Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
BraveGirl spune:
Mirunam, nu mi s-au parut prea frumoase. Unele chiar de o calitate f proasta. Doar o draperie mi-a placut, se potrivea ca si nuante cu ce vroiam, era de satin gros si costa in jur de 150lei/ml, lunga de 2,90m. Si nici varietate prea mare nu era. Mie mi-a lasat un gust amar aspectul magazinului. Adica parca toate erau aruncate asa, sa fie. Iar la corpurile de iluminat care ma interesau, nu era DELOC lumina Vorba sotului: aveau n-spe becuri de 100w, deci consumau pe masura pretului ...asa ca faceau economie. Ca sa nu mai zic ca in unele lustre erau gandaci morti langa becuri , in abajur,sau cum se sheama.
Eu am nevoie pt living de vreo 30ml de perdea si draperie, deci cautam ceva mai ieftin, dar nici sa arate iftin rau ...iti dai seama ca 60ml*150lei e o suma considerabila. Pana la urma tot la Home&Design Mall ma duc, ca barem sunt mai ieftine si unele arata bine.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Vasari, e bine ca va ajuta si Maria, sa nu ii treaca cu varsta... Ema cand era mic avea propria carpa si spray cu apa . Acum e campion la mizerie... am itrodus pedepse pentru mizerie ca m-am saturat sa curat dupa el. Cel mai enervant e ca nu il deranjeaza deloc sa le execute di face iar
Bravegirl, m-ai convins, nu ii vizitez Eu am o pasiune pentru perdele. Mi-am propus sa am 4 seturi, unul pentru fiecare anotimp . Corpurile de iluminat nu ma pasioneaza deloc, chiar ma streseaza ca nici acum nu am gasit ce vreau...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
BraveGirl spune:
Mirunam, pai omul sta si el in camp ...adica in Domus, unde tot pica curentul. eu ti-am zis, m-am dotat cu generator. ultima data a picat saptamana asta, dar noi eram la munte. si a durat ceva, ca tipa congelatorul cd am revenit, ca scazuse temp prea mult.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
eu am fost a socrela in curte si am luat vinetele din gradina. Dc nu vine ploaia, il pun pe husband sa-mi faca focul sa le coc, ca mor de pofta de salata
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Vasari spune:
Miruna, evident ca ii va trece. Mie nu mi-a placut niciodata sa gatesc cu mama, de exemplu. Am invatat singura si am alta bucatarie. De curatenie... recunosc, eu eram obsedata de ea pana a aparut Maria in peisaj. Acum as putea sa stau cu praful cu saptamanile decat sa nu ne jucam impreuna sau sa nu iesim pe-afara.
Am facut o tarta cu piersici delicioasa !! Sotul inca e extaziat, Maria inca papa.:))
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Am facut o tarta cu piersici delicioasa !! Sotul inca e extaziat, Maria inca papa.:)) Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+ Primul orice |
"extaziaza-ne" si pe noi cu reteta
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
BraveGirl spune:
Am copt vinetele, le-am curatat si le-am pus la scurs. Mane fac salata
Tarta ...vreau si eu reteta (dc e usoara, calatfel nu ma incumet)
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Vasari spune:
Scuzati intarzierea, am fost putin pe la un spatiu de joaca toti 3.
Aici e tarta mea.;)
Pt aluat:
250 gr faina, 1-2 Lg zahar, 125 gr unt (topit), 1 ou batut
pt umplutura:
6-7 piersici coapte (mie mi-au intrat doar 5 intr-o tava mare de tarta), 400 gr branza de vaci, 150 gr zahar, 3 oua, 2Lg amidon (eu nu am pus) si 2 plicuri de zahar vanilat/rom sau alte arome.
Se spala piersicile, se oparesc si se curata pielita, apoi se desfac in jumatati si se stropesc cu esenta de rom si se lasa asa. Separat se face aluatul amestecand toate ingredientele, se intine cu mana in tava unsa cu unt si se da la frigider o jumatate de ora. Se scoate, se inteapa cu fruculita si se baga la cuptor 10 min. Se scoate, se pune crema formata din ingredientele de la umplutura (eu le-am bagat la robot, intai ouale cu zahar, apoi restul) si pe deasupra se pun jumatatile de piersica cu fata in jos si se baga din nou la cuptor. Cand e gata se pudreaza cu zahar.
Primul orice
bb_yasmi spune:
alina ce mi-ai facut....... dimi direct la cofetarie ma prezint sa cumpar tarta....
mamica fericita de 2+ si 9+
Vasari spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi alina ce mi-ai facut....... dimi direct la cofetarie ma prezint sa cumpar tarta.... mamica fericita de 2+ si 9+ |
:)) variezi covrigeii ?
Primul orice