Gravidute&Mamici de IASI(118)
Raspunsuri - Pagina 13
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vasilasanita Mie nu-mi mai raspunde nimeni? Dumnezeu ne va ajuta! |
Eu nu am mers la d-lui! Ecografiile si morfologiile mi le-a facut dr mea cu care am si nascut si voi naste si fetita- Mihalceanu Elena! Costa 100lei in spital(Maternitatea CUza Voda) sau la Cabinetul dr Dragomir! Cam toti ginecologii fac ecografii si morfo fetale! Acum depinde unde esti indrumata tu de catre medicul din Sv!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Ani sanatate lui Darius! Lasa-te in voia lui Dd ca stie El cum e mai bine! Omul le suceste, le propune dar pana la urma are grija DD!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
aly,Darius e bine acuma, mai avem doua zile de probiotice pt refacerea florei intestinal... dar merge la cresa/ gradinita si ii place atre mult.![]()
Asa e cum spui tu DD le randuieste el pe toate...
la nazdravanii tai
Azi dupa amiaza, Darius a iesit cu mamaie - soacramea in parc ... si eu mi-am mai pus pe ici pe colo treburile la punct.
cu toate ca sunt cam in urma cu treburile casei
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alynta27 spune:
Te mobilizezi tu!
Ati auzit ca gradinitele isi deschid portrile pe 1 septembrie!
Am definitivat bagajul de spital! Deja am emotii!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Salutare! O
la doritoare!
Va scrie o gravi cheuna de somn! M-am laudat eu cu bagajelul gatat si uite ca azi noapte era sa-l plimb pe la maternitate! A apucat burtica sa se intareasca, sa ma "stranga" si Maria sa imi apese pe fund! Si nu a cedat nici cu 2 no-spa! Pe la 1.30 ma epilam jos ca am zis sa fiu aranjata! Ma lua si apoi ma lasau contractiile! Bine ca nu ma durea, mai mult o senzatie de disconfort! Acum am facut ochi! Sotul dormea ca valiza! Nu l-am alarmat!
Azi ma duc sa-mi vad baietii(mi-e dor de ei) si cred ca vin acasa pe duminica! Aveam de gand sa mai raman in deplasare, dar prefer sa stau aproape de spital!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
La multi ani Alina!
La multi ani Emma!
Scuze pentru intarziere.
Alina, ai grija de tine. Asteptam vesti.
alynta27 spune:
Lacra multumesc! Stii si tu ca se incepe gradinita pe 1 sept?!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Alina, nu stiu nimic. Tu de unde stii? Eu am fost acum o fuga la gradi, dupa ce am citit mesajul tau si nu scrie decat ca analizele se primesc incepand cu 1 septembrie, dar nu scrie nimic ca se incepe la 1.... Eu stiam de 13 septembrie... Spune-mi tu de unde stiide 1. Am mai auzit-o zilele trecute pe dastefa, tot cu 1....
Delphinas spune:
Scuze ca dau buzna, dar am si eu o intrebare la voi: unde este situat lab. Synevo? Cunoasteti loboratoare mai bune? Trebuie sa fac un profil Torch.
Multumesc 
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas Scuze ca dau buzna, dar am si eu o intrebare la voi: unde este situat lab. Synevo? Cunoasteti loboratoare mai bune? Trebuie sa fac un profil Torch. Multumesc ![]() |
Nu prea ma pricep la explicatii, dar daca stii unde e cubul, pe Stefan cel Mare, in spate e laboratorul. Undeva, dupa Mitropolie, cum mergi pe stanga spre cinema Victoria. Sper sa-ti foloseasca.