Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***231***
Raspunsuri - Pagina 10
simonapro spune:
Buna, fetele!
Ayla: ma bucur din tot sufletul ca ai depasit momentele grele, va doresc ca ziua de maine sa va aduca multa fericire!
Sympliana: drum bun si acomodare usoara, o sa ne fie dor de tine
Bianca: si Lucian a spart ieri un borcan de gem de capsuni in bucatarie, si l-am dus in camera lui, ca daca prefera sa stea acolo cand e suparat, sa-si dea seama ca si de data asta are motiv sa stea acolo Si eu vorbesc cu el si intelege aproape tot, a inceput sa si vorbeasca mai pocit, dar ne intelegem.
Mihaela: vuvuzelei sa treaca repede bubita si sa nu mai aveti parte de lovituri!
Superbe pozele de la Duni, ma bucur pentru voi
Noi azi am avut program intensiv de plaja si dimineata si dupa-amiaza, si mi-am facut putin de cap, l-am lasat pe Luc cu tati pe plaja si eu cu Sebi am facut o plimbare cu vaporasul in largul marii, a fost super.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Floric spune:
Am vazut pozele. Multam Pisikule si Gige. Super. Nu am cuvinte. Dar..intr-o poza de la spectacol e o tanti bine deghizata...care seamana ffff bine cu Pisikul. Ea este???? Nu poci pune poza...dar fetele excursioniste ajutati-ma. V-au bagat si pe voi in seama in spectacol?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelacg iar baigui singura pe+aici. pisigri, sa-mi zici cand te intorci de la mare. fetele de galati-braila, avem gaseala, traverseaza pisigri galatiul. floric, apoi chiar ca-ti vine sa muncesti doar de 75%.ti-ai intrat in mana? Botzul meu de aur din 10 Martie 2009 |
Cand gaseala???????? Anunt-ma cu ceva vreme inainte. Stii ca eu sunt cu planurile si agenda in mana. Ei, ba...mi=aim intrat. De fapt, serviciul l-am inceput de o sapt dar MUNCA abia de luni.
Poze Raru
Poze noi
novus spune:
Am trimis si eu pe mail-ul comun link-ul cu o mica parte din poze, mai pun sapt viitoare ca acum cica mi-am depasit limita gratuita !!
Cine doreste link-ul, astept si PM
Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui Floric Am vazut pozele. Multam Pisikule si Gige. Super. Nu am cuvinte. Dar..intr-o poza de la spectacol e o tanti bine deghizata...care seamana ffff bine cu Pisikul. Ea este???? Nu poci pune poza...dar fetele excursioniste ajutati-ma. V-au bagat si pe voi in seama in spectacol? Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Ai vazut bine, e Pisik, actrita noastra !!
Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
MAma, pai, aici suntem ca la Palneta Moldova...Intrati de cumparati, Avem di tate...Si actoritze, si copiii destepti, de gheise nu mai incape vorba.
Pisikule,...tu vrei sa ma dau la tine cu ghioaga. Cum poti spune despre sufletul pereche a lui Rares ca e ...nu stiu cum...ca nu face, ca nu drege...Ana e minunata. E copia fidela a lui Rares. Garantat. Nu l-ai cunoscut tu pe Rares nici eu pe Ana dar asa simt eu ca e...Nu erau ei cuplul celebru de ardeleni...De ce sa se grabeasca cu mersul...mai bine tzusht ca melcul.
ei uite ca azi Rares a plecat de langa mine pe o bucata buna de drum, afara, si fara ham (nu i l-am mai pus ca l-am uitat acasa)...Eu cu inima cat puricele el se mai si uita in spate sa vada daca sunt.
Fetele...eu sunt mai greu cu fisa...Simply a plecat DE TOT? Am prins eu un fir o data dar nu m-am gandit pana acolo...
Daca a pelcat definitiv din tzara...Succes. Curaj. Si mai ales putere sa treaca peste toate dorurile care se vor ivi la un moment dat.
Ayla, o zi minunata maine.
Poze Raru
Poze noi
Anaan spune:
Floric si Pisik (na, c-am dat-o-n rime!), si Andrei e-n club!Cu mersul stam bine, pasiunea lui pentru scari ma termina, dar domnul nu se omoara deloc cu ascultatul ordinelor ( prefera sa le ignore) si nici cu vorbitul ( mama, dada=tata, cate-un apa si papa, ocazional, in rest, bebeluseasca la greu). Ce ma dispera pe mine este ca nu face"pa"- da, stiu ca-s tampita, dar cand vezi ca toti copiii fac si al tau nu, te apuca jalea! In schimb, la sfatul madamei neurolog (aia cu diagnosticul ), am achizitional jucarii sa-i dezvolte gandirea; adica: set canute/cupe care se baga una in cealalta, cuburi...buuuun: iau una bucata copil incapatanat ( adica odrasla personala) sa-i dezvolt adicatelea gandirea: ii arat o singura data cum se introduc cupele alea una in alta, nici n-apuc sa termin cu demonstratia stiintifica, le ia tacticos, le pune rapid una in alta, de-am ramas masca; in ceea ce priveste cuburile, nici nu am mai apucat sa-i aratam cum se construieste cu ele, ca a si facut un turn din trei piese. Morala: cine sa-l mai stie si pe copilul asta al meu!O faza faina la neurolog (la the good one!); tipa ii testeaza reflexele cu ciocanelul ala special si cand termina, lasa ustensila pe pat, langa Andrei; numai ce-l vedem pe domnia sa ca ia ciocanelul si-si da cu el pe la genunchi, cum facuse doamna doctor. Probabil voia sa dea bine!Va pup, noapte buna!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Anaan Deja mi-e dor de tine, dar o luna rezist!De-abia astept povesti madrilene si fotografii cu Luca multumit de noua lui casa!Sa mearga totul bine si sa nu fiti dezamagiti de nimeni si nimic!Pupe infinite...................... Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) Edit: destinatara este draga de Simplyana! |
Idem
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui Ayla21 Deci...maine va fi o zi speciala pt mine si pt Alex. |
Doamne ajuta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
O duminica frumoasa va doresc
Las
eu nu prea am intrat caci e dan acasa in acest wk(dupa 3 saptamani)maine va pleca iar....si nu am avut sufieciet timp pentru toate.
PS:PLS si eu vreau link-le cu poze din vacanta la BG
Dumnezeu imposibilul!