Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Dar greoi-negreoi, daca banii nu ar fi un issue, si as fi ceva pui de miliardar, as cumpara si Inglesina Vittoria, sau chiar modelul Classica, doar pentru cand ies la plimbare cu sotul, si se chinuie el cu montarea monstrului Am citit ca printii Angliei s-au plimbat bebi in Inglesina Clasica, dar imi inchipui ca faptul ca e greoi nu prea conteaza cand ai o armata de servitori dupa tine

s25

Vittoria si Classica sunt preeeeea scumpe si parca prea sobre (cel putin pt gustul meu); plus ca ambele modele par greoaie.
Mie imi placeau modelele Otutto si Zippy free.

Nu stiam ca printii Angliei au Inglesina .

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ceapa are frunze cilindrice ...tragi de ea si iese din pamant ..si eu am crescut la bloc dar noi mai aveam o casa in afara buc. undeva in zona de deal si acolo mereu bunicii puneau chestii:legume& fructe..fara chimicale ..

ai dreptate ...dar daca fata zice ca nu mai vede nici frunzele de ceapa in gradina ...e clar ..ceapa e in casa.

21+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

off.. fetelor voi vb de patuturi ,de hainute, de lucruri pt bebe...eu.. am ramas axata pe ceapa .
eu carut o sa le cumpar dar la anul . anul asta nu are rost...

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Dar greoi-negreoi, daca banii nu ar fi un issue, si as fi ceva pui de miliardar, as cumpara si Inglesina Vittoria, sau chiar modelul Classica, doar pentru cand ies la plimbare cu sotul, si se chinuie el cu montarea monstrului Am citit ca printii Angliei s-au plimbat bebi in Inglesina Clasica, dar imi inchipui ca faptul ca e greoi nu prea conteaza cand ai o armata de servitori dupa tine

s25

Vittoria si Classica sunt preeeeea scumpe si parca prea sobre (cel putin pt gustul meu); plus ca ambele modele par greoaie.
Mie imi placeau modelele Otutto si Zippy free.

Nu stiam ca printii Angliei au Inglesina .

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Dintre Otutto si Zippy mi s-a parut mai misto Otutto (dar si mai scump parca).

s25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

http://www. inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=19
• Dimensiuni când este deschis : 54x107x90,5cm.

• Dimensiuni când este închis : 33x101x43,5cm.

• Greutatea c#259;ruciorului : 9,4kg f#259;r#259; capotin#259; / 10,2kg incluzând capotina.

• Dimensiuni interne landou: 31x18x72cm.

• Greutate landou + sasiu : 12,5kg.
Ce ziceti de asta? 10 kg sport cu capotina mi se pare ok.. Dar nu mi dau seama.. Costa 2650 lei, deci nu e exorbitant ...
Mai aveti idee si de alte modele? As vrea cu tot cu landou, scaun auto.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

de cand m-am trezit, beau apa cu miere si tot picioare de gelatina am.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Uaaau Joann ce porumb fiert, cat de bun! Si eu mai am vro trei ii prepar azi..Felicitari pt semnatura sa le tii acolo pana la 40s! ti-am zis de gemenasii de la bloc, i-a nascut la 40s!!! Deci se poate.

Ana ai PM.

Lidia de ce nu intri pe blogul amaliei (da pe google), are la retete..si sunt cu poze!

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Uaaau Joann ce porumb fiert, cat de bun! Si eu mai am vro trei ii prepar azi..Felicitari pt semnatura sa le tii acolo pana la 40s! ti-am zis de gemenasii de la bloc, i-a nascut la 40s!!! Deci se poate.

sugubina, pai la 40s, oare mai pot io respira???
doamne ajuta sa stea cat mai mult in burtica ...

Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Vai fetele ce bine ca s-a terminat putin cu caldurili!! Am dormit pana la vro 11 azi!!Genial! Cica toata sapt vor fi temperaturi scazute.

Joann da de ce sa nu le iei de anu asta? bb se scot afara imediat ce sunt adusi acasa..Sper sa ajungem la 40, desi si acu am super burtoi si deabia ma misc..Sa ma vezi cum ma intorc in pat ca balena de pe o parte pe alta..

sugubina +20 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, ceapa stiu cum arata ....si usturoiul. Cu restul nu prea ma descurc. Asa cred si eu ca au scos ceapa si era deja depozitata in garaj. Sau ochiul meu, dupace a focalizat zmeura n-a mai reusit sa vizualizeze si altceva. Si morcovul, l-am cautat in partea gresita ...intre timp am vb la tel si am intrebat-o pe mama unde-si tine morcovii socrela Vinetele si ardeii erau f usor vizibili, asa ca m-am servit, fara sa am dubii ce culeg

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput