Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
JoAnn spune:
vasari cea mai maruta ecografic are 21 de sapt si 6 zile .
sugubina tre sa ma gandex la nume . ca io pana acu aveam "feelingul" ca am baietei....
a zis medicul ca sunt "tare" ca dupa ce ca am avut endometrioza acu am gemeni si mai ales natural...
sugubina spune:
haha fix ca mine si io asa ziceam ca voi avea doi baietei. Le-as fi zis Matei si Mihnea! sa ma anunti ce nume te gandesti.
sugubina +20 cu Puficele
JoAnn spune:
aaa..sugubina am uitat sunt identice
doura
sugubina spune:
Cat de tareee! O sa ai doua printese superbe o sa veezi! Felicitari
La ce dr ai facut morfo?
sugubina +20 cu Puficele
douradoudou spune:
eva nu ne mai bagi in seama?
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 23+ cu
BraveGirl spune:
joAnn, felicitari pt printese!
Eu am venit f dezamagita de la kika. Am vazut o draperie care mi-a placut, dar covoare ioc. La corpuri de iluminat aveau niste preturi ...7000lei unul si eu am nevoie de cel putin 2 Mobila de bucatarie e superba, dar costa cat un Logan. Si aceeasi mobila am vazut-o la Rovere, unde stiam ca au asa preturi, dar aici nu ma asteptam. apoi am vazut ca au si mobila de la Mobexpert. In fine, am mers degeaba. Dar m-am scos cu Decathlonul, ca mi-am luat o pereche de pantaloni 3/4, o pereche scurti si un tricou, care desi nu sunt special de gravide, sunt supper. Au snur sub burta si banda din aia elastica f lata. Si i-am luat si printesei haine mai grosute pt munte la toamna.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 24+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Eu incer sa recuperez din urma...citesc sicam uit ce vroiam sa zic
Dar am citit ca Msymo ai scris ca tu ai avut doar col scurtat, nu deschis. Deci tu cu cerclaj la col scurtat, esti consemnata la pat? Imi cer scuze,dar mi se pare ca e extrem de precaut dr tau. Pai cerclajul facut preventiv, e ca sa ai o viata cat de cat normala. Fara efort fizic, fara exagerari, mers pe jos mult, dar in rest normala. Asa mi s-a exlpicat mie si asa stiu si de la odiseea trecuta, unde dupa cerclaj, au stat la pat cateva zile. Eu ce sa mai zic, ca am refuzat cercaljul, am contractii si colul usor deschis la exterior? Ar trebui sa ma lipesc de pat ca timbrul de scrisoare.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Al meu col are 3,3cm. E super ca la Arianna a avut 2,5, chiar si 2,2. Dar de deschis, s-a deschis pe la 37s si la 38s fix, am nascut.
La Arianna si mie mi-a zis dr sa trecem de 28s si mai vedem. si dupa ce am trecut, am prins curaj si am fost la mare, la cumparaturi. Nu mult, ca drumul la noi era varza si mi-era frica.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Salata de vinete
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
MSymo spune:
Dimitra, La multi ani si sa fii fericita alaturi de bebe!
Anaaaaaaaa, m-am trezit la 12...netul ioc, am stat o ora sa vad daca-si revine si pace, am plecat la soacra mare sa mananc si am venit acum o ora. Mi-a parut asa de rau ca nu ti-am dat/luat nr de tel, mai ales ca acum vad ca si tu ai avut o stare proasta dimineata...... Acum stau in pat si mor de cald. Imi cer scuze inca o data, dar promit ca ne vedem zilele asteasi ne si pozam, sac-sac.
Olgutzica, ce sa zic de prietena ta.....groaznic pana la momentul cerclajului. Eu l-am facut acum 3 sapt si tot sunt consemnata la domiciliu.
Bravegirl, colul meu era inchis, doar scurt si totusi nu ma lasa la plimbare. Am voie o plimbare scurta pe zi, fara efort, sex etc
Doura, nu pui si suc de rodii la vinete? Mie asa imi placea in Egipt sau chiar si la restaurantele libaneze de la noi, yam-yam cu lipie din aia coapta calda.
Multumesc tuturor pt sprijinul acordat si pt sfaturile minunate
Symo 26+ Diana Nicole