Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 12

douradoudou spune:
helau...eu vasusem pe net un aparat pt epilare "definitiva" inca nu am citit despre el..dupa sarcina o sa citesc reviews poate merita...
despre carutul ales de mine am citit multe reviews pozitive si m-am hotarat 100% sa-l iau..
symo ce mai faci?
mai revin...nu mai stiu ce vroiam sa mai spun
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

balanta_tm spune:
danaint, ana, parca voi ati fost recent la Viena. Va rog, imi ziceti niste magazine cu haine de bebelusi/gravide? (saptamana asta merg si eu sa fac morfofetala la Viena si as vrea sa vad niste magazine). Multumesc!

mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

mirunam spune:
Genius foarte tare si al tau!!! Pai 37 e febra pentru un barbat . Noi la 39 inca mai trebaluim dar ei la 37 se interneaza
. Cand le trece in schimb se lauda ca nu au mers la medic de la nastere...
Nu are sens sa va povestesc ca al meu a avut varicela acum un an, ca la 2 noaptea ma punea sa ii pun atela la deget ca altfel nu poate dormi, ca nu poate inghiti pastilele ca se sufoca si mai ca le pisez, ca era sa lesine cand s-a taiat la deget... si mai are si 1.90 si 110 kg. Sa il tot cari prin casa
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian
24 +

danaint spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm danaint, ana, parca voi ati fost recent la Viena. Va rog, imi ziceti niste magazine cu haine de bebelusi/gravide? (saptamana asta merg si eu sa fac morfofetala la Viena si as vrea sa vad niste magazine). Multumesc! ![]() ![]() mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota insuficienta venoasa cronica bilaterala FIV1 reusit, Wunschbaby Viena |
Eu am shopuit asa

- de la H&M (niste body-uri din bumbac ecologic + sosete si caciulite din acelasi bumbac)
- de la Benetton (pe KartnerStrasse, pietonala din centru) - pantalonasi si tricou si caciulita super colorate si haioase la reduceri si acceptabile la pret
- la Stefl - un magazin mare tot pe KartnerStrasse - la etajul 4 au numai haine de bebi si copii, organizate pe standuri de la diferite branduri. Aici am cumparat de la Petit Bateau (au un bumbac exceptional de fin) mai multe bodyuri, am salivat pe langa Dior Baby si Ralph Lauren baby, si am descoperit un magazin, Name It ii zice, de unde am luat mai multe chestii. Erau colorate si foarte dragute!!
- la Babies"R"Us - in incinta Viena Shopping City Sud (deci in afara orasului) am fost si am cumparat video monitor si un set de biberoane BPA free si anti colici de la Avent
- si am mai intrat la Dohnal, pe KartnerStrasse, aprope vizavi de Stefl, de unde i-am luat niste botosei de piele cu masinute rosii, o minunatie

sunset_zuzi spune:
citat din mesajul lui danaint Neata fetelor! Fetelor, eu azi ma duc la titrare de anticorpi grup de sange. Sa imi tineti pumnii, ca imi e frica de ce ciuruiala in vene ma asteapta ![]() ![]() ![]() |
baftaaaa

Doamne ai grija si de noi

BraveGirl spune:
Eu n-am ceapa pt salata de vinete ...am fost la socrela in curte si n-am gasit,desi avea multe randuri de ceapa. o fi in pamant acum? Nu radeti, ca nu ma pricep. Acum 2 sapt era in gradina, avea frunzele mari si uscate. nici morcovi pt ciorba n-am gasit
...sunt varza,nu ma pricep deloc. In schimb am vazut ca are multa zmeura,dar mi-efrica sa o culeg, ca n-am aces la ea. O sa trimit husbandul cu castronul. Cd o sa vna socrela n-o sa mai gaseasca nika
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2

geniusamb spune:
genial!! al meu si a facut vaccinul importiva AH1N1 in iarna. Timp de o luna a avut tot felul de simptome inchipuite: ca era mercur in ser si l ia cu dureri de cap, ca-i pica parul, ca a durut mai tare ca orice alt vaccin, ca simte ca se sufoca si tuseste prea des (nu zice ca de la tigari
)
in concluzie SUNT PRAFF!! bine ca suntem noi prin preajma
citat din mesajul lui mirunam Genius foarte tare si al tau!!! Pai 37 e febra pentru un barbat ![]() ![]() ![]() Nu are sens sa va povestesc ca al meu a avut varicela acum un an, ca la 2 noaptea ma punea sa ii pun atela la deget ca altfel nu poate dormi, ca nu poate inghiti pastilele ca se sufoca si mai ca le pisez, ca era sa lesine cand s-a taiat la deget... si mai are si 1.90 si 110 kg. Sa il tot cari prin casa ![]() MIRUNA cu Emanuel Alexandru ![]() ![]() |

douradoudou spune:
corina ceapa este in pamant da...si la fel si morcovii
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

danaint spune:
Si daca tot am inceput sa vorbesc de shopuiala In weekend am fost la mare cica, la Mamaia, a fost infiorator de cald, si plaja super mega aglomerata, incat am stat pe malul marii in total aproximativ 1h 30
In schimb m-am refugiat de caldura in aerul conditionat al mall-ului din Constanta (City Mall), unde am facut shopping pt bebe extrem de multumitor
I-am luat gecuta groasa de iarna de la Debenhams cu reducere 70%, o camasuta alba de baiat serios de la Picioru' Gras (care cred ca e magazinu lui Mihaela Radulescu) si am gasit comoda viselor mele, pe care vreau sa pun salteluta de infasat la el in camera pe care mi-o livreaza in Bucuresti. Plus la Diverta mi-am luat Jurnalul de sarcina si Album de bebe superb. Un weekend la mare fara mare, dar foarte reusit per ansamblu
s25

balanta_tm spune:
danaint, multumesc mult!
Am scris si capitolul anterior, dar cred ca nu ai vazut: ziceai ca ai incercat un carucior Inglesina si ca ti s-a parut destul de greu si de incomod de manevrat. Retii cumva ce model ai vazut? (eu eram croita pe Inglesina, si m-am bazat pe ce am citit despre el, ca de vazut n-am cum sa-l vad in Timisoara, fiindca nu se aduc in magazine).
Bafta la analize!