Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Celia pe duminica seara ajungem acasa! Luni merg sa ma consulte d-ra dr!
Vorbim de acasa!
Ani ma bucur ca-i place baiatului la copii!

Alina-Mirela 38+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna seara

iulia, multa sanatate pt Stefi si tie... si Darius sa trezit dupa amiaza cu ceva muci... am sunat doctorita si mi-a zis sa ii dau doar panadol... daca se obisnuiesc cu o anume colectivitate mai greu accepta alta.
aly multi
celia, multumesc f mult
inesa, sanatate multa pt Bia si sper ca sunteti bine

pai si noi azi iam facut dimineata analizele lui Darius pt gradi. sper sa iasa bine
...inafara de muci ,noi suntem bine... numai joaca de dimineata pina seara
Asa sunt multe de zis , dar nu pot sa le scriu ...
...va urez noapte buna si pupici pt strengari

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ....

Celia, multumim. Da, am fost in Expo....duminica...

Ani, multumim, la fel si lui Darius.

Inutsa, ce-i pe la voi? Bia nu e bine? Multa sanatate.

Mergi la inceput

Salutare!
Lacra de Inesa stiu ca e la tara in Md! Raspunde la nr de telefon fara a fi perceput alt tarif decat in tara! Este aproape de granita, de aceia! Fata a mai facut 3 zile de febra dupa ce a iesit din spital! Revenise la "Sf Maria" pentru control si ia zis sa nu-i mai d-ea antibiotic ci sa o tina pe antitermice! Ieri era mai vioaie! Nu are net!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Salut!

Vad ca pregatiti si voi de gradinita. Am sunat si eu la gradinita unde va merge Amalia si mi s-a spus ca incep de pe 13 sept. Inca nu i-am facut analizele, mai astept pana la inceputul lunii. Dupa 1 sept a ramas sa ma vad cu doamna educatoare sa-mi spuna ce rechizite va trebui sa aduc.
Voi cum ati procedat cand v-ati intalnit prima data cu educatoarele, le-ati dat ceva inainte sau in prima zi de gradinita? Offf ma ia groaza cand ma gandesc la "atentii" de genul asta.

In rest suntem bine. Vineri a fost cumatria nepoticii mele, am luat-o si pe Amalia care a dansat in continuu pana la 3 dimineata, dupa ce fac rost de poze am sa va pun si voua sa o vedeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Buna...ce liniste....

Alina,asa tacere din partea ta...da de gandit...baietii sper ca sunt bine... sau a venit Maria cumva?

Lacra , am vazut-o pe Stefy, dar fiind cu tati pe langa ea ...n-am indraznit...cand erati cu totii si tu cu Stefy cu bicicletele ne-am intersectat la iesirea dinspre Botanica , cand eu plecam, asa ca nu te-am abordat...poate ne mai vedem pe acolo.

Inesa , astept un semn despre voi. Cum e Bia?

Daniela, sa va traiasc nepotica si sa va bucurati de ea.
Legat de gradi la prima intrevedere merg cu un buchet de flori, la fel si in prima zi de gradi. Apoi mai vad ce si cum si poate mai ajung cu ceva la dna de serviciu ca in mod sigur ea va merge cu dra la baie la nevoie, ca nu cred ca va merge dna educatoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

dastefa, imi pare rau, dar nu stiu pe nimeni.... Stefy a fost tare incantata de vizita si mai vrea.... Ea s-a indragostit de Miruna in special.

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

pai putem profita cat mai sunt zile frumoase
noi suntem pe pozitie

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Salutare!
Danielle sa va traiasca nepotica botezata! Eu astept poze!
Celia veti afla cand va fi de la sot sau de la Inesa ori Dastefa! AM nr lor de telefon. Al tau il aveam dar nu m-am invrednicit sa-l memorez! Am sa verific in mesaje sa vad daca-l mai detin!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

alynta ca tot veni vb de nr de tel-mai da un bip sau un pm ca nu l-am memorat atunci si nu mai stiu care e.vreau sa vb ceva

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna ziua,
azi vad ca e liniste pe aici sau poate e prea devreme....
eu am in sfarsit vreo patru zile libere sa ma relaxez si eu dupa atata munca si stres...
Referitor la gradinita mie mi-au spus luni ca inca nu se stie daca incepe pe 13 sau pe 15, mi-au dat doar sa ii fac analizele.
LA MULTI ANI MIHAELA,(SIMIUC) SA FII SANATOASA SI FERICITA

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput