Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

corina ceapa este in pamant da...si la fel si morcovii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 24+ cu

m-am gandit eu, dar nu stiu cum sa dau de ea fara sa fac ravagii Se vede ca am crescut la bloc si n-am habar de nimic. Mie mi-a aparut o tufa de rosii in gradina, nu stiu cum. Evident ca am zis ca e o balarie si am vrut sa o rup, dar se tinea bine. Si acum am vazut ca are in jur de 15 rosii.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu n-am ceapa pt salata de vinete ...am fost la socrela in curte si n-am gasit,desi avea multe randuri de ceapa. o fi in pamant acum?

se prea poate sa o fi scos deja. depinde cat de devreme a pus-o in pamant.

si noi am recoltat-o si am pus in loc varza. (noi, adica sotul si parintii mei)

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui JoAnn

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu n-am ceapa pt salata de vinete ...am fost la socrela in curte si n-am gasit,desi avea multe randuri de ceapa. o fi in pamant acum?

se prea poate sa o fi scos deja. depinde cat de devreme a pus-o in pamant.

si noi am recoltat-o si am pus in loc varza. (noi, adica sotul si parintii mei)

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Si eu cred ca e scoasa, altfel putrezea la ce ploi au fost. Mai bine o cauti in casa

Morcovii in schimb trebuie sa fie tot acolo, doar ca au frunze si daca nu le mai vezi e dubios.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

danaint, multumesc mult!
Am scris si capitolul anterior, dar cred ca nu ai vazut: ziceai ca ai incercat un carucior Inglesina si ca ti s-a parut destul de greu si de incomod de manevrat. Retii cumva ce model ai vazut? (eu eram croita pe Inglesina, si m-am bazat pe ce am citit despre el, ca de vazut n-am cum sa-l vad in Timisoara, fiindca nu se aduc in magazine).

Bafta la analize!

Ba vazusem, am vrut sa iti raspund, pana am terminat de citit am uitat

Am incercat Vittoria - ala cu aspectul ala fancy si cu rotile alea mari. Ma fascina ca avea cosu ala de metal rigid sub, si acolo ar putea sta la plimbare Yuki bichonu cel mai lenes caine din lume. Insa e f greoi de pliat. Si greu de manevrat.

Am mai testat otutto - e mult mai usor de pliat, desi nu chiar asa usor ca altele pe care le-am mai testat apoi. Insa mi s-a parut un pic "subred" ca sa zic asa, parca tremura un pic cand luam curbe cu el, pe parchetu din showroom.

In rest, aspectul e genial

s25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ceapa are frunze cilindrice ...tragi de ea si iese din pamant ..si eu am crescut la bloc dar noi mai aveam o casa in afara buc. undeva in zona de deal si acolo mereu bunicii puneau chestii:legume& fructe..fara chimicale ..

si 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

fetelor uitati-va la graco symbio 3 in 1 travel system..

si 24+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:

danaint, multumesc mult!
Am scris si capitolul anterior, dar cred ca nu ai vazut: ziceai ca ai incercat un carucior Inglesina si ca ti s-a parut destul de greu si de incomod de manevrat. Retii cumva ce model ai vazut? (eu eram croita pe Inglesina, si m-am bazat pe ce am citit despre el, ca de vazut n-am cum sa-l vad in Timisoara, fiindca nu se aduc in magazine).

Bafta la analize!

Ba vazusem, am vrut sa iti raspund, pana am terminat de citit am uitat

Am incercat Vittoria - ala cu aspectul ala fancy si cu rotile alea mari. Ma fascina ca avea cosu ala de metal rigid sub, si acolo ar putea sta la plimbare Yuki bichonu cel mai lenes caine din lume. Insa e f greoi de pliat. Si greu de manevrat.

Am mai testat otutto - e mult mai usor de pliat, desi nu chiar asa usor ca altele pe care le-am mai testat apoi. Insa mi s-a parut un pic "subred" ca sa zic asa, parca tremura un pic cand luam curbe cu el, pe parchetu din showroom.

In rest, aspectul e genial

s25

Dar greoi-negreoi, daca banii nu ar fi un issue, si as fi ceva pui de miliardar, as cumpara si Inglesina Vittoria, sau chiar modelul Classica, doar pentru cand ies la plimbare cu sotul, si se chinuie el cu montarea monstrului Am citit ca printii Angliei s-au plimbat bebi in Inglesina Clasica, dar imi inchipui ca faptul ca e greoi nu prea conteaza cand ai o armata de servitori dupa tine

s25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dana, showroom-ul era la Viena? Ca nu mai tin minte daca ai scris mai demult despre asta (si eu uit de cand sunt gravi).
Daca era la Viena, pls, zi-mi unde anume il gasesc . Merci!

Mergi la inceput

Citat:

dana, showroom-ul era la Viena? Ca nu mai tin minte daca ai scris mai demult despre asta (si eu uit de cand sunt gravi).
Daca era la Viena, pls, zi-mi unde anume il gasesc . Merci!

Nu, am fost in Bucuresti la showroom. Insa vad pe site la Dohnal (pe Kartner Strasse) ca au si Inglesina intre brandurile pe care le gasesti la ei:
http://www.dohnal.at/kindermoden/babyprodukte/kinderwagen.html

Eu nu ma interesam de caruturi in Viena (ca nu eram cu masina si nu puteam transporta oricum ceva asa mare), deci nu m-am uitat ce au la capitolul asta in magazin, da nu strica sa intrebi.

s25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Neatza fetelor!

Ce, el daca era cu piciorul in ghips si ar fi fost imobilizat la pat, tu ai fi plecat si l-ai fi lasat?eu nu cred.

24+

Hehe, sa vezi atunci. Cred ca orice barbat are nivelul de toleranta la boala sau durere aproape de zero sau sub zero.

Pai al meu s-a smiorcait o zi intreaga pentru un deget sucit, avea nevoie de ajutor pentru orice, il incaltam, ii puneam soseste...

Deci nu va ganditi sa va comparati cu ei . Am inteles de ce femeile nasc si nu barbatii insa ma intreb inca cum de erau trimisi in razboi

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +

Tare ultima fraza!Asa imi place!

Uff, imi pare rau ca iar a trebuit sa te intorci la pat, bine ca nu stai imobilizata.

Pt fetele pasionate de serialul Colombo, la ora 13 pe Axn Crime.

24+

Mergi la inceput