Hai peta! Delfinasi de iulie-august 2010 (169)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

cu pb mele uitasem sa va transmit mesajul de la Ela...sunt acasa, sunt bine, Eva e papacioasa, mami are furia laptelui si e zombie...o sa intre ea curand sa ne spuna mai multe...

fetelor, voi cum preparati ceaiul de chimen?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

adriana am inceput sa ii dau lui andrei espumisan pentru colici si e mai bine ca ieri...cate 10 picaturi de 4 ori pe zi

si nici asa fonfanit nu imi mai pare. azi avea mucisori, i-am pus ser si i-am scos cu pompita, nu cu aspiratorul si apoi nu a mai facut vedem diseara...cred ca isi fac efectul picaturicile care i le dau

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

si noi suntem cu muci, sau mai bine zis cu ceva secretii in piept, ca muci nu are si nu reusesc sa scot mai nimic nici cu pompita, nici cu batista bebelusului..desi ii pun ser... pb e mai nasoala seara si noaptea, cand fornaie de numa si abia papa saracutul...ca trebuie sa rspire si atunci lasa tzitzi din gurita...

racusor, tu ce picaturi folosesti pt nasuc?

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

sinupret - 5 picaturi in gurita de 3 ori pe zi
plus un capacel de oscilo - 1 zi de 3 ori pe zi, apoi pana la 7 zile 1 data pe zi

e mult mai bine...mai se fonfane cateodata, dar e mai bine

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Neata gagici
am inceput o noua saptamana

Anca nu ar trebui sa iti mai faci griji ca la urma urmei doctorul ai zis ca pleaca pe 3...pai pana atunci daca nasti ce nu te asista?si maine intri in saptamana 38e si mai ok.

eu ieri am avut dureri de burta continue de dimineata pana seara,si seara pe la 10 incepusem sa simt si spatele putin, dar m-am pus si am facut o baita m-am relaxat bine si mia trecut.dimineata am avut niste crampe dar nu m-au tinut decat jumate de ora.durerile astea de burta ca la menstruatie de ce apar??macar fac si ele ceva acolo sau le suport degeaba?

Bianca 38 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Nu stiu ce-mi veni de ma uitai in calndarul ortodox.
Azi e adormirea Sfintei Ana. Asa ca n-am voie sa nasc
Cam de multe ori e Sf. Ana in calendar .
Pe 30 iulie ar fi bine, nasc odata cu Anca, e si o Sf. Iulita, e si inca luna iulie si sotul aici. Merge la tanc cu numele ales de noi. Sa vedem daca imi iese.
Fug afara sa vedem daca pot iesi pe sezlong sau luam fetele la o plimbare prin cartier. E duminica, treaba nu avem voie.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Carmen, eu am avut voie sa fac dus la 2 zile dupa operatie. am facut cu ajutorul asistentei chiar acolo in maternitate, dar ti-am zis, ca eu nu am avut pansament. doar baie in cada fierbinte mi-a zis ca pana dupa 6 saptamani nu am voie...

andrei nu se irita nu, dar nu poate dormi bine de la caldura si nici mami pe langa el

dar cum avem aproape 4 kile incep sa apara cutele...sa vedem cum se comporta...

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

eu pt lactatie folosesc ceai de chimen, fenicul si anason. pun la 2 cani de apa, cate o lingurita din fiecare. atat reusesc eui sa beau intr-o zi, nici vorba de 2 litri sua cum aud pe aici.

dar copilasii vostri par infundati la nasuc cd dorm? asa zicea neonatologul de la spital, ca ei nu stiu sa isi regleze respiratia, de aia fac asa, dar dc cd dorm respira linistiti, sa ii lasam in pace.

eu sunt asa si asa..ne descurcam mai greu cateodata cu amandoi copiii..eu sunt tinuta de piticot...nu stiu cd voi ajunge intr-un magazin, ca nu vreau sa il duc in locuri aglomerate, plus AC de acolo..nu stiu dc aia curata filtrele au ba..paranoia de-a mea

colac peste pupaza de dimineata Stefan mi-e cu febra, amigdale marite..un pic ragusit..iaca ce-mi lipsea

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi. Colicii incep sa se simta tot mai mult... Adoarme greu, il chinuie burtica, se maraie si somn... Oricum, inca nu ma plang- doar 2 treziri pe noapte. Dar ma doare sufletul sa il vad ca se chinuie de durere, si geme, bietul... Ii dau si eu espumisan. Am vazut ca doza rec e de 25 de picaturi pe zi, si o impart in 2 transe...

Racusor, tie ti-a zis medicul ca e ok sa ii dai pana la 40 de picaturi pe zi?

Mamici, voi dati Vigantol la bebei? Mi-a zis medicul de fam sa ii dau zilnic 2 picaturi pana la 1 an...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

cristina da, asa mi-A zis...dar eu nu ii dau decat de vreo 3 ori pe zi, mai ales spre seara...cand iesim afara nu, ca nu ne doare burtica...

vigantol eu ii dau chiar 3-4 picaturi, pt ca a fost prematur. asa nmi=a zis pediatra

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci, Racusor. Da, am vazut pe prospectul de la Vigantol ca merg si pana la 8 picaturi... Of, ce ne omoara colicii astia... Cica pana pe la vreo 2 luni tin... Abia astept sa treaca.

Paula(victo), cred ca e greu la tine, si cu cel mare, mai ales ca e si bolnavior...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

eladea, vad ca Filip o ia pe urmele lui Andrei

09.06.2010

Mergi la inceput