Gravidute&Mamici de IASI(118)
Raspunsuri - Pagina 14
alynta27 spune:
Lacra initial am auzit pe forum la mamicile din Bucuresti! Ieri am mers la medicul de familie si asistenta mi-a zis ca vin mamicile care spun la fel ca de pe 1 incep si au inceput sa faca analizele la copii!Poate o fi doar aspectul pe care il prezinti tu... Si eu i-am zis sotului sa treaca saptamana asta sa intrebe, daca va gasi pe careva!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Delphinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iulia-stefy
Nu prea ma pricep la explicatii, dar daca stii unde e cubul, pe Stefan cel Mare, in spate e laboratorul. Undeva, dupa Mitropolie, cum mergi pe stanga spre cinema Victoria. Sper sa-ti foloseasca. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
multumesc tare mult. Stiu zona si o sa ma descurc.
slimatei spune:
va salut asa scurt ca sunt in pana de timp ..inca...
aly ti-am trimis Pm ..sper sa-l vezi...
o seara placuta tuturor!
alynta27 spune:
Salutare! Noi, eu si bebelina, suntem bine! Azi noapte m-am foit ca am schimbat si patul! La analize mi-a iesit in secretia vaginala candia. Mi s-a prescris ovule! Sunt la parintii mei acum! Azi l-am serbat pe tata care a "intinerit"! Baietii ne-au primit cu entuziasm! Cel mic nu se oprea din "mama, mamaaaaa"! I-am gasit mucosi! David e foarte fericit ca bunicasa il duce zilnic la tara! Cu strabunica(de 86 de ani) se intelege excelent! II face toate poftele: langosi cu branzica, clatite, cartifi prajiti etc!
Alina-Mirela
37+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
slimatei spune:
aly
ma bucur ca baietii se simt bine la bunici.. dealtfel oare ce nepot nu e alintat de bunici
stefi inca le duce dorul :( si acum ma intreaba cand mergem la bunicu.. si eu ii zic devreme, mami
...ea si asa nu poate intelege notiunea timpului.. ce sa-i zic, ca luna viitoare?
cand stateam in asteptarea lui ta'su ii spuneam ..au mai ramas 3 sapt, 2 sapt, ..si acum a ramas cu numaratoarea.. sapte-mainiau mai ramas?...ma tot intreaba....
mersi de raspuns
multa sanatate!
sa aveti o zi placuta fetelor!
alynta27 spune:
Salutare!
Slimatei sunt bunici si bunici! Ai mei abia acum mi-au sarit in ajutor! Soacramea e total absenta! A fost o perioada de consum pentru neimplicarea lor! Sper sa se mentina si pe viitor asa!
Mie azi mi-a fost cam rau! Ma simt ametita si abia respir! Mai mult in pat! Nu mai zic ca-s si tare imbufnata!![]()
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna
Aly, ai grija de tine
...
Noi suntem bine, azi e ziua tatalui meu ... asa ca in weend am fost la ai mei, Darius e in largul lui acasa la tataie ... la manjit pe tataie cu tort pe fata exact cand a dat primul gol Steaua
...
II place tare mult la gradi ... azi cand l-am laut acasa a plans ca nu l-am lasat acolo sa faca nani cu ...''tita''... asa ca de la 1 Sept trecem la program prelungit![]()
Am intrebat la Gradinita noastra si directoarea mi-a is ca gradinitele de stat incep de la 15 Sept.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
salut
am intrebat si eu azi la gradi si mi-a zis ca pe 15 sept.cred ca la cle particulare e de pe 1, caci am mai auzit mamici.
alina, mai ai asa putin, scoatem majoretele?
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
alynta27 spune:
Kriss te rog sa le scoateti de pa 30 august incolo! Sa vina dr mea in tara!![]()
Alina-Mirela
38+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!