Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La multi ani MIHA!!

La Multi ANi Crissintibun! cu intarziere..sa fii sanatoasa!!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Miha LA MULTI ANI!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

numai pitica mea incepe pe 6? deci tre sa mergem cu flori? iaca la asta nu ma gandisem ca m-am ametit de cap cu atatea evenimente frumoase da' ducem buchete numai la educatoare sau si la directoare? are doua educatoare deci ar fi sigur 2 buchete...m-ati luat cam repede da' bine ca ati mentionat ca ma duceam si io ca omu'

-----

Mami de roza + 35 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

SAlutare!
M-am trezit la 4.30 cu dureri puternice de burta si spate! La 5 strangeam bagajul ca am crezut ca plec spre maternitate! Dar m-au lasat durerile in vreo 2 ore! AM reusit sa dorm putin! Si acum am o "jena"! De travaliu nu poate fi vorba ca nu se succeda ritmic! Se pregateste organismul! Sper din suflet sa ajung ziua de luni cand dr mea va fi pe pozitii!
Si o data cu mine a facut ochi si piticu' Matei! S-a kk-cit de doua ori, a mancat, s-a plimbat! L-am trezit si pe tati sa-l spele ca eu abia stateam!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna ziua
La multi ani MIHA

un pahar de sus pt dorioare

Darius si sotul fac nani... iar eu am intrat sa vad ce mai faceti
De luni Darius intra la program prelungit, speram sa mearga tot la fel de bine... joi si vineri la apucat dorul de mami la inceput si a plans un pic dar sa luat cu MAIA ... cu joaca si gata , e o fetita blonduta tot de varsta lui tare baietoasa ...sa vedem ce o sa fie
de acum mergem pina la capat.... analizalel iau iesit bine, deci nu sunt probleme...
ii curge un pic nasul... si daca alearga mult tuseste sper sa nu raceasca acuma

maitrey, duci fata la Casuza Zanelor... cam cat te ajunge pe luna

aly, inca un pic... stai si tu mai cumintica zilele astea... hai ca se descurca Bogdan fff bine in rolul de tata si poate avea grija de beieti

ca veni vb de gradinita... Oare ar trebui sa ducem si noi un buchet de flori cand incepe oficial gradinia ... ca sunt in dubii acuma sau se le iau acuma luni cate un buchet de flori ca intram la program prelungit

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Acum sunt ok! Am facut compot de prune pe iarna si magiun! A cules aseara Bogdan din gradina bunicii! Au iesit ceva borcane..... M-a ajutat tata cu spalatul borcanelor, infiletarea si scoaterea din cuptor! A mers rapid!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La muli ani, Mihaela!

Va las o si fug afara.... ca ma inebuneste Stefy sa o duc prin ploaie....

Alina, dar ce putin mai ai....

Celia, dar eu unde ma uitam? Eu am stat la biciclete si Stefy s-a plimbat cu tati pana atunci... si apoi am mers toti trei... Imi pare rau ca nu am fost pe faza...

dastefa, as fi vrut sa mai venim, dar vad ca vremea s-a suparat... Acum va asteptam pe la noi... daca tot e de stat in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si va doresc o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Neata!

Cu intarziereLa multi aniMihasa fii sanatoasa, sa ai parte de multe bucurii si impliniri!Mai treci pe la noi, macar sa ne saluti din cand in cand.

Noi am fost la Sovata in week-end, a fost f. frumos, Amalia s-a comportat excelent si ne-am putut relaxa si noi.

Celia merci de sugestie, asa am sa fac si eu, le duc cate un buchet de flori si gata, mai vedem noi pe parcurs. Cretulina ta ce mai face? e bucuroasa ca va merge la gradi? Andrei cum mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Miha, La multi ani! (scuze de intarziere...)

Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei dragi tie!

Mergi la inceput