Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 11
ALEXA1985 spune:
Fetele poate ma puteti ajuta si pe mine cu un vot.
http://soferderomania.promotor.ro/ALEXA85
23+
geniusamb spune:
Neata burtici!
N am mai scris de ceva vreme insa v-am citit cu mare placere in fiecare zi
Noi suntem relativ ok, dupa saptamana de perfuzii am refacut urocultura si ne a iesit <10.000 UFC/ml adica "bye bye infectie". Pentru moment cel putin (doctorul nu este foarte optimist )
Joi avem intalnire cu BB si sper ca pana atunci sa mi iasa si analiza pt anticorpii anti D.. Cam atat despre noi.
Am vazut ca unele dintre voi sunt consemnate la patutz O sa treaca toate aceste momente, e nevoie de rabdare si nervi de otel..
Bafta fetelor care merg la eco saptamana asta si felicitari celor care au primit deja vesti bune
Cat despre carut, am citit cu pasiune capitolul ala noi inca nu ne-am hotarat. Criteriile vor fi: confortul si siguranta lui BB, manevrabilitatea, dimensiunile (sa intre in portbagaj de golf ) si, nu in ultimul rand, pretul.. Cred ca odata ce voi intra in concediu o sa ma interesez, apoi astept Baby expo sa-l vanez
Ma opresc desi mai sunt multe chestii de care voiam sa vb
PS. Mor de pofta de salata de vinete si porumb copt
PUPICI
22+
beatrice75 spune:
Neatza fetelor!
In weekend nu am fost alaturi de voi si acum incerc sa recuperez. Pt ca forumul nu este ceva privat, imi pare rau ca nu pot impartasi cu voi aventura din weekend.V-am zis, incerc sa profit cat pot de aceste 2 zile cand sunt cu my husband non stop.
Sambata am schimbat si noi semnatura.
Ana, felicitari pt ca ai sarit in ajutorul lui Msymo, se vede ca esti o fata de 10.
Symo, asa cum ti-a zis si Miruna si sfatul meu era sa iesi decat sa stai in continuare in pat. Aduc aminte ca mie colul mi s-a scurtat intr-o perioada pe baza de stres, cand am plans o zi si o noapte. Eu zic ca pe langa jurnalul de sarcina, sa tii si un jurnal de razbunare pt sotzul tau. Oricum, eu o sapt as fi destul de rezervata in privinta lui, sa simta si el. Adica sa te lase in pragul depresiei si sa plece la mare, mi se pare outrageous. Ce, el daca era cu piciorul in ghips si ar fi fost imobilizat la pat, tu ai fi plecat si l-ai fi lasat?eu nu cred. In alta ordine de idei, ma gandeam, cum ar fi fost daca in acele momente as fi venit eu cu sfaturi de genul:vai Symo, dar citeste o carte si nu mai plange. Penibil. Ca asa ma sfatuiau pe mine unii cand imi venea sa ma urc pe pereti de nervi. Cand am stat si eu numai si numai la pat. Oricum, si acum stau destul de mult la pat si nu pot iesi ziua pt ca-I foarte cald si ma ia lesinul. Exclus sa pot merge pe jos pe vremea asta sufocanta. Plec pana la coltul strazii ca sa am de unde sa ma intorc. Mi se fac picioarele de gelatina.
Brave Girl, cum este epilarea definitiva?Inca mai creste par apoi?chiar vreau sa fac si eu dupa nastere.
Joann, felicitari pentru printesele identice. Doamne si tu esti asa mica si slabuta!
Acum plec sa pap ca bebica da din picioruse, semn ca-i e fomica.
24+
mirunam spune:
Neataaa!!! Eu sunt deja suferinda. Merg ca dupa epiziotomie . Cel mai trist este ca m-au apucat durerile de cand am coborat din pat
Joann, felicitari pentru semnatura si pentru fetite! Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.
Sunset, eu am inceput deja sa cumpar pentru bebe. De la Emanuel am donat tot. Avea tone de hainute aproape noi si am zis ca pana apare al doilea mai bine le folosesc cei care nu au decat sa stea in dulap. Totusi mai am scoica, carut, mobila, deci lucrurile mai scumpe. Parerea mea e ca puteti incepe ca sa nu fie efortul prea mare in ultimul moment. Unde mai pui ca e super sa cumperi pentru bebe!!! Studiez in fiecare zi salopetele si pulovarasele
Ana, am uitat sa iti multumesc pentru invitatia de sambata. Nu s-a suparat nimeni, ai si spus ca poate veni oricine. Nu am citit sa iti raspund la timp insa am avut doua zile full. Ce bine ca ai chef de bucatareala, eu sunt in somaj inspirational
Vasari, avem cam aceiasi reteta de tarta. Eu am reteta din cartea lui Jaimie dar sunt aproape la fel.
Doura, dupa indelungi cautari mi-a iesti in cale un magazin libanez care are si macelarie . In sfarsit cumpar tahini Daca mai ai retete acum pot in sfarsit sa pun in practica.
Ratusca Bafta cu colul si intalnire placuta cu bebe!!! Eu ultima data nu am putut sa ii vad fatuca pentru a ales sa ne arate coloana, capul fiind in jos, indreptat spre coloana mea Ce sa vezi... vertebre
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
BraveGirl spune:
Neatza! Sa aveti o saptamanasuperba!
Joann, felicitari pt semnatura!
Beatrice, epilarea definitva nu e prea definitiva ce exprimare inteligenta...Adica faci un numar de sedinte si scapi de par, dar mai apar cateva fire si trebuie sa mergi o data pe an pt intretinere. Asta dc eesti norocoasa, si scapi de tot parul. eu am inceput in 2006, si in 2007 m-am orpit, desi mai trebuia sa merg. Apoi in 2008, in sarcina, mi-a revenit f mult din par, mai ales ca l-am luat cu lama. Anul asta am izs sa incerc iar, dar am ramas gravi exact cd am inceput tratamentul, asa ca am oprit. O sa reiau dupa ce nasc.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 25+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Neatza fetelor! Ce, el daca era cu piciorul in ghips si ar fi fost imobilizat la pat, tu ai fi plecat si l-ai fi lasat?eu nu cred. 24+ |
Hehe, sa vezi atunci. Cred ca orice barbat are nivelul de toleranta la boala sau durere aproape de zero sau sub zero.
Pai al meu s-a smiorcait o zi intreaga pentru un deget sucit, avea nevoie de ajutor pentru orice, il incaltam, ii puneam soseste...
Deci nu va ganditi sa va comparati cu ei . Am inteles de ce femeile nasc si nu barbatii insa ma intreb inca cum de erau trimisi in razboi
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 +
beatrice75 spune:
Pt fetele care stau acasica, este un film interesant pe HBO cu viata lui Einstein.
24+
geniusamb spune:
Aaaaaaaaaa poi ieri sotzu a avut o oarecare indigestie (stomacul deranjat cred, putin senzatie de voma). Ce ziceti ca ma punea sa ma mut la mama pana maine ca el are un virus si sa nu iau si eu Doamne fereste Apoi a sunat 3 medici sa le spuna ca are febre (avea 37 fix) si sa nu fie nevoie de perfuzii.. Deci barbatii nu prezinta sub nici o forma toleranta la durere sau boala. Totul e o tragedie Deci chill.. sunt nicte copii mari si atat din punctul asta de vedere
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunam
Hehe, sa vezi atunci. Cred ca orice barbat are nivelul de toleranta la boala sau durere aproape de zero sau sub zero. Pai al meu s-a smiorcait o zi intreaga pentru un deget sucit, avea nevoie de ajutor pentru orice, il incaltam, ii puneam soseste... Deci nu va ganditi sa va comparati cu ei . Am inteles de ce femeile nasc si nu barbatii insa ma intreb inca cum de erau trimisi in razboi MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 24 + |
25+
danaint spune:
Neata fetelor!
Ana, eu eram cu Kika si "incidentul". Dar momentan am o politica pro "calm si serenitate" - asa ca nu mai fac nimic in directia respectiva, ca sa nu ma enervez iar . Multumesc insa ca le-ai zis . Am vazut acum ca spusesei de shopuiala - am fost plecata la mare de joi dupa-amiaza si nu am mai apucat sa citesc mesaju tau. Daca mai ai chef de iesit - iti dau mesaj privat
Fetelor, eu azi ma duc la titrare de anticorpi grup de sange. Sa imi tineti pumnii, ca imi e frica de ce ciuruiala in vene ma asteapta
s24