Puiuti de Randunici 2008 (433)
Raspunsuri - Pagina 5
luny spune:
olgutz eu stiu ca un litru/zi lapte de vaca nu ar fi pericol de anemie, ci daca se apropie de 2 l/zi.... eu deocamdata am decis sa-i dau formula pe timp de vara, f rar de vaca, mi se pare mai sigur, plus oxiurii.. din toamna revin iar pe la juma/juma. Si de la anu', il trec si eu doar pe lapte integral.
..azi avem program de parc cu Iuli, dupa masa mergem la o piscineala scurta... daca nu vine vreun vaj iar
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
A venit E bine, intreaga, frumoasa si povestile vor veni si ele pe tot parcursul anului, asa cum o cunosc deja. Ca ea logoree niciodata Era o poveste cu nu stiu ce bastinasi din astia ramasi in epoca de piatra , pe care unii i-au adus in lumea civilizata si i-au plimbat cu trenul. Cand au ajuns la destinatie, stateau stana de piatra. Intrebati ce s-a intamplat, au explicat ca asteapta de le vina si sufletul ! Asa si noi, asteptam sa vina si povestile
A mancat niste sandwichuri, ca la unu noaptea ce sa manance? Si chiar radea ca de mult nu mai mancase asa ceva Si cam atat deocamdata. Asteptam sa se trezeasca si sa plece la mare, la concert. Daca o mai vrea Dudu isi admira cadourile acum
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar Luny! spune-mi te rog ce paraziti a avut Muffy si ce tratament i-ai dat? |
a avut oxiuri, din primavara de tot luptam cu ei.. i-am dat deja de 2 ori Zentel, si ultima tura am facut tratament naturist, cu Hemiflores, seminte de dovleac si floarea soarelui crude, usturoi in mancare..
voi tot d-astia aveti?
mimooo bine a revenit Teo, sa ne arati si noua poze, pe unde s-a plimacit ea, si cu cine nu da!!
blankar spune:
nu stiu daca are sau nu,trebuie sa ii fac o copro
tot se scarpina la nas
saptamana care urmeaza ii fac analiza
luny spune:
mimo, la mare, aaa?? ce concert e la mare?? banuiesc ca nu la Liberty Parade se duce..nu ca EU nu m-as duce, ce n-as da!!
cami33 spune:
Neata!
Simo, ma rog pentru voi sa va intoarceti cu vesti bune
Mimo, ma bucur ca te-ai linistit, astept povesti si poze
Luny, la Mamaia e concert Mika , taaare as merge si eu
delphin spune:
Neata si pt. puiutii incercati si pt. parintii lor si pt. randunicile "lovite".
SIMO prietenii sunt ca sa ai pe ce sa te sprijini la nevoie! si D-zeu sa va aiba in paza.
BLANKAR in momentele astea eu nu mai dau specta dau TIORFAN copii sau bb, depinde de KG, de trei ori pe zi, prima priza, dubla doza, doza de choc si mare atentie la deshidratare. Eu ii las sa bea cola daca vor, fara gaz si sa manance cipsuri. Total a napoda dar isi recupereaza sarurile pierdute.
Cum aici gastro e ceva curent, am primit sfatirile astea de la medici in boli tropicale.
OLGUTIKA Seb e vaccinat de meningita, dar cum sunt nu stiu cate radacini, nu se poate vaccina pt. tot. Cea mai periculoasa e meningita bacteriana. A inceput cu dureri de cap si febra mare. Eu aici de asta mi-a fost frica cel mai tare, sa nu faca meningita. Asa ca la fiecare febra mai ridicat eu ii duc la urgente(noroc de un spital militar fr aici, caare desi rustic, reuseste sa faca ceva, nu va zic conditiile).
Deci l-am dus la spital, priza de sange si a iesit ceva, deci ca sa confirme, punctie lombara...ziua urmatoare incepe si David cu febra, hop si el la spital, au incercat sa-i faca punctie si mai tare l-au terorizat saracu' ca a ramas o vreme cu sechele, nu puteai sa-l mangai pe spate ca incepea sa urle si sa fuga. au renuntat si a ramas sa-l supraveghem sa vedem daca apar pete rosii pe picioare, semn de meningita bacteriana, care trebuie repede tratata cu antibiotic, daca nu...
Bref, e rau ca se sta in perfuzie si se asteapta sa treaca. Se dau antipiretice pt. febra, ceva pt. durere de cap si astepti. Dupa 4 zile de spital cu amandoi, m-am cerut acasa pe riscul meu caci nu mai puteam sta acolo in conditiile date. David plingea de la perfuzie, nu vroia sa o tina, tragea sa si-o scoata, etc.
A trecut, copii aproape ca au uitat, eu zic multam Doamne ca nu a fost bacteriana ca nu stiu pe unde scoteam camasa.
Aici chiar nu am nici o jena, imediat ce fac febra, nu astept 3 zile sa vad cum evolueaza ci imediat la consultatie.
A, cu scutecele la copii prin strainataturi. E adevarat ce zice MIMOLICI parca, ii tin cu scutec pana tarziu, de aceea nu se vad copii care fac pp la copaci :)
MIMOLICIO nu zici nica, tie ce ti-a adus fata?
Pup craca, fug ca s-a catarat pe mine si e pericol pt. calculatorul meu!
mihatp spune:
toate randunicile
eu pe aici, zi de curatenie ca am cam uitat de ea in ultima vreme. deh gravideala+caldura nu da un rezultat cu energie de facut treaba
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
clauclau spune:
Vad ca Mimo e fericita ca i-a venit mandretea acasa! Ce-a primit Dudulea frumos?
Luny, mmmmm, piscineala, te invidiez! Sa ai zi frumoasa fara nici-un vaj!
Simo, ma gandesc mereu la voi si abia astept sa vii cu vesti bune si frumoase ca micutul Siluan. Da Doamne!
Raluca, gata cu concediile? Ia pune tu neste poze sa vedem cum v-ati distrat?
Olgutza , zi placuta la tara sa aveti, aici e durere de caldura deja. Am iesit sa cumpar una, alta si abia asteptam sa ma intorc acasa la aer.
Zozelici scump, sa fie totul bine, pup o burtica si o Mariuca frumoasa! Stai cumintica in patuc si incearca sa te relaxezi.
Bubulino, aerobic, ce misto! Eu a trebuit sa ma las de o perioada si resimt lipsa, nu gluma. Dar inca nu pot!