Laszlo Tokes: mi se pare mie, sau...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Parerea mea e ca e vb doar de un nou foc de paie al media. Individul cu pricina nu are figura de om prea destept care ar putea sa faca propriu-zis ceva si cred ca va fi "suprimat" rapid chiar de ai lui. Doar o impresie...

Mami de (28.10.2008) si bb2 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karis spune:

E doar un prostanac (scuze de expresie), cu arere de dictator. Culmea e ca maghiarii din Romania se lasa condusi de un asemenea om. Ei au impresia ca in Ungaria e numai lapte si miere, pe de alta parte insa ungurii ii considera un fel de tigani. In Ungaria s-a facut un referendum cu privire la acordarea cetateniei maghiare, maghiarilor din Romania. Ei bine, nu numai ca nu s-au dus la vot, dar si cei care s-au dus au votat impotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Karis

E doar un prostanac (scuze de expresie), cu arere de dictator.

parca Hitler era mai breaz....
Nu ca ar fi pe aceasi pozitie...dar vreau sa subliniez ca de la o scanteie a unui idiot/geniu....se poate aprinde un foc ...
Eu am prietene in zona...nu pare sa le pese cum se numeste tara..
Ei vorbesc ungureste in casa, au facut scoala in romaneste...isi fac cumparaturile in ungaria....li se falfaie lor de politica..
banuiesc ca asa sunt marea majoritate...
Ce sa mai zicem de romanii din Bucovina, etc...
Hai o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Isi poate permite un om, chiar demnitar fiind, sa incalce legea, valabila, de altfel, pentru toata lumea? Asta reprezinta Romania acolo unde e el trimis?

Nu mai inteleg nimic.

as mai putea da cateva exemple dar poate supar pe cineva asa ca mai bine n-o fac . Tokes ?! http://1989.jurnalul.ro/stire-special/laszlo-tokes-eroul-anului-1989-518906.html , nu credeti ca seamana situatia de acum cu ceea ce-a fost in 1989?! Eu cred ca da! Profita de situatie...
Situatia prezenta (autonomia maghiarilor ) este veche ex: 1984 , Sf. Gheorghe, meci hokey si eu pe-acolo...la un magazin (eu fara etnie maghiara, fara accent ardelenesc) surde si oarbe (poate eram eu invizibila)toate vanzatoarele ....(replica mea: o foarte colorata injuratura in maghiara ); Covasna,inainte de '89,nu-mi amintesc exact anul : piata in perioada targului de toamna , o manufactura ieftina pe un placaj lacuit si pirogravat cu harta Ungariei (toate denumirile erau in ungureste)ce se invecinea la Est cu Romania (Moldova,Muntenia, Dobrogea). 2007 , Sovata, aceeasi situatie ca-n Covasna. Este trist dar adevarat... ,,Motivele", care sunt oare pentru care se doreste aceasta autonomie?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luisa1983

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
Isi poate permite un om, chiar demnitar fiind, sa incalce legea, valabila, de altfel, pentru toata lumea? Asta reprezinta Romania acolo unde e el trimis?

Nu mai inteleg nimic.

as mai putea da cateva exemple dar poate supar pe cineva asa ca mai bine n-o fac . Tokes ?! http://1989.jurnalul.ro/stire-special/laszlo-tokes-eroul-anului-1989-518906.html , nu credeti ca seamana situatia de acum cu ceea ce-a fost in 1989?! Eu cred ca da! Profita de situatie...
Situatia prezenta (autonomia maghiarilor ) este veche ex: 1984 , Sf. Gheorghe, meci hokey si eu pe-acolo...la un magazin (eu fara etnie maghiara, fara accent ardelenesc) surde si oarbe (poate eram eu invizibila)toate vanzatoarele ....(replica mea: o foarte colorata injuratura in maghiara ); Covasna,inainte de '89,nu-mi amintesc exact anul : piata in perioada targului de toamna , o manufactura ieftina pe un placaj lacuit si pirogravat cu harta Ungariei (toate denumirile erau in ungureste)ce se invecinea la Est cu Romania (Moldova,Muntenia, Dobrogea). 2007 , Sovata, aceeasi situatie ca-n Covasna. Este trist dar adevarat... ,,Motivele", care sunt oare pentru care se doreste aceasta autonomie?!

scuze ...hockey, am recitit si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popp74 spune:

Din Pacate acest TIP , relativ ciudatel , a ajuns la fel ca si altii gen BECALI , sa ne reprezinte in UE.
Cum ne putem noi inchipui ca el reprezinta intereselele ROM , acolo cin el doreste dezintegrarea tarii asteia, de prosti , pentru ca DACA l-am trimis acolo suntem chiar niste prosti.
Asta este ,asta trebuia sa isi vada de parohia lui si atit .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popp74

Din Pacate acest TIP , relativ ciudatel , a ajuns la fel ca si altii gen BECALI , sa ne reprezinte in UE.
Cum ne putem noi inchipui ca el reprezinta intereselele ROM , acolo cin el doreste dezintegrarea tarii asteia, de prosti , pentru ca DACA l-am trimis acolo suntem chiar niste prosti.
Asta este ,asta trebuia sa isi vada de parohia lui si atit .

....tot din pacate ,,prostia se plateste"....
este cam tarziu....dar, poate nu prea tarziu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Totusi..care e problema daca zona devine autonoma? Poate sunt eu mai blonda, dar ce importanta are? Daca oamenii aia vor asa, treaba lor, cu ce ma deranjeaza pe mine?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Pai dupa ce vor deveni autonomi (si asa mi se pare ca sint, desi nu oficial, fac ce vor in zona aia), mai da-le o vreme si se declara si independenti, precum Kosovo. Imbecili de genul lui Tokes sint cei care provoaca razboaie din care tot ei ies eroi din asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Asa, si?
Pentru un razboi e nevoie de doua parti. Daca se declara independenti ce mare tragedie? Sigur, proabil ca e neconstituional in acest moment, dar nu vorbesc despre partea legala acum. Ci la clasamentul adevarului, cu ce te deranjeaza pe tine, Natasa, ca se declara secuii independenti? Cum va schimba asta viata ta?

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si buburuza.

Mergi la inceput