Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Dimitra, La multi ani, cu multa sanatate si impliniri. Iti doresc o sarcina la termen si o nastere usora!

sorinaalex, nici nu am stiut de asa un zvon, maternitate a Sanadorului... Oricum, sunt chitita sa nasc la un spital de stat, cu experienta intr-ale nasterilor, si cel mai important, sectie de neonato buna. Eventual 2 nopti (sper sa nu stau mai mult) imi platesc rezerva si stau si eu mai decent. Primeaza siguranta lui bebe si a mea. Toate eco le-am facut la Sanador, au ecgrafisti si aparate ok.

Joann, felicitari pentru printesele identice. Sper sa le tii in burtica cat mai mult.

Msymo, sa ne povestesti cum ti-ai luat revansa fata de el

Noi am fost astazi in Carrefour, f obositor si cald la intoarcere. E nebunie sa te urci intr-o masina dupa ce a stat parcata in soare. Acum am o supa de pui de tara pe foc, si pe seara o scoatem pe mandra in Herastrau la joaca.

Am trecut si pe la Kiabi, am aruncat un ochi la raionul de gravidoase, ca mi-ati starnit interesul. Am vazut blugi lungi pt toamna, aveau si masuri ok, insa n-am avut tragere de inima sa probez nimic. Au reduceri la haine pt bebei, 50%- pt 5 articole cumparate.

Si sa va mai zic una tare, apropo de "sindromul barbatului gravid" Am mancat la KFC, la insistentele sotului, care avea brusc pofta. Noi trecem pe la KFC/McD cam o data pe an, ca sa intelegeti.

Victoria, mami de Anna Sofia, 23+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

JoAnn, bravos pt cele doua printesite, sa fie sanatoase si sa se nasca la termen.

Help, a facut cineva placinta cu foi de placinta? As face maine, dar nu vreau sa se scorojeasca foile alea, sa se usuce.

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

JoAnn, bravos pt cele doua printesite, sa fie sanatoase si sa se nasca la termen.

Help, a facut cineva placinta cu foi de placinta? As face maine, dar nu vreau sa se scorojeasca foile alea, sa se usuce.

Symo 26+ Diana Nicole

Daca sunt foi subtirele si nu tari, tb sa le ungi bine cu ulei, una cate una (si din stratul de sus sin din cel de jos). Si eventual intepi ici si colo stratul de sus sa nu se umfle.

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Symo 26+ Diana Nicole

Daca sunt foi subtirele si nu tari, tb sa le ungi bine cu ulei, una cate una (si din stratul de sus sin din cel de jos). Si eventual intepi ici si colo stratul de sus sa nu se umfle.

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Saru'mana, asa voi face!

Symo 26+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

mi-am adus aminte de ceva...am vazut ca mai multe vrei sa luati carucior Quinny. Vedeti ca la Besafe au o scoica de masina compatibila cu unele modele, care pusa pe carucior se lasa complet pe spate. Mi se pare super, pt ca multi bebei adorm in masina si nu se recomanda sa ii tinem prea mult in scoica, datorita pozitiei. asa cd ajungeti la destinatie, dati spatarul complet pe spate si isi pot continua linistiti somnul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

mi-am adus aminte de ceva...am vazut ca mai multe vrei sa luati carucior Quinny. Vedeti ca la Besafe au o scoica de masina compatibila cu unele modele, care pusa pe carucior se lasa complet pe spate. Mi se pare super, pt ca multi bebei adorm in masina si nu se recomanda sa ii tinem prea mult in scoica, datorita pozitiei. asa cd ajungeti la destinatie, dati spatarul complet pe spate si isi pot continua linistiti somnul.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

F tare. Cred ca si pretul e pe masura... Tu o ai?

Sofia, 1 an si 8 luni

David Lloyd George

Mergi la inceput

Joy, eu nu o am pt ca am sistem Orbit, deci nu mai dau banii pe alta scoica. A aparut cd eu cautam scaun pt Arianna. Eu am scaun Besafe, de care sunt f multumita. Si scoica mea de la Orbit e altfel, pt ca e facuta sa fie si carucior si are o forma mai ciudata.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

eu citesc din urma, asa ca scriu acum, dar dc s-a mai scris, imi cer scuze, n-am ajuns sa citesc: Miruna, albumul tau de pe Picassa e privat, ceea ce inseamna ca nu-l poate vedea decat cine se logheaza. Dc te uiti in pozele mele, tu poti vedea doar cateva albume, dar eu am mai multe, care nu sunt publice. ai nevoie de invitatie de la mine ca se le poti vedea. Deci dc sunt fete care vor sa aiba public albumul, nu e nici o problema.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Se vede ca stau la pat...citesc din urma si tot scriu, de una singura
Deci...eu n-as merge in veci din Bucuresti sa nasc in provincie. La nici o clinica, particulara, sau nu. Eu sunt din Constanta, si mi-a suras ideea cu Isis, dar apoi m-am gandit mai bine, am cantarit si am zis pas. Spitalul de stat din Constanta e varza, si dc, Doamne fereste, din varii motive ajungem acolo, ce fac? Aici, chiar dc am optat pt un spital privat, are totusi ceva mai multa experienta, si am varianta spitalelor de stat mult mai aproape. Parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni

Legat d einfasat...da, sunt copii care se simt in siguranta dc sunt infasati. am vazut chestia asta in spital, cd un ebe urla, pana asistenta l-a facut sarmaluta. Ca prin farmec, a tacut. Dar eu dc o sa observ chestia asta, o sa iau niste paturici speciale, se gasesc pe site-uri, in care se infasa bebe.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

LA MULTI ANI Dimitra !

18+

Mergi la inceput