Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Danielle, multumesc , sunt bine amandoi. Andreea vorbeste de gradi zilnic-deci abia asteapta sa mearga la gradinita ei..., Andrei ar mai vrea vacanta....
Ma bucur ca v-ati relaxat. Amalia e o dominisoara daca s-a comportat exemplar.

Lacra , initial am vazut-o pe Stefy care facea ture la rondul de flori supervizata de tati, iar cand am plecat eu ... iesirea spre Botanica , erati toti trei , intrati in parc ...erai atenta cum conduceai bicicleta printre ghivecele de flori...

Alina, dar nu stai deloc...sa papati sanatosi conservele pentru iarna.

Inesa , ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna
ella, ce mai faci...faceti
aly, azi cum te mai simti

A inceput o sapt grea pt mine... ca mama... Darius a inceput gradinita la program prelungit ... pt el e bine, dar pt mine ca mama , dupa 2 ani de stat zi si noapte cu el acasa... imi e foarte greu, sotul zice ca sunt prea ingrijorata si ca totul merge bine, ... ca eu intru in panica mult prea repede si asta nu e bine.
Am momente cand sunt fff nervoasa ca el nu ma intelege ... dar incerc sa imi incarc programul pina la ora cand ma duc sa il iau.

Sper ca voi sa aveti o sapt buna ...

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Imi pare rau ca v-am lasat in asteptare cu vestile, dar a domit cel mic in camera cu calculatorul si nu l-am deranjat!
Noutati: Fetita are 3500g, colul e scurt si gros, penetrabil la index pe tot traseul! Nu prea vrea sa vina! Mi-a pus un plasture pe burtica pentru a-mi induce contractiile! AM mai "experimentat" asta de doua ori si nu a fost de folos! Placenta are grad 2 de maturatie! Luni din nou la control!

Alina-Mirela 39+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

aly, imi pare bine ... sa aud vesti de la voi ... fetele vin mai greu pe cate am inteles

bun ... la 5 a fost si l-am luat pe Darius de la gradi, a fost bine ... azi au cantat cantecele ...a facut si nani, la plecare tot la grupa mare trage... el si Maia,deci nu prea se dadea dus acasa,cei mari se jucau de-a doctorul si pacientii,

eu tot o stare naspa am.. poate miine incep o zi mai buna... la ora asta baietii dorm ... sotul frant dupa un program de la 6.30 dim la 7 seara... si darius dupa o noua experienta la gradi... acasa a mai desenat, si am ascultat cantelece

va dores o seara linistita si va servesc de pe acum o cafea pt dimineata.... sper sa nu fie prea rece

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Alina zambeste, maine va fi mai bine!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o si va doresc o zi usoara.

Celia, imi pare rau ca nu v-am observat.

Ani, si eu am suferit tare mult la despartirea asta, dar acum e bine. Am un copil independent si fericit acolo la copiii ei. o sa fie bine, ai sa vezi.

Alina, poate la Maria da rezultate plasturele, poate ea e mai ascultatoare decat cavalerii.... Cred ca abia astepti sa o tii in brate.

Inutsa, tu pe unde esti? Cum mai e Bia?

Mergi la inceput

Salutare!
Lacra mi-ar placea sa experimentyez "nasterea de la sine"!
Aseara am dormit bine! Imi prieste racoarea! Respir si mai bine! O zi buna!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

buna seara
Aly.multumesc
iulia, multuesc, stiu ca in sufletul meu se da o batalie grea, dar e bine pt Darius... dar am unele momente cand as vrea mai multa implicare din parea sotului... stiu ce e cea mai buna varianta pt el, eu una sunt multumita de decizia mea ...dar... si totusi existe un dar

acum mai apuc sa scriu si eu ceva...azi a fost ceva mai bine, dar nu fara dureri de cap si nervi...
Darius la gradi nu cere la WC... sunt zile si zile, cand face la wc si cand nu... azi a fost o zi categoric NU... 3 schimbuir a avut pe toate trei le-a udat ... aici am semne mari de indoiala...acasa cere si azi a stat un pic la soacramea si a cerut pipi sa merga la wc

NU stiu sunt in dubii mari, de macat si somnic la aceste capitole nu imi fac probleme momentan ... sper sa fie bine

un sfat va rog, credeti ca pe 13 cand incepe oficial gradinita sa mergem cu o atentie....un buchet de flori, o casea, o ciocolata

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o ...

Alina, sa dea DD sa fie cum vrei tu.

Ani, stiu ce spui tu, am trecut si eu prin asta. E mare lucru sa ai incredere in cei pe mana carora lasi copilul, altfel nu iese nimic. Insa daca acasa cere si acolo nu, ori nu-l i-a nimeni in seama, ori se i-a cu joaca, ori e obisnuit sa spuna celor apropiati si acolo poate ii e rusine... sau nu stie la cine sa se duca sa spuna. Stefy are la cresa un copil care ii spune ei ca vrea pipi si ea spune doamnei.... Vorbeste cu el, eventual dimineata arata-i la cine sa se duca sa spuna cand vrea pipi.... Zic si eu. Un dulce cavalerului. Se pare ca a trecut la program lung fara mofturi, ceea ce inseaman ca ai simtit cand a fost pregatit.

Mergi la inceput