Puiuti de Randunici 2008 (433)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am retinut diminutivul Mimolici, iata cum ma reprezinta :))))
Multumesc pentru felicitari si incurajari, inca astept puiul de randunica in cuib . Am pregatit mese peste mese de zici ca-i revelionul Nu-s cu ale mele acasa
Si stau..si stau...

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

E aproape de tot, vine vine Sunt ca nemuritorul, imi vajaie urechile :))))
Va pup , sa fiti cuminti ca va vad
Am uitat de lunch-ul cu Kya, super tare Nici n-am inceput serviciul dar mi-am aranjat masa de pranz Ma simt mult mai linistita
Si de prostul ala care a intrat in masina lui Clau, fratee
Si de doctorita lui Zoze, bleah! Dar ce sa mai comentam...
Si cate oi mai fi uitat, ma scuzati azi , da?

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Buna dimineata!Va imbratisez si va pup!Va multumesc din inima pentru toate!Sunteti cu adevarat prietene bune,si nu stiu daca merit atata de la voi!Nu am cuvinte pentru tot ce ati facut...VA MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Simo, . Stii ca suntem alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, ce nu meriti este sa treci prin ce treci...Sa va ajute Dumnezeu sa va intoarceti cu bine si cu vesti bune!

Da, ma, maine e ziua cea mare pentru Tuchi si Om . Sigur e pregatita!!! Doar l-a asteptat o viata !

Mimo, sper ca revederea a fost pe masura asteptarii

Delphin, nu imi iese din cap ceva. Cum a facut Seb meningita? E o alta boala care ma ingrozeste, era un copil internat cand am fost eu cu Sof in spital cu meningita virala, era rau, saracutul. Mi-au recomandat vaccinarea. Daca ai chef sa rememorezi, ca imi inchipui ca nu a fost deloc vesel...

Noi plecam la tara astazi. Ieri a fost ziua ferocitatii in trafic: am fost martor cum un pieton care traversa aiurea si in dorul lelii, i-a luat la bataie pe cei din masina care l-a claxonat ( incredibil, a aruncat soferitei tigara aprinsa in poala si s-a repezit sa il scoata pe barbatul de pe bancheta din spate afara. A scapat ala cu greu din mainile lui, dar nebunul a apucat sa ii scuipe, sa dea suturi masinii si pumni...a putut sa faca asta ca mergeam cu doi la ora in coloana, era strada blocata de un accident. Incredibil!!!!) Si cand ajung acasa, unul chemase polita pentru ca o vecina de-a mea ii blocase masina, pentru ca el l-a randul lui parcase pe locul ei ( locul ei=locul in care parcheaza de obicei, noi nu avem locuri date de primarie, platite sau mai stiu eu cum ) Ala saracul nici nu era de-al locului, a parcat si el unde a gasit liber...printre ce oameni traiesc, Doamne?

Mai vroiam sa va mai povestesc ceva, da' nu mai stiu ce...

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

A! Sof e la limita anemiei, are hemoglobina 11,1, limita minima e 11 ( e biletul de externare chiar au scris ca unul din diagnostice anemie carentiala...). Am trecut-o pe lapte Nestle 2+, si pentru ca bea aproape 1l de lapte de vaca peste zi, ceea ce am inteles ca ar contribui la accentuarea anemiei. Ea manca alimente bogate in Fe de fel, alta explicatie decat laptele si cresterea ei intensa din ultimul an nu vad.

Pediatra ei e plecata, vine cand plecam noi in concediu, asa ca de abia la inceputul lui septembrie o vad. Niscaiva ponturi si explicatii daca ati avea, as ramane indatorata

Mergi la inceput

Sa fie o zi buna pentru Simo si Micu, Zoze si Marie si Alina si bebe!!!

Naty, !

Ariel, Kya, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Ne-am intors si noi acasa, gata cu concediile, la munca . Austria a fost superba, dar desigur ca a fost tare greu fara Sabin, iar lui i-a fost si mai greu fara noi.
Mi-am facut temele aseara, am citit tot ce pierdusem si am ramas fara cuvinte.... prea multe rele....imi e sufletul langa Simo si puiutul ei si ma rog sa depaseasca cu bine incercarea asta. Altceva nici nu stiu ce sa spun....
Ma bucur ca Zoze e acum mai bine si sper sa stea cumintica sa aiba grija de bebe mic.
Ii urez din suflet casa de piatra lui Tuchi si ma bucur tare mult ca si-a gasit linistea langa un suflet drag.
Pe Mimo nu o deranjez prea tare ca sunt convinsa ca doarme dupa ce a aranjat masa de Craciun si a si-a sorbit fata din priviri toata seara. Vreau doar sa o felicit pentru decizia de a incepe serviciul si sa o asigur ca e de bun augur si cu siguranta dupa un timp va fi si ea convinsa de asta.
Imi pare rau ca pentru Clau e o perioada nefasta cu suparari si vesti proaste, dar sper sa treaca repede si sa vina de doua ori mai multe vesti bune.
Condoleante pentru Ramo si familia ei greu incercata si mai multe nu pot spune Nu voi intelege niciodata de ce se intampla tragedii de genul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

simo aici suntem, la nevoie, stii! va pup si sa veniti numai cu vesti bune!!!!!!!!!! cum mai e Siluan?
naty m-ai lasat masca cu dr Zozelinei.. sper sa fie ele bine, sa nu aiba nevoie de nicio interventie din partea medicilor..
petrecere frumoasa, Tuchiiiiiiii

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo esti o persoana speciala ,Siluan o sa se faca bine ai sa vezi!
in rugaciunea mea de seara este si el inclus
va doresc numai bine si sa veniti acasa sanatosi!

Zoze ma bucur ca esti mai bine,mai rezista un picut
de Alina mai stiti ceva?
Tuchi si tu esti o persoana speciala si meriti din plin sa fii fericita,bravo pentru pasul facut!

Olga stiu ca alimentele care contin fier sunt: carnea rosie,ficatul,galbenus de ou,legumele inchise la culoare(sfecla de examplu)
am citit si eu ca e bine sa le combini corect alimentele ca sa se absoarba fierul
sa nu ii dai alimente care contin fier la aceeasi masa cu lactate
mai degraba cu alimente care contin vitamina c,ajuta la absorbtia fierului
pui cateva picaturi de lamaie pe ele

la noi nimic nou
Eric de 2 zile e cu diaree,abia ii dau smecta pe gura,bleh
i se vad coastele,nu am curajul sa il pun pe cantar la cate scaune a avut
va pup

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput