Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_yasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
:)) variezi covrigeii ? Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+ Primul orice |
la ora asta as manca orice la ce foame am..... dar rezist eu pana dimi.... cu 2 mere...
mamica fericita de 2+ si 9+
ana_o spune:
Burtici tarzii, mai sunteti pe forum? Va pup pe toate si raportez o zi plina de cumparaturi si bucatareala!
Dupa micul dejun, am coborat la apartament sa facem necesarul de prize si intrerupatoare, apoi fiecare a plecat in treaba lui. Eu la piata si el dupa electrice.
Eeee, si mi-am facut damblaua! Vinete si porumb fiert, ca nu se mai putea. Mi s-a facut putin rau cand am mers la Cora, mi-am revenit in masina, dupa ce am mancat cateva bucati de ciocolata, psesemne imi scazuse glicemia sau tensiunea, cert e ca mi-am revenit, am ajuns acasa si mi-am inceput activitatea... supa de pui cu taitei, piure cu snitele, salata de vinete si porumb. Domnul iubi a fost in al 9-lea cer, nu i-am mai gatit de o luna! Cred ca habar nu are ca eu gatesc si ca mor de drag sa gatesc. Dar o fac numai de placere, nu de obligatie, hm!
In fine, salata am facut-o intr-o chestie care seamana cu o cratita de teflon, dar care e pe current, ne-a dat-o mama la Viena, zicea sa ne facem gratare pe ea, dar uite ca i-am gasit eu alta functie si credeti-ma, vinetele au iesit incredibil de bune si de gustoase. Plus ca le-am copt pe balcon, chiar am avut o zi de gatit interesanta.
Va multumesc pentru incurajarile cu apartamentul, abia astept sa se termine si cu restul, adica mobila... dar tot pe mama ma bazez, asa ca mai dureaza putin pana terminam chiar cu totul. In maximum o luna, o luna si jumatate sper sa le cumparam pe toate. Eu mi-am impus un termen limita pana la jumatatea lui septembrie, cel tarziu. Ca dupa aceea vreau sa ma punct la punct cu ultima luna de sarcina si nu vreau alte treburi pe cap, doar copilul si nasterea.
Doura, domnul iubi face reteta de avocado in felul urmator: avocado, zeama de lamaie si ulei de masline, servit pe felie de paine prajita. Deci simplu.
Vasari, imi place uleiul de masline, dar nu vreau sa schimb gustul autentic de salata si decat sa incerc... am preferat s-o las pe alta data, ca acum asa pofta aveam de clasica mea salata de vinete... Dar cu siguranta o sa incerc data viitoare!
Amelia, am uitat sa-ti spun ca am raportat prietenului de familie incidentul de la Kika si cat de rau ti-a fost. A insistat foarte mult pentru plangere, sa o faci si chiar i-a parut rau ca nu a stiut imediat despre intamplare. Mi-a zis sa-ti transmit ca nu e tarziu pentru solutionarea problemei. Oricum, e decizia ta!
Sugubina, s-ar putea sa am nevoie de nr. tau de telefon, aca nu te deranjeaza, pentru femeia de care mi-ai zis... e de munca la apartament, miercuri sau joi as avea nevoie, dar cel mai bine e sa vorbim la telefon. Sper sa poata.
Stati sa citesc ce-ati mai scris, ca nu am citit decat o pagina si m-am apucat sa insir gandurile, ca apoi uitam.
Revin.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
JoAnn spune:
buna dimineata
iar incep io saptamana????
buuun....deci am implinit si noi 21 de saptamani.
azi vreau si eu salata de vinete , dar faza e ca nu am nicio vanata in casa si sunt singura cuc....pana diseara cand vine sotul imi pun pofta in cui...
aaa si am mancat si eu ieri pt prima data pe anul asta porumbi fierti .
deliciosi mai ales ca erau din gradina la buni de la tara...
hai fetelor ca va astept la si la .
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici!
Joann, felicitari pentru semnatura! Diseara ai si tu program de salata de vinete?
Ana, nu eu eram cu Kika , nu mai stiu cine era, dar nu eu. Eu nu-mi mai schimb perdelele o perioada, ca au doar vreo 3 ani si ... nici n-am alocat banii pentru ele.
19+
sunset_zuzi spune:
neata din nou la munci si am un somn cat casa as fi stat acasa sa dorm...dar asta e ...in weekend nu am facut mare lucru inafara de mancare si smotru ......si intrebare cam cand ne apucam de cumparaturile pt bebe si bagajul pt spital?
Doamne ai grija si de noi 22
ratusca83 spune:
neata burtici!!
incepem o noua saptamana si sper,eu, sa fie una buna, pt toate burticile.
Eu abia ce m-am trezit si inca nu am chef sa cobor din pat. Am inceput sa am emotoii,pt ca maine merg la morfologie.Abia astept sa-l vad pe bebe si bineinteles colul.
Fetele cu statul la pat cum va mai simtiti?
Va pupic pe toate
22+ si ingeras in ceruri
Lidia_P spune:
buna dimineata burtici
JoAnn felicitari si sarcina usoara
noi suntem bine sanatosi dar fara chef de munca si cu o durere de spate care nu mai trece
va pe toate si va doresc o zi usoara
P.S. stie cineva o reteta de spaghete cu carne?
24+
ana_o spune:
Buna dimi!
Azi noapte am vrut sa revin, dar am adormit in bratele domnului iubi.
Va invit la o cafelutz cu mult lapte, timp in care citesc paginile de dimineata. Pupici.
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
ALEXA1985 spune:
Neata burtici.
Acum am reusit sa citesc si eu pana la sfarsit. Imi e atat de somn. Din nou la munk. Abia astept sa raman si eu acasa , sa ma odihnesc. Voi cum va mai descurcati cu caldura ? Mie imi este foarte greu.
23+