Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

eladea = cu papa

sunt granule, dar le tine in gurita si se dizolva
cu jumate de ora inainte sau dupa masa ...mai greu asta

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

am inteles, deci e vorba de cunoscutele granule oscillo, de care putem lua si noi...

fetelor, contra ragadelor, mie mi-a recomadat dr. homeopata tinctura de galbenele de la Plantextrakt, cu care cureti mameloanele inainte si dupa supt..eu zic ca pe mine m-a ajutat enorm...ragade f putine, pe scurt timp, iar acum sunt f ok, bebe trage de tzitzi de zici ca-s de cauciuc, mai ales cand se enerveaza si-si lasa capul pe spate cu tot cu tzatza mea in gura...dar nu ma mai doare, poa sa faca domnu' ce vrea...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am fost la Biserica, am pus botezul pe 21 august la ora 15.00...ora standard era ora 11, dar am pus intre cununii, ca poate suntem singurei. dar sper sa fi facut bine si sa nu se intarzie de la cununii

noroc ca e aproape de casa, ca il trimit pe sot inainte in recunoastere sa vada daca se respecta programul, in caz ca e canicula ca acum...

tre sa sun sa vorbesc de foto-video, sa vorbim la restaurant (dar noi dam doar o masa, deci trebuie un restaurant normal, preferabil tot langa casa), sa vedem de tort si cu ce hainute pleaca de acasa...si cred ca noi cam atat, nu?

aa, si cadou nasilor...cred ca icoana si inca ceva de casa si poate ceva pentru bebelul lor...la asta ne-am gandit

si speram ca asa parintii poate vin de sambata, si nu de vineri seara, ca sa evitam nebunia din casa, desi dupa cum merg trnurile in RO sper sa nu avem surprize

09.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello girls and delfinasi!

Am colostru, dar si niste ragade de toata frumusetea, cred ca o sa-i placa tzitzi, ca atunci cand il pun la ele trage de nu mai poate. L-am luat de azi dimineata in camera si deja profita de mami.
Moralul se ridica simtitor si asteptam cu drag lapticul ca sa nu mai trebuiasca completare la fiecare masa.
Multumim mult de sfaturi si incurajari!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

imi pare bine ca a venit lapticul! te vad mai optimista!!

in rest cum te simti dupa cezariana? ce zice proaspatul tatic?

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Blee ma bucur ca s-a rezolvat cu lapticul, vezi optimismul conteaza mult
Racusor ce fain ca a-ti stabilit botezul...noi cred ca-l programam in septembrie
Crissy felicitari pentru luna pe care a-ti implinit-o!!!

pentru ragade dupa ce terminati de alaptat mai stoarceti 1-2 picaturi si ungeti-va pe rani, a facut minuni la mine ...si aveam rani pana la sange

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Hello..ia te uita ce vorbarete sunt mamicile

Eu ieri am avut o zi de cosmar...nu a dormit mai deloc...am iesit afara pe la 8 si de obicei dormea dusa la plimbare...ieri nimic...tot drumul pana in parc si inapoi a stat treaza..plus ca a mai si plans...dim de la 5 la 7 iar treaza...apoi a dormit pana la 9.30 a mancat si iar la somn..acum doarme iar

Si eu am avut rani la sani la inceput dar m-am dat cu garmastan si in cateva zile nu am mai avut nimic...vb Andreei trage de ea de parca ar fi de cauciuc
Botezul am zis ca il facem pe 4 sept..iar cadou pt nasi tot la o icoana plus ink ceva ne-am gandit si noi
Bumblebee ma bucur ca esti mai optimista

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Nu e asa mult, dar sunt multumita ca primeste sanul, ca ii place, chiar daca il cam face ferfenita. Cand il am in preajma parca sunt pe alta planeta, calc pe nori.
Tati e topit tot, cu ochii in lacrimi, imi spune ca-s cea mai frumoasa si cea mai buna mamica si sotie din lume... desi m-am vazut in oglinda, si sunt iritata, piscata de tantari .

Cristina, ce mai face micuta Teo? Cat a mai luat in greutate?

Noi cumetria o facem pe 3 sept, stiu, e vineri, dar asta este, asa am gasit formatie si sala. Cumetrie e mult spus, va fi o petrecere cu mancare si dans. Botezul cel mai probabil cu o saptamana inainte.

I-am zis sotului sa-mi ia mameloane, din cauza ragadelor, mi-a luat saracutul niste protectii care le pui dupa, niste chestii mari care habat nu am cum se folosesc

Mergi la inceput

bumbleeblee mai sunt niste comprese de la multi-mam care sunt foarte bune. cand Andrei isi face de cap prea tare si ii face rani lu mami, mai pun intre supturi o compresa din aia si face minuni, e si foarte racoroasa asa...

ce imi place cum vorbesti de bebe si de tati! sunteti o familie implinita si fericita!

eu acum il las pe Andrei cu tati si fug pana la un magazin poate imi gasesc ceva de imbracat..a papat el vreo ora la san, vad ca nu a cerut completare, ceea ce ma bucura, dar daca cere pana ma intorc, o sa ii dea tati biberon oricum de la mine a stors cam tot...

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Spor la shopping!
Larissa ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Doarme si soricelul meu, de vreo 3 ore... Noi botezul il facem in 5 septembrie, am vb cu preotul. Mai trebuie sa cautam un restaurant (la o pensiune - ca sa luam si o camera sa stea bunicile cu bebelu), mai trebuie foto, muzica...

Cat despre ragade, am avut la inceput, ca l-am tinut la san 3 ore in prima zi. Nu am stiut ca nu e indicat asa mult. Dar macar s-a declansat laptele, nu imi pare rau. Pe mine ma dor rau sanii chiar la inceput, cand ia sanul in gura. Dar ma dor de mor. O sa incerc si eu crema rec de Eladea.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ce faci mamicile si buticile?

Pana la urma am ajuns la Medlife cu nasucul nostru infundat, si bine am facut, pentru ca pe nara stanga avea un dop de mucus care blocase aproape complet nara si fireste ca e si inflamata. Am facut si exudar nazal, sper s anu fie probleme. Nu va spun cat a urlat saracuta dar pentru cateva ore a fost bine. Peste noapte iar a inceput sa fornaie si am facut noapte alba pe langa ea. Dimineata eram epuizata. Ce ma fac eu de maine, cand sotul merge la munca?! Uf!

Am si o veste buna, ne-am cantarit ieri, prima oara de cand am venit din maternitate. Fata a luat 740g fata de greutatea de la nastere, 940g fata de greutatea cu care am venit acasa (2650g) si 1,5 cm. Si asta in 3 saptamani. Sunt incantata pentru ca recuperam si sper sa o tina tot asa.

Cu colicii astia, eu sunt disperata; de cele mai multe ori nici nu ragaie indiferent cum si cat o tin eu. Are burtica plina de gaze, si am respectat toate regulile de dieta. - Asta e alt stres pentru mine: ce sa mamanc, cat, cum... Nici nu are cine sa imi faca mancare gatita, ca eu nu sunt in stare... Am inceput cu bonisan, dar nu pare sa faca prea mare branza. La infacol am renuntat; nu ne-a ajutat prea mult si mai terorizam si copilul cu gustul ala de portocala.

Azi am o stare tare rea.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput