Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Multzam pentru felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!sunt cam obosita am dormit doar 4h azi noapte

si cam ingrijorata eu n-am somn n-am pofta de mancare...oare sunt insarcinata..adiq sarcina evolueaza ok?unde-s hormonii sarcinii,ca doar am mai fost gravi si shtiu cum e...acum nu e nimic
si-mi tot sta pe creier de ce luni avea sacul 5.4mm si joi 6.2 cand el trebuia sa creasca cu 1mm pe zi...oare nu s-a dezvoltat?ufff abia ashtept urmatorul control sa-mi iasa tampenia asta din minte

va pup

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 5+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Anaxena, draga La multi ani fericiti si impliniti.Nu te mai gindi la fel de fel, stii doar ca bb evolueaza fiecare in felul lui, nu sunt 2 sarcini la fel, nu mai compara datele astea. Lasa-i pe medici sa-ti spuna ce si cum.
Imi pare rau ca nu merge poza, probabil pt ca nu are fiecare cont pe fb, pun asta mai vechiut de pe alt site,
www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?ownerId=103295984&artistType=&photoFuid=G%3A274662532" target="_blank">poate se pot vedea
MsBB, ma bucur ca am regasit si aici mesajele tale pline de culoare si de umor. Pup fetele!
Si ma bucur c-am mai cunoscut fetele de aici prin pozici

Ca tot se discuta despre vopsit, eu ma voi vopsi la sf saptaminii, deja se vede si ma streseaza. Desigur, sunt blonda
M-am vopsit si la primele 2 sarcini si nu au fost probleme. De altfel, alina.n, se pare ca-s mai inofensive suvitele in sarcina pt ca nu ating radacina...
Hehe cit stres si pe mine inainte, sa nu miros nici acetona, nici detergentii cind spalam baia si toaleta...ma stresam din orice. Acuma ...am incredere in DUmnezeu ca totul va fi bine pana la capat.

Fetelor eu, desi cu greata maninc cam mult, adica imi vine sa maninc orice ca sa depasesc gustula sta metalic si starea de greata. Mi-e bine cit timp maninc imediat ce ma opresc ma iau iar starile...Ce ziceam?? ca iau doar 8-10 kg??

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anaxena, mami linisteste!!!!! eu pana la 6-7 saptamani nu am avut nici un simptom inafara de sanii umflati si durerosi si durere de burta. in plus aveam insomnii ca si tine si nu vroiam sa vad nimic de mancare in fata ochilor..... ehheeiiii acum s a schimbat total.....daca dupa aceea aveam greata sa nu vad/simt nici un miros de mancare de ex ...acum am o greata permanenta daca nu mananc.........aaaaa si mi-a revenit somnul, pofta de mancare (pe care nu o vroiam ) si a crescut burtik, cam mult fata de nr de sapt si ca la prima sarcina asa aveam pe la 15 sapt....

joi merg din nou la dr!

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Ca tot se discuta despre vopsit, eu ma voi vopsi la sf saptaminii, deja se vede si ma streseaza. Desigur, sunt blonda
M-am vopsit si la primele 2 sarcini si nu au fost probleme. De altfel, alina.n, se pare ca-s mai inofensive suvitele in sarcina pt ca nu ating radacina...
Hehe cit stres si pe mine inainte, sa nu miros nici acetona, nici detergentii cind spalam baia si toaleta...ma stresam din orice. Acuma ...am incredere in DUmnezeu ca totul va fi bine pana la capat.

Simona, mami de baieti

exact asa sunt si eu!! si eu imi voi face suvi sau vopsit , ma mai gandesc peste 2-3 saptamani ca sa fiu mumoasa de ziua mea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Fetelor eu, desi cu greata maninc cam mult, adica imi vine sa maninc orice ca sa depasesc gustula sta metalic si starea de greata. Mi-e bine cit timp maninc imediat ce ma opresc ma iau iar starile...Ce ziceam?? ca iau doar 8-10 kg??

Simona, mami de baieti

stiu ffffff bine despre ce vorbesti!! eu am trecut pe mere/caise/nectarine. cum simt acel gust sau stare de greata mananc unul din fructe. dar cel mai bine imi trece daca mananc paine/corn/covrig/grisine/.....
eu m as multumi si cu un 14-16 kg.... fata de 25 kg prima data....

Mergi la inceput

simo nu se vad pozele.....

am vazut si eu pozici cu mamici, burticutze dragalase sexi si frumase !!!\

voi posta si eu o poza cu burtik sa vedeti ce mare e.....si cu nou tunsoare! nu am fost niciodata tunsa asa scurt.... apoi le voi sterge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Anaxena nu iti mai fa ganduri negre.Uite si eu sunt la a doua sarcina si totul e foarte diferit.De ex la prima sarcina nu am avut deloc greturi dar se 'lucra' la greu acolo jos si simteam pe bune ca sunt gravi chiar daca aveam 4-5 såpt.Acum pana såpt asta nu am simtit nimik decat f putin intepaturi acolo jos dar astea le poti avea si normal.Acum imi vin niste greturi cand cred eu ca am foamea cea mai mare.Adica imi e foame si cand apare mancarea in fata mea mi se intoarce totul.In rest nu simt nici eu nimic altceva.

Hai nu te mai ingrijora!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 7+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

la mine e nasol ca mi-e greata tot timpul mai ales cand imi pun sa mananc iau 2 guri si mi se face greata.in schimb dimineata cum fac ochi tre sa mananc neaparat ceva. dulciurile nici sa nu le vad nici fructele nu imi plac ca sunt dulci. in seara asta am avut pofta de rosii, am mancat una si as mai fi mancat dar era ultima. asta e , o sa imi fac maine rezerva. tot ce pot manca e mancarea obisnuita cat mai sarata dar nu foarte mult. 2 guri si atat.burta nu se cunoaste absolut deloc dar are timp sa creasca si burtica

Mergi la inceput

dya cate sapt ai?? ca nu ai pus la semnatura. e cam devreme sa se vada burtik, mai ales la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

nu prea ma descurc la chestii de genu semnatura, pus poze... asta pt ca nu prea am loc la calc de sot. maine am 6 saptamani

Mergi la inceput