Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor voi dormitzi pe burta? eu sunt inebunita dupa pozitia asta si daca nu ma asez pe burta adorm fff greu. sotu ma cearta de fiecare data dar nu cred ca are vre-un impact negativ deocamdata. voi ce parere aveti??? aaaa apropo deja azi am primit o bluzita pt nou nacuti si e de culoare mov. e asa micutza si scumpica si are un model mic cu un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyadyazuza

fetelor voi dormitzi pe burta? eu sunt inebunita dupa pozitia asta si daca nu ma asez pe burta adorm fff greu. sotu ma cearta de fiecare data dar nu cred ca are vre-un impact negativ deocamdata. voi ce parere aveti??? aaaa apropo deja azi am primit o bluzita pt nou nacuti si e de culoare mov. e asa micutza si scumpica si are un model mic cu un ingeras

Poti dormi linistita pe burtica pana cand vei observa ca nu mai poti , si asta cred ca de prin 14-15 såpt.Se poate si mai devreme.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Va doresc o noapte linistitå!Merg la !

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna...

eu mai sunt pe aici...

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

tiptil..tiptil... shhh.... s-a trezit careva?

Eu bantui online, tocmai ce m-a trimis sora-mea la nani , am vorbit cu ea pe messenger si ne-am vazut si cica sa ma duc sa ma odihnesc...ppfff... pai aici e inca devreme si in plus am si dormit o ora dupa amiaza si acum sunt cam fresh, nu stiu cum o sa dorm noaptea asta sau fac noapte alba, sper ca nu

Anaxena, sper ca te odihnesti si nu iti mai fa griji, cum au spus si fetele, fiecare cu ritmul lui.... fiecare sarcina e unica, sper curand sa ne dai vesti din ce in ce mai bune si care sa te linisteasca.

Acum ma uitam pe niste poze de ale mele de dinainte de sarcina si de dupa, se vede ceva diferenta... m-am cam rotunjit si cam devreme , plus ca mi se pare ca pe fata am ceva pete maronii, nu prea pronuntate inca , si fel de fel de puncte, cosulete si bubite
Fetelor voi aveti asa ceva, sau sunt singura care s-a schimbat asa repede in numai 5 saptamani de sarcina??

Cred ca ar trebui sa incep cat de curand sa fac mai multa miscare, da ce sa ii faci daca obosesc repede si ma doare rau spatele de se duce durerea in picioare? O sa incerc sa merg mai mult , in fiecare zi sa ies din casa si sa ma plimb cativa km.

Azi vad ca iar m-au durut si sutienele chiar ca nu mai sunt bune, maine trebuie sa ies sa imi cumpar sutiene speciale pentru gravidute.

Noapte buna burtici!! Sting si lumina, da ?

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete.
bb_yasmi...nu vad poza din pacate...asa e cu site-urile astea, dc nu ai cont nu poti vedea nici alte poze...SI mi-e o lene si mie sa incarc altundeva, mai ales ca apoi le-as sterge....Nu poti sa pui cum ai pus data trecuta din concediu??Atunci le-am putut vedea
Mai incerc odata cu poze din albumul sora-mii.Dc nu merge nici asa, ne-om cunoaste cind ne-om intilni...buna ocazie nu??
merge acum? Ah, suntem gemene, eu sunt cea din dreapta fotografiei
DyaDya, are dreptate bb_Yasmi..la prima sarcina burtica nu prea se vede..pana spre 4-5 luni chiar. La a doua se vede mai repede ca sunt muschii slabiti ...Eu am luat 14 kg la prima si 18 la a doua(dar la a doua am stat in pat vreo 10 sapt la sfirsitul sarcinii si cred ca d-aia am luat atita...Sper din suflet sa nu iau pre amult acum..
Si eu stau inca pe burtica

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Fetelor voi ati anuntat deja la sv?? Eu trebuie sa merg iar la control si s-o rog pe dr sa-mi dea o adeverinta pt sv, sa pot anunta.Si abia astept sa-mi reduc programul la 6 ore...Parca de la 6-7 luni era posibil, nu??

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata burtici
anaxena LA MULTI ANI !!! pt ieri. sa fi sanatoasa, iubita sa ai parte numai de bucurii si mai ales iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos
fetelor eu nu prea am scurgeri mai deloc, decat atunci cand pun utrogestanul. in rest eu n-am scurgeri abundente.
stefy maioneza de la salata boeuf am facut-o eu cu ou fiert, ca stiam eu ca nu-i bun cu ou crud. eventual daca este ou de casa da, merge.
ieri am fost la iarba verde si am mancat la peste de mi-a iesit pe nas. asa bun a fost....si aseara la 11 mancam salata boeuf. nu stiu ce mi s-a pus asa pata pe salata asta, zici ca n-am mancat niciodata.
o sa pun si eu cateva poze sa ma cunoasteti si pe mine
cum va mai simtiti? eu mai am greturi din cand in cand, dar vad ca incep sa se rareasca. dar tot nu pot manca anumite mancaruri.
eu dimineata am burta lipita de spate in schimb seara.... am o burta , zici ca am 4 luni

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

uitati si poze

S-a intamplat minunea mult asteptata9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna tuturor mamicilor ...in devenire!

Ma alatur si eu voua, in speranta ca vom parcurge acesta etapa din viata noastra mult mai usor.
Am o burtica doar de 4 saptamini si 3 zile, doar saptamina acesta am prima eco, ma rog la Bunul Dumnezeu sa fie bebe acolo unde trebuie. Am intimpinat ceva probleme, mincarimi, usturimi in zona genitala (sa fie din cauza utrogestanului?) iau cite 4 ovule pe zi,si am dat iama la farmacie si mi-a luat Multi Gyn Actigel si sunt mai ok. Tot astazi mi-am mai repetat beta pt a 3 oara, (cu toate ca in ziua 14 respectiv ziua 16 beta a fost in crestere) deoarece nu am nici un simptom nimic. Sper sa fie totul in regula.
Va urez multa caldaura in suflet sa ne putem bucura de burticile noastre. Va imbratisez cu drag!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 4+

Mergi la inceput