Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

multumesc fetele pentru urari

va invit la un suculet si o felie de tarta cu fructe...si un paharel de sampanie, ca avem multe de sarbatorit anul acesta mami face 30 de ani, e o mamica implinita, cu o familie de exceptie, au avut multe realizari ...Doamne ajuta sa fim sanatosi si sa ne fie bine in continuare!

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

LA MULTI ANI!!!
...scuze pt intarziere...dar ieri a fost si ziua mamei mele, asa ca am avut program incarcat ...am fugit prin oras si dupa cadou dar pana la urma ne-am descurcat

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

eu la Isa doar espumisan i-am dat, preventiv. cred ca sunt foarte bune (mi l-a trimis sora mea din Ro, la ea a avut succes)...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

noi in disperare de cauza plangem noaptea cate 1 ora si nu mai reusim sa adormim am luat...espumisan, infacol si sab simplex
mi-a spus o mamica ca pediatrul i-a recomandat sa le administreze prin rotatie...ea a folosit alternativ infacol si sab simplex, cate 2 zile din fiecare...medicul ii spunea ca dupa un timp se obisnuiesc cu ele si nu isi mai fac efectul

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77
Azi implinim o lunisoara . Asistenta care a fost de garda aseara m-a lasat sa o ating, a fost prima data cand am pus mana pe ea, dupa o luna de la nastere. Vorba Alinei, m-a atins Dumnezeu. Ea mi-a zis ca atunci cand e ea in tura pot sa vin si sa o schimb eu. Insa asistenta de astazi e o ciufuta, mie mi-a zis un "NU" raspicat cand am intrebat daca pot sa o ating, la alta mamica i-a zis ca doar ea se ocupa de copii

Cristina cu Beatrice-Teodora si Elise-Stefania (3 dec. 2005)
Site personal

Mare lucru! Multe luni de acum incolo!

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu
Saptamana viitoare veti avea mai racoare, aici de ieri a scazut temperatura cu 10 grade si acum ploua sunt doar 18 grade dimineata, la ea in camera 23, am invelit-o si vad ca are manutele calde deci inseamna ca nu ii este frig!
Saptamana viitoare merg sa ii iau niste hainute mai de toamna ca la mine nu prea merge sa stea asa cum o tin eu doar in body fara picioruse, ii este rece!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

asa il tin si eu pe Matei...e drept ca la noi e mai cald , de azi avem cod galben de ploi... dar imi plac bebe-ii cu piciorusele goale

eu dupa operatie am iesit prima data la 7 zile am mers pana la medic la control...iar la o plimbare mai serioasa la 11 zile

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
[dar mai nou Filip adoarme repede la san, dupa ce suge de cateva ori zdravan si se trezeste repede, in maxim o ora, ca doar n-a papat destul.. desi il stimulez cum stiu ca sa nu adoarma...

si noi ne strangem de burtica cand trebuie sa facem kk...dar dupa ce ne iasa suntem asa de linistiti si relaxati... si mai nou face doar 1-2 kk pe zi...desi la inceput facea mai multe...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

eu incerc sa il gadil sa il trezesc...il ridic sa scoatem aerul..dar nu tine figura tot timpul, cateodata doarme pur si simplu si ma ignora
...si e nasol mai ales noapte, dupa ce papa putin stiu ca ne trezim dupa 2 ore sa papam din nou...

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Merci, Racusor. Da, am vazut pe prospectul de la Vigantol ca merg si pana la 8 picaturi... Of, ce ne omoara colicii astia... Cica pana pe la vreo 2 luni tin... Abia astept sa treaca.

Paula(victo), cred ca e greu la tine, si cu cel mare, mai ales ca e si bolnavior...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

3-4 luni

09.06.2010

asa stiu si eu...ca pana la 3-4 luni

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

eladea = cu papa

sunt granule, dar le tine in gurita si se dizolva
cu jumate de ora inainte sau dupa masa ...mai greu asta

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello girls and delfinasi!

Am colostru, dar si niste ragade de toata frumusetea, cred ca o sa-i placa tzitzi, ca atunci cand il pun la ele trage de nu mai poate. L-am luat de azi dimineata in camera si deja profita de mami.
Moralul se ridica simtitor si asteptam cu drag lapticul ca sa nu mai trebuiasca completare la fiecare masa.
Multumim mult de sfaturi si incurajari!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

oana mercic! la multi ani si mamei tale! sa va traiasca!!

09.06.2010

Mergi la inceput

de racorit s-a racorit afara, dar in casa tot cald si atmosfera e asa incarcata ...

doarme copilul asta intr-una, nu se mai trezeste sa pape , chiar imi fac griji a fost afara vreo 2 ore a dormit dus, inainte ii dadusem 60 de lapte praf, ca nu mai manca...si apoi intre 11 si 12 l-am pus la san, a supt el ceva si de atunci doarme dus...in mod normal trebuia sa tipe de foame, sa isi ceara portia de biberon...dar el e asa moale...il mai las putin...daca pana la 2 nu se trezeste tre sa vad ce terapie de soc ii aplic

09.06.2010

Mergi la inceput