Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 9
Monnvas spune:
Monica sa fie ziua de maine asa cum va doriti. Si, mai ales, sa fie inceputul unei vieti fericite!
Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
novus spune:
Hello !!
Sympliana, mult succes pe noul drum, acomodare rapida in Madrid si sa va iasa totul asa cum va doriti si asteptam raportul detaliat plus multeee poze !!
Pisik, nu te mai plange de Ana ca nu face si nu drege ca am vazut-o noi la mare si zau ca e foarte activa si stieee o gramada !! Nici Alexandra nu are capacitati deosebite, face lucruri normale pt varsta lor adica exploreaza continuu, alearga si latra !
familia frumoasa !!
Sunt de acord cu tine referitor la dezbracatul copiilor la mare, nebuni si obsedati sunt peste tot, eu in piscina am bagat-o cu pampers dar in apa marii imi parea rau sa o traga slipul in jos , pe plaja nu am prea lasat-o fara slip din motive de nisip intrat peste tot nu de alta !
Ayla, va doresc sa fiti fericiti si linistiti impreuna pana la adanci batraneti !
Ma mobilizez si eu la pus de poze !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Monnvas, sanatate multa injinerului !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank"> Alexandra (03.03.09)
gigelica20 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ayla21 Deci...maine va fi o zi speciala pt mine si pt Alex. Si...pt ca vrem ca spiritual totul sa fie la fel...maine, in biserica, ne vom reinoi juramintele, si vom primi din nou binecuvantarea. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
...Sa fie intr-un ceas bun si Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi si casnicia voastra!!!
Hmmmm...si seara...
Nu pot sa zic decat...
_
Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Nu vreau sa supar pe nimeni, dar as vrea sa imi spun si eu parerea referitoare la tinutul copiilor dezbracati pe plaja. Dupa mine, chestia asta ca "daca ii face cineva o poza" se incadreaza in categoria drobului de sare. Asa se pot intampla multe si, Doamne fereste, copilul poate pati ceva si cu tine de mana. Ii pazim, suntem cu ochii pe ei, dar de aici pana la a sta mereu cu frica in san ca vreun obsedat ar putea sa ii faca eu stiu ce e cale lunga. Eu cred ca pana la 3 ani un copil ar trebui lasat si dezbaracat, destul va sta incorsetat toata viata in costume de baie, haine, etc. Pe noi ne-au tinut parintii dezbracati berechet cand eram mici. Stiu, o sa ziceti ca nu erau vremurile de acum, dar sa stiti ca si atunci se intamplau destule, doar ca nu erau atat de mediatizate. Eu am tinut-o pe Ana mai mult cu pampers, dar am tinut-o si dezbracata si sincer nu m-am gandit o secunda ca ii poata face cineva poze. Parerea mea e ca daca ajungem sa ne temem si de umbra noastra nu o sa micsoram pericolele care ne inconjoara. Trebuie doar sa fim atenti, dar fara sa uitam sa traim. Sper ca nu v-am suparat, este doar parerea mea si nu are nicio legatura cu ceea ce au postat fetele. Fiecare este libera sa faca ceea ce crede ca ii protejeaza mai bine copilul. Mami de minune mica |
De acord...
Si apoi...cele ce au fete si au vazut poza de pe linkul lui Oli sper ca au observat ce minunatie de baiat am si sa ne caute peste 17 ani
_
30 martie 2009
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Monnvas Gige, mi-e si teama sa cer linkul, ati imortalizat si voi tradarea? Cat despre copiii goi la mare... nah, daca mergi la plaja de nudisti ar fi chiar comic sa tii copilul imbracat, nu? Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner" (7.03.2009) |
Nop...e dor la Pisik...cred...
...ce sa fac daca am baiat iubaretz?! Si apoi Ana a fost de acord...
Ai PM cu linkul pozelor noastre
_
30 martie 2009
inapreda spune:
Monnvas, horror noapte ati avut!
Bine ca acum e bine.
Si Ian de ceva vreme e actibild pe mine si, desi stiu ca nu e ok, mi-e asa de drag de el...
Sa stii ca m-ai pus pe ginduri (eufemistic vorbind) la faza cu bacteriile ucigase. Si Ian maninca de pe jos la greu, baga pietre in gura si alte "minunatii".
Oare ce pot sa fac ca sa-l temperez fara sa-l las sa plinga? Distrasul atentiei nu functioneaza in astfel de situatii.
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
gigelica20 spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Salutare! Scuzati absenta, am chiulit motivat (si nu prea), am citit din urma, cu mare placere si interes povestirile de vacanta. Si va rog frumos, doresc si eu link pe PM la poze. Am citit subiectul despre FIV, Lucia, si cred ca nu ai de ce sa te superi, daca "cineva" nu e de acord...preotii nu sunt de acord cu multe, ei fac legile, ori in Biblie scrie ca "Degeaba Ma cinstesc ei, invatand ca invataturi niste porunci omenesti." Multe porunci care tin excusiv de doctrina ortodoxa are legatura numai cu niste "porunci omenesti"...iar un copil este clar o MINUNE! Si sa nu uiti niciodata VIATA NUMAI DUMNEZEU O DA, SI NUMAI DUMNEZEU O IA! Orice fapta a noasta El o ingaduie, e alegerea noastra, dar VIATA nu e alegerea noastra. Mie mi-a placut foarte-foarte mult ce a spus Gabi "biserica nu are legatura cu credinta mea in Dumnezeu" si are MARE-MARE dreptate. _ www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. |
_
30 martie 2009
novus spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Si apoi...cele ce au fete si au vazut poza de pe linkul lui Oli sper ca au observat ce minunatie de baiat am si sa ne caute peste 17 ani |
Daaa asa e !!
Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Da' pe mine esti suparici, de nu mi-l dai?
Ca ti-l cerusem si eu frumos...
Citat: | ||
citat din mesajul lui gigelica20
Nop...e dor la Pisik...cred... ...ce sa fac daca am baiat iubaretz?! Si apoi Ana a fost de acord... Ai PM cu linkul pozelor noastre _ Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul 30 martie 2009 |
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +