Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
Nik0le spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Cartea sau shtoarfa, ca nu mai inteleg...? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
Cartea mai, ca shtoarfele nu calca niciodata in biblioteci...
de Isabela si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
Fetelor, am rugamintea sa nu uitati sa cititi mesajele de la Nicoleta P. (adica subsemnata ) de pe mailul comun.
Nik0le spune:
Inca o rugaminte: cine nu a primit inca parola noua, sa spuna (sau sa repete, dupa caz).
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Nik0le
Cartea mai, ca shtoarfele nu calca niciodata in biblioteci... de Isabela si Irina (01.02.2010) |
Poate vor sa (se) cultive.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Am fost intr-o zi la o prietena si pustiul (de 8 ani) era singur. Zice: "daca vrei, pana vine mami, iti dau o carte s-o citesti". Si mi-a dat kama sutra ilustrata. Restul a fost cam asa:
De unde ai cartea asta?
Pai, a primit-o mama cadou si am luat-o si eu.
Si ai citit-o?
Nuuuu, doar m-am uitat putin pe poze.
plateea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Am fost intr-o zi la o prietena si pustiul (de 8 ani) era singur. Zice: "daca vrei, pana vine mami, iti dau o carte s-o citesti". Si mi-a dat kama sutra ilustrata. Restul a fost cam asa: De unde ai cartea asta? Pai, a primit-o mama cadou si am luat-o si eu. Si ai citit-o? Nuuuu, doar m-am uitat putin pe poze. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
m-am socat...
uite asa se nasc dezaxatii...
din clipa in care pun pastaia in premergator tre sa fac o razie serioasa in toata casa...
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mandruta
Cartea sau shtoarfa, ca nu mai inteleg...? Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
poate pe amandoua
cine-i rezista lui jiji?
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mandruta spune:
citat din mesajul lui plateea
m-am socat... uite asa se nasc dezaxatii... din clipa in care pun pastaia in premergator tre sa fac o razie serioasa in toata casa... I will survive... povestea unei pastai...numita bbTo |
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui Nik0le Inca o rugaminte: cine nu a primit inca parola noua, sa spuna (sau sa repete, dupa caz). de Isabela si Irina (01.02.2010) |
simplicity o dorea
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mandruta Am fost intr-o zi la o prietena si pustiul (de 8 ani) era singur. Zice: "daca vrei, pana vine mami, iti dau o carte s-o citesti". Si mi-a dat kama sutra ilustrata. Restul a fost cam asa: De unde ai cartea asta? Pai, a primit-o mama cadou si am luat-o si eu. Si ai citit-o? Nuuuu, doar m-am uitat putin pe poze. Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010) |
mami de Radu si Alex
asa creste Alex