenament pentru perioada cu colici ![]()
![]()
Pup la fete dragi.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
36+ de
Tudor Sébastian si
Félix Alexandru
AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
sorina_goga spune:
buna sera si de la noi! in sfarsit am reusit sa recuperez capitolele!! la multi ani fetelor care si-au serbat ziua de nastere, felicitari noilor mamici, sa aveti parte de bebei sanatori, papaciosi si necoiciosi!!!

noi raportam un baietel uminte doar ca confunda ziua cu noaptea!!!!!

daca ziua doarme si cate 3,4 ore intre mese (adik papa se culca si se mai trezeste cand ii este foame), noaptea cam la 2 ore se trezeste. plange doar cand ii este foame si cand este obosit. daca adoarme cu tzitzi in gura totul este ok, dar daca nu.... chin mare... foarte greu mai adoarme, ma chinui si cate o ora sa-l ador. am mare noroc cu mama care noaptea mai preia legatura cand eu simt ca pic din piccioare si dupa ce-i dau sa pape il leagana ea. papam exclusiv de la san, laptic avem suficient... sper sa ne ajute DD in continuare si sa nu apelam la formula. va dorim o seara buna in continuare!!! 

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

nela_didea spune:
Sorina ce bine ca ai laptic.
Eu inca nu stiu la ce sa ma astept, dar zau mi-e teama de ce o sa urmeze ca tot citesc la voi ce probleme intampinati cu lapticul
Sa speram ca totul va fi bine, trebuie sa ne pastram optimismul..uite la Bumblebee....incet incet se rezolva problema cu titzi.
36 + cu o
de 
AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
nela_didea spune:
Mycya pe unde esti? Ai cam tras chiulul azi. Sper ca au trecut contractiile si esti bine acuma. Sau ni se pregateste ceva?
36 + cu o
de 
AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
mirela2 spune:
seara fetelor
in primul rand felicitari noilor mamici
noi, dupa caderea de vineri am ajuns la spital la urgenta
bebei sunt ok, am avut bafta ca nu am cazut pe burta
se miscau tare frumos, le am ascultat si inimioarele
eu am stat pana azi la perfuzii cu vitamine (aduse de acasa, ca spitalul nu are) si metroclopramid si calciu
n am dormit mai de loc, in prima noapte a venit pe la 3 o gravida cu contractii......care pana dimineata la 10 a nascut
iar aseara ne am procosit cu o colorata care a urlat ca tampa toata noaptea,nu avea toate tiglele pe are
ea era in 34 de saptamani si vroia sa nasca
azi am fost cat de cat ok, am reusit sa beau ceva si am si mancat
mi au iesit nalizele cam proaste
anemie si microcalculi la rinichi
cam atat....dupa al meu .....el m ar mai fi lasat la spital
spitalul (Filantropia) e ok, curat, personalul dragut, cu 2 exceptii, e asistente cam acre
papa bunut
se poate naste acolo......abia astept, dar pana la iarna...ohoooo
va pup si o seara frumoasa fetelor
+12bis cu
si

sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nela_didea Sorina ce bine ca ai laptic. Eu inca nu stiu la ce sa ma astept, dar zau mi-e teama de ce o sa urmeze ca tot citesc la voi ce probleme intampinati cu lapticul Sa speram ca totul va fi bine, trebuie sa ne pastram optimismul..uite la Bumblebee....incet incet se rezolva problema cu titzi.![]() 36 + cu o de ![]() AMR 19 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
nu trebuie sa te sperii. o sa fie bine. e mai greu la inceput. si eu am avut pb cu furia laptelui... dureri de sani, multe galme, rani pe sfarcuri facute de bebe... dar incet incet trec toate si cand vezi fatzuca bebelului cum se tot maimutzareste uiti de toate. nu mai exista nicio durere. curaj la toate fetele care urmeaza sa nasca. nu exista ceva mai frumos pe lumea asta ca rolul de mama. nu exista dragoste mai mare ca pt copilul tau. ti se schimba viata total, nimic nu mai conteaza decat bebelul.
mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
sorina_goga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mirela2 seara fetelor in primul rand felicitari noilor mamici noi, dupa caderea de vineri am ajuns la spital la urgenta bebei sunt ok, am avut bafta ca nu am cazut pe burta se miscau tare frumos, le am ascultat si inimioarele eu am stat pana azi la perfuzii cu vitamine (aduse de acasa, ca spitalul nu are) si metroclopramid si calciu n am dormit mai de loc, in prima noapte a venit pe la 3 o gravida cu contractii......care pana dimineata la 10 a nascut iar aseara ne am procosit cu o colorata care a urlat ca tampa toata noaptea,nu avea toate tiglele pe are ea era in 34 de saptamani si vroia sa nasca azi am fost cat de cat ok, am reusit sa beau ceva si am si mancat mi au iesit nalizele cam proaste anemie si microcalculi la rinichi cam atat....dupa al meu .....el m ar mai fi lasat la spital spitalul (Filantropia) e ok, curat, personalul dragut, cu 2 exceptii, e asistente cam acre papa bunut se poate naste acolo......abia astept, dar pana la iarna...ohoooo va pup si o seara frumoasa fetelor +12bis cu si ![]() |
Felicitari cu intarziere pt baietel si speram ca data viitoare si al doilea sa iti arate ce este!!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010
CarmenAlbu spune:
Asa e Sorina!!
Eu am stabilit azi cu sotul sa facem calatoria de afaceri din octombrie cu avioane separate! ne-am zis ca accidente stupide sunt oricand si sa nu o lasam pe pitica singura de tot!!
Deja vedem lucrurile asa de diferit.. in 10 zile ne-a schimbat viata asa de mult ca ne gandim la tot numai sa ii oferim protectie!!