Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
douradoudou spune:
corina stii care e problema cu colul lui symo?ca se scurta mereu..de aia a facut cerclaj ..plus istoricul medical.eu sunt de acord cu medicul ei mai putin ca nu i-a exlicat chiar tot.asa era si 1 meu medic ..eu mi l-am schimbat .la mine fara comunicare nu merge..symo si eu care va invidiam azi ca va vedet si va distrati fara mine...lasa ca vin eu si va scot pe toate din casa sa va cunosc ..eu am renuntat la quinny pt graco symbio travel system..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
BraveGirl spune:
Ceva ce citesc cu drag: http://dono.ro/am-copil-n-am-curent/#more-3421
Ca sa vedeti cu cata ardoare o sa asteptati un kakita de la bebe. Cd le spuneam prietenilor care n-au copii ca stateam si ne rugam sa faca Arianna un partzuletz, radeau de noi. Dar noi stiam ca asa nu o mai doare burtica..
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
symo eu fole alea subtiri le "ud" cu unt topit
si 23+ cu
BraveGirl spune:
Doura, am inteles de ce a facut cerclaj. Dar tot preventiv se cheama dc colul nu s-a deschis. Crede-ma ca stiu ce vorbesc, ca am studiat dc sa fac si eu sau nu. Nu ma intelege gresit,nu zic ca nu trebuia, doar eram de acord cu ea ca e f precaut dr ei. Chiar am scris ca si al meu dr la fel mi-a zis la Arianna: sa ajungem la 28s+ si atunci mai vedem.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
eu am juns la discutiile cu jurnalul de sarcina...eu la Arianna mi-am luat din Carrefour. tot acolo au si albumu bebelusului
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
douradoudou spune:
mai e cineva pe aici?
si 23+ cu
sugubina spune:
Iou mai sunt. Tocmai am terminat de facut salata de vinete. Am ras doo feliute de paine prajita cu vinete si rosii. Cred ca mi s-a micsorats stomacu,Puficele or apasa pe el..pt ca nu mai pot manca normal, ci doar portii mici. Acu dupa vinetele astea deja ma simt plina.
Pufescu are noapte lunga in fata lui: face ciorba de peste lipovineana..E pasiune mare nu va imaginati..deja ma ia cu somnu, ca azi IAR am avut lume la mine (mum si o prietena de a ei) si nu mi-am facut somnu de pranz.
Am incercat pe la 19 sa ma patucinizez da mai mult m-am perpelit in pat (la dormitor nu am aer conditionat).
Acum pe seara am fost putin cu lesa si cu Pufescu la o plimbarica in fata blocului. Fetele era asaa de placut..o brizulice asa, un aer curat..foarte frumos ce mai. Si nici nu am obosit asa.
sugubina +20 cu Puficele
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Acum pe seara am fost putin cu lesa si cu Pufescu la o plimbarica in fata blocului. Fetele era asaa de placut..o brizulice asa, un aer curat..foarte frumos ce mai. Si nici nu am obosit asa. sugubina +20 cu Puficele |
mai sugubina..cu lesa cu Pufescu????Pufescu care face ciorba aia de peste?..
si 23+ cu
Olgutzika spune:
Si eu sunt, tot dupa vinete . N-am mancat, doar le-am facut salata, si m-am indurat sa bag doua pachete si la congelator
Alexa, fetelor, iertare ca v-am facut pofta ! Ana, pe foc de lemne si pe pirostrii le-am copt si noi, exceptionale sunt. Vasari, noroc ca nu am congelator , ca ma bagam la un concurs cu tine ! Am cules de la tara fasole pastai d-aia alba, fac maine cu calita/prajita cu usturoi. Sper sa nu fac cuiva pofta, ca editez postul .
Vasari, sa intrebi si ce se intampla daca te apuca nascutul in creierul noptii, ce faci, cu cine nasti..
JoAnn, felicitari! Sa fiti sanatoase!!!
Nu mai stiu ce mai trebuie sa zic, am creierul copt de la atata soare si foc...Noapte buna! Va !
Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
sugubina spune:
douradoudou pai sa iti esplic: eu si Pufescu (=sotu) am scos pe Purci Purcescu (=catelu meu batran=fata) cu lesa in fata blocului
Olguta si tu facusi vinete?! Uaaau super epidemie frateeee
sugubina +20 cu Puficele