Fluturasi de martie-aprilie 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

de ce esti rea si ne faci pofte?si ai grija cu salata ca banuiesc ca are si maioneza..si nu-i buna ca ea are la randu-i oua crude..

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

fetele am si eu o intrebare....din nou... de ieri am o scurgere mai abundenta decat de obicei...ce credet,este normal?? daca nu as fi ar fi zilele cu matusa de la moscova..are vreo legatura?? sau tre sa ma ingrijorez?tuturor

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor eu nu pot sa imi imaginez cum puteti voi sa beti lapte in loc de apa ca eu nu pot bea nici macar o cana pe zi.
serios eu cred ca chear am o problema aveam dinaine prob cu lipsa de calciu si de cand ma stiu nu prea imi place laptele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna seara burtici!!

Cred ca la ora asta se doarme in romania, aici nu e foarte tarziu....abia am ajuns acasa. A fost foarte frumos in Oxford, mi-ar fi placut sa fi putut merge pe jos mai mult dar am cumparat bilete de autobuz, de ala turistic de te urci si dai jos unde doresti... Cred ca weekendul viitor mergem in Cambridge , rivala Oxfordului cica, dar amandoua orasele sunt universitare si foarte vechi si au cam acelasi stil si acelasi numar de facultati si universitati...
Am luat cina in oras la un restaurant italian de a lui Jamie Oliver , am mancat niste paste si un desert , imi era pofta de niste paste bune asa ca in italia , ca eu mi-s obisnuita cu mancarea italiana, am o parte din familie acolo, si nu am regretat... ce sa-i faci cu poftele de gravida?

Va salut de noapte buna si ma duc in living pe canapea sa ma cocolosesc langa sot si ne uitam la tv pana mergem sus la nani.

Noapte buna burtici

Very Happy Mum To Be 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumphitza care ora de nani??? la mine dupa 1-2 noaptea incepe programul de somn....

si noi am fost prin oras, mai profitam 2 sapt cat e buni in tara si mai sta iasmi la ea....

eu mi-am pus la ora asta salata de vinete cu rosii si sunca de casa....

pupici

mamica fericita de 2+ si 9+

Mergi la inceput

fetelor nu vreti sa puneti si voi pozici sa ne cunoastem mai bine??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

http://i288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/100_2891.jpg

bb yasmi poftim poze

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetele. Nu prea apuc sa scriu cu nazdravanii astia mici ai mei. SUnt in medical pana joi cu cel mic care a facut o pneumonie...E deja mai bine oricum...
Strumphitza, colindati si bucurati-va de viata in doi..atit cit mai e..dupa aceea va fi mai greu sa faceti tot ce va doriti, dar va fi tot frumos, altfel, dar minunat linga puiutul mic.
Bb yasmi, uite pun si eu o pozica www.facebook.com/#!/photo.php?pid=1091859&id=1552690526" target="_blank">aici de pe fb,altfel nu prea mai incarc poze, mai ales nu cu copiii din cauza pedofililor care urmaresc albumele copilasilor, chiar ne-au anuntat niste fete la clubul scutecelor zilele trecute
Stefyapost si eu am o scurgere mai abundenta si e normal in sarcina nu tb sa te ingrijoreze.
Roxy, mi-ai facut o pofta de salata de boeuf...E preferata mea!
Sdcristian...ce slaba esti!!! SI ce pui minunat aveti! sa-ti traiasca!
SI eu sunt cu greturi, nu vomit inca, sunt mai usoare fata de celeleate 2 sarcini, dar oricum e abia inceputul...am abia 7 sapt...

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

buna dimi

ANAXENA LA MULTI ANI MAMI!!! SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI BUCURII ALATURI DE MINUNATA TA FAMILIE!!

sdcristian o singura pozica merge..... chiar ca e clubul blondelor

simo nu merge linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Neatza, daca-i rost de chef si dantzuiala ma bag si io : LA MULTI ANI ANAXENA! , sanatate, multe bucurii, sarcina usoara si nastere ca un fulg

stefyapost acu e ok la mine dar imi amintesc ca la sarcina cu Andra aveam zile tare "curgacioase"

Mai, strumphitzo, imi place de tine . Esti de a mea Numa vezi ca pun , ce inseamna asta ? Shopping, plimbari prin Oxford, dar tie chiar nu-ti e mila de un suflet chinuit si gravid ? EIIII hai, hai!
Glumesc, ov cors . Bucura-te de perioada asta atat de frumoasa, plimbati-va, re-indragostiti-va, alintati-va, rasfatati-va si traiti la maxim bucuria .
Sa va fie de bine papa si plimbareala! Tare as vrea si io sa vizitez

Simo , imi pare tare rau sa aud ca au fost probleme cu Matei. Va doresc sanatate multa si sa scapati de bolitozauri
Da, nu se vede poza, cere parola . Io cred ca-s in urma rau , n-am cont pe facebuc asta

bb_yasmi , daca tot venii cu ideea nu ne arati si tu ceva ?

O sa pun si io un album pe public, dupa toata tarasenia cu nebunii astia care bantuie online am ascuns albumele si m-am gandit in nenumarate randuri cum i-ash tortura pe tampiti : sa-i strang doar de gat , sa-i dau cu capu de pereti ? sa le torn acid in poala?
Mama lor!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput