Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Merci, Racusor. Da, am vazut pe prospectul de la Vigantol ca merg si pana la 8 picaturi... Of, ce ne omoara colicii astia... Cica pana pe la vreo 2 luni tin... Abia astept sa treaca.

Paula(victo), cred ca e greu la tine, si cu cel mare, mai ales ca e si bolnavior...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

3-4 luni

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

otiliav plimbare placuta si relaxanta! deci vrei sa nasti pe 30.....hmmm....deci sti ce ai de facut pe 29: tot tacamul!
off mai carmen, exact cand erai si tu mult mai fericita ca papase Leti bine la san...! Eu nu stiu ce sa zic cu kkacea (sunt inca pe din-afara)dar iti trimit un si va tin pumnii sa fie bine!
Mycya, pai ce faci? vrei sa nasti si tu? Mai stai nitel ca iar se supara feteLe ca nu se sta la rand! Pai cu durerile astea de burta ca la menstruatie eu stiam ca sunt contractii dureroase daca sunt insotite de intarirea burtii (asa mi-a explicat dr acum o luna cand l-am intrebat ce e contractia).Eu nu am avut nimic pana acum, vezi ce-ti mai zic si fetele cu experienta!

victoinsanatosire grabnica lui Stefan! Si rabdare, ca ai sa si iesi cu bebe afara!

37+ cu un invingator David Gabriel
AMR 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si mihai doarme f bine noaptea. mananca pe la 23..apoi la 2..apoi la 5..se trez. la 8 si sta un picut mai mult treaz. ziua suge mai putin si mai des.
nu vad sa se chinuie de la colici.
si-a descoperit degetul mare si suge la el..:) ca sa nu ajunga ca fra-su , care suge degetul si acum, il mai imbii cu suzeta.

si da, ma apuca depresiile cd vad ca baietii au nevoie de mine exact in acelasi timp si trebuie sa aleg..si de regula prioritate are cel mic..si uite-asa ma apuca plansul ca nu mai am timp de Stefan..care mi se pare trist asa cateodata cd tre sa plec, ca plange celalalt..:(

si ca sa isi manifeste si el frustrarile se apuca de facut prostii si eu rezist cat rezist..si tot asa..dar ajunge... sa nu descurajam mamicile..:):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Creatzza nu m-am gandit ca ar fi putut fi contractii dureroase ca durerea era continua, burtica se intarea ca si pana acum am spus ca sunt contractii BH ,oricum daca au fost contractii dureroase bine ca au trecut cu baita ca asa am auzit ca daca trec inseamna ca e travaliu fals.posibil sa fi fost si altceva dar cum nu am experietna si habar nu am ce e aia contractie dureroasa

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna dragi burtici, mamici si delfinasi!

Ce-a mai scazut numarul burticilor. Ce de delfinasi iesiti la soare.

Tin in primul rand sa felicit toate mamicile pt puiutii lor, sa fie sanatosi si papaciosi!

Mi-a fost tare dor de voi, de povestile voastre.
In sfarsit am reusit sa mai arunc un ochi pe forum. Mesajul asta l-am inceput de dimineata.
Va multumesc pt galerie si pt felicitari.

Revin

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

si nici asa fonfanit nu imi mai pare. azi avea mucisori, i-am pus ser si i-am scos cu pompita, nu cu aspiratorul si apoi nu a mai facut vedem diseara...cred ca isi fac efectul picaturicile care i le dau

09.06.2010

si noi suntem cu muci, sau mai bine zis cu ceva secretii in piept, ca muci nu are si nu reusesc sa scot mai nimic nici cu pompita, nici cu batista bebelusului..desi ii pun ser... pb e mai nasoala seara si noaptea, cand fornaie de numa si abia papa saracutul...ca trebuie sa rspire si atunci lasa tzitzi din gurita...

racusor, tu ce picaturi folosesti pt nasuc?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

sinupret - 5 picaturi in gurita de 3 ori pe zi
plus un capacel de oscilo - 1 zi de 3 ori pe zi, apoi pana la 7 zile 1 data pe zi

e mult mai bine...mai se fonfane cateodata, dar e mai bine

09.06.2010

mersi de info... dar oscilo asta e siropel? nu e vorba de accel oscillo granule?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:

eladea, vad ca Filip o ia pe urmele lui Andrei

09.06.2010

la ce te referi?cu papica sau cu kk?

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

of Paula, asta iti lipsea, vorba ta...iar e bolnavior...da nu mai merge la gradi, nu?

si Filip e mai ok noaptea cu papica, acum de ceva vreme...in schimb ziua acu vrea sa suga mai des...dar nu de foame, ci asa, de alint sau mai degraba pt a dormi...stie ca daca il iau in brate hop cu tzitzi si asta e cel mai bun somnifer...daca il pun jos in pat, in scurt timp e treaz... e mare bandit...in brate ii place mult...deja e obisnuit...

si mie mi-e mila cateodata de Eric, vine la mine si vrea sa ne jucam..tocmai cand ii dau papa lui Filip...si ma intreaba inocent: "Ii dai papa lui Hilip?" si eu zic 'da' si el:"no bine"... si atunci pleaca si-si cauta de lucru... e greu sa nu pot sa ma impart, pt ca vorba Paulei, tocmai atunci ii trebuie si lui atentie sau joaca cand asta micu papa...dar ma revansez fata de el imediat ce pot...ca sa nu se simta marginalizat...

e greu cu doi...mai ales daca nu ai ajutoare...nu stiu ce-as face...admir mamicile care se descurca f bine singure cu 2-3 copii...jos palaria doamnelor...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Hello

Paula, Kitty felicitari!! Sa fiti sanatoase si sa aveti bbi sanatosi si sa va bucurati de o viata frumoasa impreuna.

Multumim din suflet pentru incurajari, gandurile bune si mesaje!

Alina 38+ cu
gargarita

pupici mamico si sa te refaci cat mai repede...lapticul vine si el cu putina rabdare

Oana mamica lui Matei
08-07-2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Bumblebee stai linistita cu laptele ca vine, mie la amandoua nasterile mi-a venit putin colostru din a 4 zi iar in a 5 am facut furia laptelui, vine mai greu la cezariana

Carmen si eu am patit cu bb diaree dupa ce am venit din spital, in spital a mancat lapte praf si pe urma a trecut treptat la laptele meu, pt ca facea foarte des i-am dat smecta un pliculet la 40 ml de apa, cate o lingurita la 15 minute(asta asa a zis dr, dar el adormea si nu am putut sa ii dau asa des)

Mergi la inceput