Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
roxy_s spune:
catank bine ai venit la noi. iti dorim o sarcina usoara si frumoasa si un bebe sanatos.
stai linistita cu simptomele, ca nu trebuie sa ai de la inceput.o sa apara ele si simptomele, sau poate esti norocoasa si n-o sa ai deloc.
bucura-te de bebe linistita.
cu mancarimile si scurgerile....ar putea fi o infectie. sa iti faca doctorul neaparat o analiza a secretiei. de la utrogestan nu trebuie sa ai mancarimi, din cate stiu eu. 

S-a intamplat minunea mult asteptata
9+
vas spune:
Ceau.
Ce mai fac burticile? cresc mari si frumoase????? FOARTE BINE
Fetelor, daca tot nu vreti sa va aratati pozele oricui haideti sa facem un cont comun pe picasa....il fac eu daca vreti si punem poze acolo.
Sa-mi dati un raspuns ca azi sunt singurica la birou si pot mesteri.
Eu sunt in continuare cu greturi mari de tot, pap si vizitez toaleta....mai am o luna jumate si dupa aia trece....
sau cel putin sper............![]()
In rest sunt bine, am fost si la analize....mai am o serie dar le voi face dupa ce vin din concediu.
Va pup!
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu
roxy_s spune:
vas ce faci?
tot cu greturi? mie mi-au mai trecut , nu mai am chiar asa tare.
da eu sunt de acod cu contul comun, asa nu poate oricune sa le vada, decat noi.
poti sa-l faci.

9+
Happiness_4_us spune:
Avem cont comun de e-mail yahoo si linkurile pe care le puneti aici, le puteti trimite pe mail acolo.![]()
Anaxena, la multi ani cu multa sanatate si tot ce iti doresti!
Bun venit noilor burtici!
La mine tot rau si greata groaznica.
Mamica fluturasului Andrei si
9+
strumphitza spune:
Buna dimineata burtici, mamici si noi veniti![]()
Tea, coffe?? 

M-am trezit devreme azi, pe la 8 dar de cum m-am trezit direct in bucatarie am aterizat cu foamea in gat,directia frigider!!!!
Zici ca nu am mancat de o saptamana la ce foame aveam, acum mi-am potolit-o, am luat si pastilutele si acum desertu` si internetu`
Aveam asa un somn in mine si adormisem la loc dupa ce plecase sotu la munca pe la 7 jumate, cand aud masinile de la gunoi afara, geamu deschis se aude perfect ca doar prin fata casei erau ....si simt miros de gunoi de ala imputit..pppffffff...mi-am bagat nasu sub patura , neah... nu am putut sta, am sarit din pat si directia baie ca ma gandeam ca dau la ratze.... dar nu, nu mi-a fost rau...am facut dush
si apoi directia bucatarie
....
Sper sa aveti o zi buna si cu soare, aici ploua mocaneste de vreo juma de ora...
Revin mai tarziu, ma duc sa fac oleak de ordine si curatenie prin casa ...

Very Happy Mum To Be
5+
roxy_s spune:
happiness care este contul comun
da-mi PM, ca eu nu am primit.

strumphitza 

9+
mandreeac spune:
Ce faceti burticilor?
Azi de dimineata am fost la analize, sa imi ia sange - 4 eprubete, am fost la Synevo pana la urma, ca m-a tot batut sor-mea la cap sa ma duc acolo.
Roxy si eu am facut salata de boeuf sambata, dar fara carne, ca eu nu o mai suport.
Asa, sa facem un cont comun ca eu nu am apucat pana acum sa vad ce poze a pus Yasmi ca ea le sterge una doua, nici macar pe alea din Antalia nu le-am vazut si le-a pus si aici si la aspirante.

![]()
Eu nu am dureri de ovare fetelor, voi aveti asa ceva din cate am citit, dar eu nu. Uneori, dar destul de rar mici intepaturi de ovare. Scurgeri nu am nici eu, doar de la utrogestan, atat.
Eu am multe bubitze pe fatza, sanii mariti, greturi dar nu asa pronuntate ca inainte si daca nu mananc ma ustura asa tare stomacul de imi vine sa urlu. Fructele nu mai imi plac, nu le mai suport mirosul si ele imi provoaca usturimi la stomac, lapte beau cu cacao, iar mirosul meu este extrem de dezvoltat. Eu am o burtica mica, mica dar eu o vad, ca eram extrem de slaba inainte si acum am luat 2 kg jumate, ceea ce e foarte mult pentru mine,eu care nu mai depasisem 46 de kg de ani buni de zile.
Vreo cateva zile am experimentat si insomniile.
Acum de dimineata am visat ca am fost la doctor, ca mi l-a aratat pe bebe ca era bine format si imi spunea doctorul inca nu pot sa iti spun daca e baiat sau fata si eu ma uitam si nu vedeam sa aiba nimic intre picioare bebitza.![]()
![]()
![]()
Catank bine ai venit la odiseea noastra si sarcina usoara!
ANAXENA 

cu o zi intarziere si din partea mea, sa fii sanatoasa, voioasa si sa iti dea Domnul o sarcina usoara , un bebe sanatos si la termen.

tuturor!
Eu nu mai pun poze ca le am la semnatura oricum si speram sa ne faca Vas si un cont comun!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 8+
http://bogdanmocanu.ro/blog/2010/06/16/andreea-adrian-15-mai-2010-bucuresti/
roxy_s spune:
haPPiness am gasit PM-ul
. nu m-am uitat eu bine.
dar ziceti-mi acum , cum intram pe mail-ul comun.
9+
wmagnolia spune:
Prima oara cand am vomitat. Am baut azi dimineata juma de ceasca de cafea si mai mult nu am putut ca m-am dus si am vomat-o direct in veceu.
Cred ca nu o sa mai consum cafea de acum incolo.
In rest ma simt foarte obosita.
vas spune:
eu v-am facut totusi unul si pe Picasa, am pus eu cateva pozici sa vedeti.
Cine vrea PM cu cea mai mare placere.
[GRAVI]9+
Andreea , mamica Elizei
poze
13.05.2007
poze2
bebelicu