Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (109)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

nici eu nu am primit mail-ul de confirmare si nici in spam nu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

io am intrart sa va spun ca jiji a primit cadou prima lui carte...cica de capatai...KAMA SUTRA... un prieten de-al nostru i-a oferit-o cu drag...cu dedicatia ca..dupa ce arunca un ochi pe abecedar...sa studieze carti adevarate...si el i-a dat-o pe prima:)..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...stationare la mal sau....mall?...

cea mai tareeeeee...
your friend is the best...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

stiti la ce ma gandeam eu azi-noapte?
ca n-am reusit in 9 luni de gravizenie si libertate sa facem ce am reusit in mai putin de 5 luni cu bagaj urlator la purtator...

chiar meritati... io mai putin, o medalie!

fetele de ian-feb 2009 au abia acum 114 cap...
cele de nov-dec 2009 78...

si noooi... umplem ziua si capitolul.

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Noi avem pipi la eprubeta!!!!!
De la 5 stau cu punguta, mandra s-a trezit, s-a jucat, iar a adormit ... si nimic!
Planul B: am bagat la greu ceai, lapte, sa-i umflu vezica... si am reusit! A dus fratele meu proba la laborator si miercuri avem rezultatele.
Plateea, esti grozava!
Evyme, eu cred ca Sebi e in crestere si el oricum a evoluat foarte bine, ma gandesc ca laptele e insuficient sa se sature, poate ar trebui sa incerci ceva mai consistent... Imi dau cu parerea, nu ma injurati! Cred ca daca trece de 250-300 ml intr-un interval atat de scurt inseamna ca nu se satura. Laptele e totusi un lichid. Daca tot ii dai LM din biberon, ai incercat cu 1 masurica de cereale?

Cat despre diplomatie, admir fetele care stiu sa spuna lucrurilor pe nume! Eu nu am curajul asta. Nu instig la cearta si zazanie, dar poate e mai bine fara periuta. Eu si sotul suntem opusi din punctul asta de vedere: eu tac si ma abtin sau ince4rc sa nu jignesc, iar el le tranteste direct fara ocolisuri (ii dau coate, il ciupesc, nimic; el o tine pe-a lui).
Bea, imi pare rau ca treci prin asa ceva. Nu esti singura, il ai pe Ivan, ne ai pe noi. O sa fie bine, ai sa vezi. Ai grija de tine si de Ivanel.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

N-as vrea sa-i dau cereale, mai ales seara, pentru ca el are acum 8,2 kg si eu am o teama de copil obez, asa ca nu vreau sa ma risc... Oricum, nu se pune problema ca nu e consistent laptele, pentru ca ziua mananca la 3,5-4 ore cel mult 180ml... Multam oricum de sfat!

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

mandruta... uau, cata munca... bine ca ai reusit!

sper rezultatele sa fie negative sa scapati de frica asta. nu am inteles f bine simptomele, dar daca de o infectie urinara va temeti, mi se pare cam.. silentioasa. sper sa fie negativ rezultatul iar goana cu punguta sa ramana doar un motiv de zambet.

aaaaaaa.... people... daca s-a discutat, imi asum intreaga raspundere sa ma bat singura pe umar, dar daca nu... intreb si io ca tuta. ca pediatra... nu m-a lamurit. iar dr de fam... pt mine e un om fara valoare, in care n-am incredere nici un paracetamol sa-l prescrie corect. deci, here goes:

bbTo are par.. pufulet, pe picioare, maini si... PUBIS(deasupra putulicii)... e normal??? ca io-s nitel ingrijorata... adica, tare ingrijorata. DE ACUM??? nu era vb ca le creste la pubertate??? adica o sa cumpar aparat de ras inainte sa-l diversific????

I will survive...

Si Sebi are par deasupra putulicii si la mustata, si chiar ma amuzam pe tema asta cu soatza

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian
www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului

O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod

AMR 2 kg... si apoi inca 3, daca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

ratusca, hai sa-ti spun la ce am constatat eu ca-mi foloseste ozn-ul meu de scaun (stiu, e cam expirat subiectul): imi foloseste reglarea pe inaltime la faptul ca il pot lasa mai jos, in asa fel incat Irina sa fie in dreptul meu cand ii dau sa manance si sa pot sta si eu asezata (pe Isa am diversificat-o stand in picioare, habar n-aveam ca am reglaj pe inaltime ) si rotitele ma ajuta sa mut scaunul dupa mine de colo colo cu Irina in el, sa nu se simta singura si sa maraie (asa are perspectiva aspra a ce fac si nu sunt nevoita s-o las sa protesteze in patut cat timp pregatesc una alta). Deocamdata atat, mai explorez ce pot sa fac cu masuta aia mare detasabila, pe care la Isa n-am folosit-o ca tineam castronul in mana si vad ca nici acum nu prea-i simt lipsa...

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Aha, multumesc! Da, la faza cu taratul dupa mine ma gandisem si eu insa cum am o minte diabolica, ma si vedeam tragand scaunul pe gresie ca sa incant vecinii

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

MP,Danyelanamultumim pt vis-a-vis de numele albinutza,Miremia nu am apucat sa scriu ca ii trimit pupici fetitei ca sa nu o doara,dar ii trimit acum ca sa ii treaca repede,si pe noi ne asteapta asa ceva in septembrie cand mergem in tara

P.S. eu nu am primit parolele....oare am facut ceva ?

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Decenuela iti dai seama ce baiat priceput o sa ai,cu o asemenea lectura?

Simona,mamicuta de 2 iminimioare(sotior si printesica Ariana Sabrina)
Vesnic indragostita de voi doi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Mamma mia!!! Am citit si eu din urma cu perversii si pozele si alea-alea! Brrrrrr!!!!! Cris.d, multumim de link, eu habar nu aveam de subiect! . Bea, nasoala faza, bine ca te-ai prins totusi.

Drept urmare, propun mai putine poze si mai multe intalniri directe!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 2 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui plateea

gata, o zbughim o ora afara, pana se trezeste tati. daca a mancat de un deget jumate dintr-un borcan piure de mar si morcov, inseamna ca suntem pe drumul cel bun, sau e egal cu zero?

are careva idee daca e bai daca in loc de legume, ii mai bag tot din borcanul asta si mai tarziu? azi si maine am so_acra si nu ma pot baga la gatit supa. de luni, insa... om mai vedea...

no, zi faina sa avem!

I will survive...

Daca i-ai dat direct din borcan stiu ca nu e bine. Mancarica daca a prins putina saliva nu se da din nou. Nu stiu sa-ti explic mai bine, nu stiu daca are logica ce spun. Alte pareri?
Oricum, felicitari! Inceputul e promitator.

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

da, tin cont si eu de regula asta, daca vreau sa pastrez supica la congelator sau piure de fructe, partea care vreau s-o salvez o basculez intr-un castronel curat inainte sa bagam lingurita in ea, apoi in gura, apoi iar in castron... nu-i dau direct din borcanel, pun cat mananca copilul intr-un castronel, si daca mai vrea, mai adaug 2-3 linguri, curate evident...

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput