Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mandruta... uau, cata munca... bine ca ai reusit!

sper rezultatele sa fie negative sa scapati de frica asta. nu am inteles f bine simptomele, dar daca de o infectie urinara va temeti, mi se pare cam.. silentioasa. sper sa fie negativ rezultatul iar goana cu punguta sa ramana doar un motiv de zambet.

aaaaaaa.... people... daca s-a discutat, imi asum intreaga raspundere sa ma bat singura pe umar, dar daca nu... intreb si io ca tuta. ca pediatra... nu m-a lamurit. iar dr de fam... pt mine e un om fara valoare, in care n-am incredere nici un paracetamol sa-l prescrie corect. deci, here goes:

bbTo are par.. pufulet, pe picioare, maini si... PUBIS(deasupra putulicii)... e normal??? ca io-s nitel ingrijorata... adica, tare ingrijorata. DE ACUM??? nu era vb ca le creste la pubertate??? adica o sa cumpar aparat de ras inainte sa-l diversific????

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Caius e paros rau, s-a nascut paros pe umeri, spate in scobitura de de-asupra bucilor (care acum imi pare si mai mare), pe frunte ... pe toata fruntea... acum i-a mai cazut acel par, dar i-a crescut altul, pe maini, pe picioare, inclusiv pe pubis, mai blond, si in rest mai negru... de asta ii zic eu maimutzel...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

io am intrart sa va spun ca jiji a primit cadou prima lui carte...cica de capatai...KAMA SUTRA... un prieten de-al nostru i-a oferit-o cu drag...cu dedicatia ca..dupa ce arunca un ochi pe abecedar...sa studieze carti adevarate...si el i-a dat-o pe prima:)..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

si cat crezi ca asteapta jiji, dupa lectura, sa vina cu stoarfa acasa?

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

M-am intors ca am prea mult de recuperat si nu mai apic si eu sa-i spun LA MULTI ANI Danielei!
Sa fii sanatoasa caci fericita se vede ca esti!

LA MULTI ANI si pt Yannis care a crescut f bine si frumos!

Asaaa, ce mai vreau sa spun de ieri..
Ruxita, eu ni vreau sa-ti cenzurezi postarile, esti un deliciu si invat multe de la tine! Daca am vorbi numai despre bebei si (momentan) diversificare ar deveni plictisitor, sincer!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

ieri cand te-am citit, am rosit si m-am dus la culcare! asa rosie! hai ca azi mi-a trecut... folosesc sare chinezeasca de asta sunt delicioasa... impresia mea despre tine e ca esti o finuta! frumoasa evident...

Mergi la inceput

v-am citit pe diagonala si tot incercam sa dau de discutiile pomenite despre sex... ce mai discutii despre sex... cat a bagat o intriga mica alicredo si cam ... atat? se vede ca suntem ca nefe... de la dormitul cu bebeii... auzi cica daca suntem pudice sa ii ignoram mesajul... eu sunt pudica si vezi ca nu l-am ignorat...

cele mai tari experiente de sex din viata mea au fost mai degraba in mintea mea (dirty), astea se pun la ... sex?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

v-am citit pe diagonala si tot incercam sa dau de discutiile pomenite despre sex... ce mai discutii despre sex... cat a bagat o intriga mica alicredo si cam ... atat? se vede ca suntem ca nefe... de la dormitul cu bebeii... auzi cica daca suntem pudice sa ii ignoram mesajul... eu sunt pudica si vezi ca nu l-am ignorat...

cele mai tari experiente de sex din viata mea au fost mai degraba in mintea mea (dirty), astea se pun la ... sex?

si ce/cine te impiedica sa le pui in practica?
inteleg sa fie la mine[prietenii stiu de ce ] doar in mintea mea [deocamdata],dar la tine?!? vrei sa ma superi? treci la treaba!

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

EVYME, draga mea , am vazut ca dai laptic de mama cu bibe; si se pare ca si tu ai avut probleme cu sanii sensibili....inca un lucru pe care il avem in comun ...de n-ar fi fost! Am si eu o intrebare: ce pompa folosesti? Esti multumita? Cum mentii productia de lactate? SA nu-mi spui ca nu fol pompa ca lesin , eu abia scot juma de pahar de tuica daca e musai de muls manual.

Nu mai vorbiti de prestat ca eu de cand cu probl cu sanii nici din amintiri nu pot vorbi. Dar imi iau eu revansa....maine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:

io am intrart sa va spun ca jiji a primit cadou prima lui carte...cica de capatai...KAMA SUTRA... un prieten de-al nostru i-a oferit-o cu drag...cu dedicatia ca..dupa ce arunca un ochi pe abecedar...sa studieze carti adevarate...si el i-a dat-o pe prima:)..

poze

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

hm...ce,...crezi ca o va primi inainte de 40 de ani????
m-am gandit io la toate....

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

Citat:

Citat:

poze

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

poze

Ne-ai lipsit.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

poze

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

poze

atunci o ia de la biblioteca...

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
atunci o ia de la biblioteca...

Cartea sau shtoarfa, ca nu mai inteleg...?

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput