Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
douradoudou spune:
sugubina
olga ..lasa ca fac si eu maine vinete...ce numai voi?????haaaaaaaaaa..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
douradoudou spune:
eu cred ca nu gresesc cand spun ca vinetele sunt mancarea number 1 in topul de nov-dec 2010
si 23+ cu
ana_o spune:
Cred ca ati adormit toate...
JoAnn, felicitari pentru bebeline! Sa creasca mari si sa stea in burtica pana la termen!
Sunt tare trista ca n-am apucat sa fac salata si nici sa plec la socri. M-am dus cu domnul iubi dupa cada de baie, ca vrem un fel anume, si pana am ajuns acasa, mi s-au umflat picioarele de nu m-am mai putut ridica din pat. Ca sa nu mai spun ca ma luase cu lesin, la un moment dat. Am mers putin prin soarele de la 3 dupa amiaza si cred ca de acolo mi s-a tras raul ala. In fine, am ajuns acasa, am mancat repede si am mers sa le multumim baietilor, pentru ca azi au terminat apartamentul. Bine... mai e de munca, trebuie facuta toata instalatia electrica, puse usile si apoi "greul", adica mobila peste tot, de la bucatarie pana la baie. Bine ca s-a terminat cu munca cea grea si cu praful.
Ma rog, cam atat de pe la mine. Sunt consemnata la pat doua zile, ca sa-mi revin cu picioarele, nu am alternativa.
O sa visez salata de vinete in noaptea asta, asa-mi trebuie daca aseara v-am facut pofta de coliva. Se intoarse roata.
Va pup pe toate, vise placute in continuare si ne auzim dimineata!
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
ana_o spune:
Doura, mie mi-e frica a incerc mancaruri noi. Toata lumea rade cand aude ca nu gust ca mi-e frica. Pana sa gust simpla gorgonzola, mi-a luat ani. Ca sa nu mai vorbesc de fructele de mare, abia in primavara asta am mancat scampi prima data. Asa cum am spus, am mers la soacra-mea acum o luna si avea salata de vinete... n-am mancat pentru ca avea usturoi in ea! Deci nu-i stiam gustul, putea fi mai buna decat clasica, dar asta e problema mea, mi-e frica sa gust. Poate reusesc, totusi. Ms mult de reteta, iubi imi reproseaza ca nu i-am gatit nimic din retetele tale(i-am povestit de cateva din cele scrise de tine si el e gurmand, de fel). El se lauda ca cea mai buna salata de avocado el o face. Eu n-am indraznit sa gust! Pupici!
Vasari, reteta ta de vinete nu o stiu, ai mai postat-o? Te rog mult, daca poti, o mai scrii si pentru mine?
Ana
25s, viitoare mami de, David Ciprian
douradoudou spune:
salata de avocado cu ce??..mie imi place avocado f mult..si in combinatii dulci si sarate....si btw am citit ca e ok sa le dam la bb-ei avocado atunci cand incepem diversificarea
si 23+ cu
JoAnn spune:
buna dimi
va invit la o .
iar m-am trezit la 5.30. din cauza bumbacelilor . am niste fete matinale rau.
Olgutzika spune:
Neata! Saru'mana de cafeluta, JoAnn !
Alexa, eu mananc avocado gol, sunt lesinata dupa el ( gol-a se citi presarat cu sare ). Uite reteta de guacamole, e absolut dementiala http://bucataras.ro/retete/9098/guacamole.html Spor la salatit vinetele !
Chiar asa, nu am mai vazut-o deloc pe EvaF, pe Sashenka...
Ana, si de la statul in picioare ti se pot umfla picioarele, care in combinatie cu caldura...au efect garantat
Eu ar trebui sa ma mut in bucatarie, dar mai cafelesc putin...Sugubina, ai testat ciorba ?
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Vasari spune:
Neata !
Ana, reteta mea de salata de vinete e cea clasica: vinete coapte, cu ceapa si putin ulei de masline. Ieri am facut-o pe cea a Dourei, cu tahini.:)
Olguta, care e problema noaptea la Municipal?:S
In leg cu vinetele, eu nu am cine stie ce congelator, doar 3 sertare de la frigider. Unul e destinat legumelor, altul legumelor si fructelor (respectiv vara pt gheata... muuulta) si altul e pt carne. Deci sunt f limitata ca spatiu.
Si eu ador salata de avocado. Ori il pun in salta de vara normala, sub forma de cubulete, doar sa nu fie extra copt. Mai adaug si cubulete de cascaval... Iar in salata dedicata lui pun doar un avocado si 3 rosii taiate cat mai marunt, putina ceapa verde, usturoi verde, lamaie si ulei de masline (proportia asta la avocado/rosii pt ca sotului meu nu-i place gustul de avocado, dar salata asta o papa rapid).
Ana, felicitari pt apartament, au mers chiar repede lucrarile. Nu stiu cat de mult inseamna instalatia electrica, dar va doresc sa o finalizati cat mai repede !
Ma apuc de lucru, i-am trimis pe copii prin parc, am de desenat ceva super urgent.
O zi placuta tuturor !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 20+
Primul orice
amelia_ilie spune:
Buna dimineata si de la mine.
Azi dam de baut ca am facut 19 saptamani. Si burtica creste, creste... o sa fac si poze, promit, numai sa imi ingaduie un pic timpul si El, ca n-am oglinda la nivelul burticii ca sa ma pot poza singura. Poate doar la serviciu, cu conditia sa nu intre nimeni in baie in momentul acela
Ana, bravo pentru semi-finalizare! Hai ca in curand ne pui poze cu casuta...
19+
Olgutzika spune:
Alina, daca te apuca nascutul noaptea, te supraveghea medicul de garda, nu avea voie medicul tau sa vina de acasa pentru tine. Ziceam sa intrebi, ca sa vezi cum e acum. Oricum, nu ai fi lasat in voia sortii, esti data pe mana cuiva de incredere pentru medicul tau.
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )