Gravidute&Mamici de IASI(118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Aseara am iesit la plimbare cu sotul! Ne-a prins de doua ori ploaia si ne-am refugiat in magazin si o scara! Ne-am vizitat finuta! I-am gasit sosetele Mariei- micute tare! Mi-am mai luat una alta.... Si la 23.30 am ajuns acasa! Uitasem cum e sa hoinaresti fara griji!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Buna!

Multumesc mult de urari!

Noi suntem bine, Andrei tot a ramas cu o tuse plina rara dar care nu vrea deloc sa plece, eu cu greturi (mai usoare) siv arsaturi (mai rare) dar tot sper sa treaca de tot ca e greu sa nu poti manca mai nimic. Tati bine, tot cu o tuse seaca mai rara dar car enuv rea sa p-lece.Lui Andrie ii dau Septilin, sper safie ok asa, inainte de gradi. Plus am facut catina cu miere si luam. Poate os a fie bine.

Multa sanatate !

Emma 14+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ah, am facut si triplu test astazi. Sper sa fie totul ok, avand inv edere diferenta de o sapt care iese la ecografie. VOm vedea. Peste vreo trei zile voi primi rezultatul.

Emma 15+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

SALUTARE SI DE LA NOOOOIIIII

Cu intarziere zicem si noi LA MULTI ANI Alina si Ema

Noutati despre noi nu prea sunt, Casian vorbeste din ce in ce mai clar dar la fel de mult, eu m-am mutat de la oftalmologie la neurochirurgie, in cadrul aceluiasi spital...am fost un weekend la munte unde casian a invatat sa inoate in piscina,i-a placut la nebunie...in schimb ma nemultumeste faptul ca nu prea mananca, are foarte multa energie dar de mancat... pauza si mai face si mofturi...cam atat mou sa zicem.

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Alina am vazut pozele de la mare...

Byu cu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput

Byu multumesc! Eu am mai incercat sa leg o conversatie cu tine pe mess, dar te prind numai ocupata! Ma bucur caci Casi e bine! Nu excelam nici noi la capitolul mancare! Varsta se pare!
Emma la mine mereu au fost diferenta intre masuratorile ecografice si UM! Fii pe pace!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sinnna spune:

Buna! Imi poate da cineva nr de tel al dr Dumitrascu Irina?

Mergi la inceput

Salutare!
Azi ma simt mai odihnita dupa aproape o saptamana de dormitare!
Nu am apucat sa va spun, dar Inesa e in spital cu Bianca! Azi ies! A avut bromhopneumonie! Initial au fost pe Terapie Intensiva ca micuta nu avea suficient oxigen! Acum e bine!
Sinna bun venit! Te invit sa scrii la noi! Nu stiu nr dr! Daca vrei ca mesajele sa apara in timp util scrie repede 10 sa scapi de moderare!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

revin si eu pe aici

Darius in ween a avut rosu in gat si afte a papat doar mancare pisata si lapte in biberon... lingura nici sa nu o vada, marti a scapat de antibiotic si de ieri e din nou la - pui- copii la cresa

Emma, felicitari pt CARUCIORUL ROZ... eu zic ca o sa iasa totul bine
Aly, mersi pt informatii referitoare la Inesa, si ce repede trece timpul.. inca un pic si ai sa iti tii printesa in brate
Byu, felicitari pt servici, sa va fie de bine concediu

ma uit la voi si parca as vrea si eu sa fiu dar cu o ca sa avem perechea... dar mai asteptam poate la anul... sau mai bine zis cand o vrea Dumnezeu si ce o vrea El ... sanatos sa fie

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Mie nu-mi mai raspunde nimeni?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput