Laszlo Tokes: mi se pare mie, sau...
...asta este instigare clara la violenta?
http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Tokes-secuimea-trebuie-strada-autonomie_0_303569658.html
Dincolo de vechea "animozitate" intre maghiarimea din cateva zone si romani, mi se pare nu numai nesimtire crasa, insa si un comportament periculos. Isi poate permite un om, chiar demnitar fiind, sa incalce legea, valabila, de altfel, pentru toata lumea? Asta reprezinta Romania acolo unde e el trimis?
Nu mai inteleg nimic.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Raspunsuri
gabriella1 spune:
cred ca a stat prea mult la soare !
Gabriela
20 +
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Laura25 spune:
Da, este instigare la violenta si la incalcarea legilor si constitutiei tarii pe care o reprezinta. De fapt, el nu reprezinta Romania acolo, ci interesele unei maini de oameni cu viziuni extremiste.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ladyJ spune:
Da Rufus, este si nu ti se pare.
Dincolo de incalcarea legii, tupeul a ajuns la cote alarmante.
valentinag spune:
Problema este ca autoritatile statului roman nu fac nimic.Guvernantii nostri,de frica sa nu-i paraseasca UDMR-ul si sa nu aiba sustinere in Parlament TAC!Ceea ce e foarte grav!Pana la urma este europarlamentar al Romaniei,nu-i poate face nimeni nimic/Sa-l traga de manecuta?Alooo,tu esti acolo sa reprezinti Romania si interesele Romaniei!
Pana acum o luna,cand am fost la lacul Sf Ana,am considerat animozitatea asta intre romani si maghiari o prostie,ceva inventat de unii si altii!Cu parere de rau,am constatat ca nu-i asa!Incidentul pe care l-am avut acolo,mi-a confirmat ceva ce nu vroiam sa cred!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Luna1 spune:
Dar cum a ajuns Tokes europarlamentar?
Valentina daca nu te deranjeaza poti sa dezvolti, ce incident ai avut?
Natasa spune:
Este foarte grav ca i se fac publice asemenea aberatii. Omul e liber sa latre la el acasa, dar in Romania nu ar trebui sa apara asa ceva in mass-media.
In alta ordine de idei, Curtea de la Haga e foarte inteleapta, ma intreb insa ce ar decide daca Catalunia, sa spunem, decide ca vrea sa devina stat independent. Sau se aduna vreun milion de turci din Germania si decid acelasi lucru... Le-a fost la indemina sa le dea in cap la sirbi, dar asta va crea un precedent extrem de periculos.
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Luna1 Dar cum a ajuns Tokes europarlamentar? Valentina daca nu te deranjeaza poti sa dezvolti, ce incident ai avut? |
"La alegerile europarlamentare din 2007 a fost ales eurodeputat independent din partea Romaniei, obtinand 176.533 de sufragii, reprezentānd 3,44% din totalul voturilor exprimate pe tara. "- Wikipedia
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ladyJ spune:
Ma si miram sa nu sara presa ungara cu laude la adresa lui Tokes.
Are susnumitul sustinere destula in Ungaria, sustinere fara de care oricum n-ar putea face nimic.Uitati-va ce cuvinte folosesc: ““sa trecem de trauma de la Triannon““ 
Miriluta spune:
Eu ma tot intreb de ce puii mei nu se duce el frumusel in Ungaria, daca e asa disperat? Desi tind sa cred ca nu vrea nici in Ungaria, el se viseaza Administrator al unei regiuni independente, un fel de dictator micut.
Madanic spune:
Pai in Ungaria ar fii un neica nimeni. Aici are pentru ce sa dea din gura. Ce-i mai ingrijorator este ca am auzit in presa de Noua Dreapta Maghiara (sau cum Dumnezeu s-or numi). SRI-ul ce face, freaca duda? Astept sa vad ce pozitie ia presedintele Romaniei la aceasta provocare.
Alta chestie care mi se pare suspecta e cum mama naibii isi inchipuie ei ca vor supravietui economic in Harghita-Covasna dupa declararea autonomiei sau independentei. Ca din cate stiu eu pe acolo in afara de cartofi nu prea exista mare lucru. Si daca declara autonomie, trebuie sa se finanteze cumva, nu? O sa le dea bani Ungaria? Ca nici Ungaria nu o duce prea bine acum. Deci cum vine treaba?
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
23+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"